2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evden calisiyorum ama bugun cok yogundu saat 4 sonrasi da gozumun onunden siyah siyah bisiler ucusmaya basladi tansiyonumu olcttuk az once 8-6 olmus tuzlu yogurdu yedim uzaniyorum. Hala cok uyku haim var ve bugun midem de kotu.. su 2. Trimesterin etkisini ne zaman hissedecegiz yaaaaa???

Kızlaaarrr ben de tüp bebekle hamile kaldım çok şükür.
Tüp bebek doktorum farklı bi şehirde bulunduğum yerdeki herhangi bir kadın doğum doktoruna gidiyorum hep. Aranızda bazıları perinatalog gidiyor hangi doktora gideceğinize neye göre karar veriyorsunuz?
Ben şuan 11.haftadayim tüp bebek ilaçlarını halen kullanıyorum gittiğim doktor 12.haftada bırakırsın dedi ben endişeliyim açıkçası

Gergin değilim çok şükür. Tansiyonu bilmiyorum ama sıcaklardan havale geçiriyor olabilirim. Bu nasıl sıcak yaaa
Dışarı çok sıcak ve çok sıkıcı bi hava var.Cok normal bu halin.Bu da tansiyonu etkiler.
Benim ev serin.Bi kaç gündür balık gibi sudayim hep.Pek sıcağı hissedemedim canım.Ilk hamilelikte asiiri bas ağrısı yaşıyordum.Ama bunda fazla yok çok şükür.

Hayırlı olsun canım çok sevindim Hikayemiz benzer, benim de tüp bebek doktorum şehir dışında bu yüzden yaşadığım yerde takibe devam ediyorum. Perinatologlar riskli gebelik uzmanlarıdır muayeneler daha ayrıntılı geçer. Gebeliğimde herhangi bir sorun yok normal kadın doğuma gidiyorum. Tüp bebek olduğu için özeli tercih ettim orada ilgi devletten daha fazla oluyor malum. 12. Haftamda da ilaçlarımı bıraktım şükür darısı başına

Rabbim yardım etsin canım

1 yillik sıkılma kapasitemi doldurdum ya cok skldm 2gun devamsizlik haric mecburmus yoksa kayit silinirmis klimada yok sinif dışardan da sicak maskeyle mahvoldum saatlerdir o kdr sıkıldım anlatamam

Kızlar karınlarınız belirginleşmeye başladı mi ilk hamileliği olanlar için soruyorum
benim eveeet
Şöyle güzel bi yağmuru hak ediyor bu hava. Ben anneme geldim bi kaç günlüğüne burada cehennem gibi. Güya serin olur diye Bağa gittik orada sıcaktı. Ay bilmiyorum benmi çok nazlıyım acaba

Yakında geçer ins ya cok gecmis olsun cnm simdi naslsin yeni gordum

benim eveeet

Şöyle güzel bi yağmuru hak ediyor bu hava. Ben anneme geldim bi kaç günlüğüne burada cehennem gibi. Güya serin olur diye Bağa gittik orada sıcaktı. Ay bilmiyorum benmi çok nazlıyım acaba
Allahtan biraz atıştırdı.Ama bağlar serin olur akşamları özellikle.Hergun hem kendim duştayım hem oğlumu yıkıyorum.Sudan çıkmıyoruz ki.Bi de onun küçük havuzunda oynuyoruz kapalı balkonda.Biz yolunu bulduk serinlemenin.
Az kaldı.Canim sonbahar geliyor hem havalar serinler hemde rahatlarsin.Vucut hamilelige alışıyor.

Yakında geçer ins ya cok gecmis olsun cnm simdi naslsin yeni gordum
Sagol canim daha iyi gibiyim ama yorgunluk hali hala devam senin de ilk gunun bitti kursta hadi dayan az daha.. sosyal mesafeli di mi siniftakilerle oturmaniz? Aman diyim dikkat et

Atıştırırken ben uyumuşum kokusu geldi sadece
Ohh valla ya oda çok güzel, serinletir tabiki havuz.
bide kuzum bu yorgunluk halsizlik halide geçeçek demi bulantı ile birlikte hep böyle olmayacak

Sagol canim daha iyi gibiyim ama yorgunluk hali hala devam senin de ilk gunun bitti kursta hadi dayan az daha.. sosyal mesafeli di mi siniftakilerle oturmaniz? Aman diyim dikkat et
Valla mesafe filan yok ic ice catladim kapi acikti ama asiri sicakti icersi maskeyle terler döktüm saatlerce hic gdesim yokya herkes ole sey yok diyo napcm sasirdimya . Yorgunluk normal dinlen erken uyumaya calis sen bugun

1 yillik sıkılma kapasitemi doldurdum ya cok skldm 2gun devamsizlik haric mecburmus yoksa kayit silinirmis klimada yok sinif dışardan da sicak maskeyle mahvoldum saatlerdir o kdr sıkıldım anlatamam
Keşke bu dönem almasaydın canım ya valla bilemedim sıkıntı senin için uzaktan eğitim niye yapılmıylr

Ben böyle sıcak yazın görmedin valla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…