2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah korusun cnm. Çok dikkat etmek gerekiyor, iyice arttı yine vakalar.

Öğretmen arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Bizim 24. Haftamıza kadar okullar yüz yüze eğitime geçmezse online devam etsek de biz yine idari izne ayrılabilecek miyiz.? Ee zaten evden çalışıyorsun çalış derler mi acaba sadece okula gelme olayını mı kapsıyor idari izin acaba. Ya online ders çok daha zor valla. müdüre hamile olduğumu söylemedim bugün 3 saat aralıksız ders koymuş can veriyordum ya valla başım çatladı aralıksız konuşmaktan. Bu konuda bilgisi olan var mı

Bende öğretmenim merak ediyorum. şuan için okula gitmiyoruz uzaktan eğitimle devam ediyoruz. 30 ar dk dersler açıkcası evde olalım ben 5 saat vermeye razıyım

Hoşgeldiniz. Hangi doktora gidiyorsunuz acaba?

Geçen dönem bende çok zorlanıyordum. Geçen dönem dersler 1 er saatti. Günde 4 5 saat aralıksız ders veriyorlardır. Normal sınıfta o kadar yorulmuyorum ama bilgisayar ekranı başımı ağrıyor. Bu dönem yarım saat düşmüşte rahat ettim. Ben dersler uzaktan olursa son ana kadar ayrılmam izne herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…