2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oteki grupta zaten var yazacaklar blmiyorum ki mufetts gelincede çağıracaklar gtmesem 2 3 gun sonra pazartesi gtssm ve soon carssmbs gun olablrmi acaba
Kuzum inan birşey derim hata yaparız vicdan yaparım para harcıyorsun masraf yapıyorsun kaydı falan silerlerse kötü olur nasıl yapsan bilemedim

Orasi oyle cok haklisiniz yinede elimden geldikce herseyin organigini almaya calisiyorm saglikli besleniyorm ama bi tahlil yaptirip oyle kullanmaya baslarm hrlde bide icinde domuz jiletini var diye duymustm asli varmi acaba

Kuzum inan birşey derim hata yaparız vicdan yaparım para harcıyorsun masraf yapıyorsun kaydı falan silerlerse kötü olur nasıl yapsan bilemedim
Bakalm dusuncem sagol cnm yardimci olmaya calistigin icin bugun baska doktora gttim demismiydim sana cinsiyeti goremedim sirti donuk bacaklarini ust uste atmıştı bide ultrason cihazi hic iyi degildi net degildi hc baya kotuydu haftaya kendi doktorumu bekliycem malesef .

Rica ederim canım

Tüh ya o kısımda da biraz şanssızlık olmuş en azından bebişi görmüş oldun sağlığı yerinde onu bilmiş oldun. haftaya çok birşey kalmadı sık kuzum dişini inşallah doktorun da tahminde bulunur

Ben 14 bitti 15in içindeyim hala bi kıpırdama yok iyileşmeye dair. 9ay böyle olcam diye korkuyorum
Kuzucum devamsızlık benim zamanımda da yasaktı diye biliyorum ya. Böyle çok kısıtlı bi izin vardı ben tüm derslere gitmiştim
Kız ben hiç gitmemiştim derslere. Ehliyet alalıda çok olmadı daha
Sorun su ki benm ismim diğer sonraki grupta yaziyo bu grupta listede yokum mufettis gelsede zaten yoklamada ismim yok diger gruptada haber vericekler ismim o grupta olduğundan bende sasirdim
kuxum nasıl devam zorunluluğu oluyor ya. İlginç. Ben hiç gitmemiştim derse biliyor musun. Bi defa bile gitmedim. Kendim çalıştım. Sana kesin gelmen gerekiyor dediler mi
Gerçekten normal halimi unuttum. doktor 20.haftadan sonra rahatlarsın dedi. İlk başta 4.ay diyordu. Ama baktı ben ümitsiz vakayım heralde. 5.aya çıkardı. Zaten doğuma ne kalıyorki umarım o kadar sürmez

Orasi oyle cok haklisiniz yinede elimden geldikce herseyin organigini almaya calisiyorm saglikli besleniyorm ama bi tahlil yaptirip oyle kullanmaya baslarm hrlde bide icinde domuz jiletini var diye duymustm asli varmi acaba

decavit onun muadili doktorunuza sorup onu kullanabilirsiniz aslında

Günaydın kızlar.
Yahu bu nasıl sıcak uyutmadı bi türlü.Sersem gibi kalktım bugün.

Bende ehliyeti geçen sene aldım Ankaradan. Teorik dersler varken ankarada bile değildim bi kere bile gitmedim. Sınavdan sonra direksiyon derslerine gittim. Şimdi kardeşlerim yazıldı onlarda bir kere gittiler teoriklere

Kızlar ben grip aşısı mevzusunu doktora sordum. Yaptırabilirsin demişti. Tvde de hamileler risk grubunda yaptırsın mutlaka diyordu. Ama aşı bulabilir miyiz bilmiyorum. Bu sene aşı sıkıntısı olacak diyorlar.

Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Bende tüp bebek le hamileyim, ilaçları bu hafta kestik korkmayın normal bir durum. Tüp bebek doktorum kendisine gitmeme gerek olmadığını kadın doğumcuya gitmemin daha iyi olacağını söyledi. Perinatolog ta sanırım 20.haftada ayrıntılı kontrolde gerekli tabi riskli gebelik var ise 4.aydan sonra giyilebilirmiş. Benim ikiz gebelik olduğu için doktor 4.aydan sonra perinatolog kontrolünü tavsiye etti

B Bende yaptırmayı düşünüyorum.2hafta sonra kontrolüm var.Dr.uma sorucam.Eylul ekim gibi tedarik ediliyormuş.

Gelmek zorunlu dediler hocada derste 2 gunden fazla gtmeyeni bakanlik kayittan siliyo dedi . Ama ayni kursa gecen ay gelen arkadasta gtmems cok az gtms bsry olmadi diyo

Ben de sordum bugün, covid için bir koruyuculuğu yok normal grip için iyi en azından o nedenle hasta olup hastaneye gelmene gerek kalmaz dedi. Ama ben bu zamana kadar hiç olmadım çok şükür öyle çok hasta da olmam tabi ki şuanki durum korkutuyor ama beslenmeme dikkat ederim zaten doktor da güzel bir vitamin verdi o nedenle yaptırmam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…