2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu sabah inanılmaz bir bacak krampı ile uyandım açılması çok uzun sürdü kıvrandım resmen muz falan yiyince iyi gelmişti daha önce de oluyordu geçmişti meyveyle. Ama bu aralar kabızlık ile de başım dertte o yüzden bu defa muz yemek istemiyorum kramplar için önerisi olan var mı?
Doktora gitmeme çok var. Gidince bi vitamin değerlerime baktıracağım.

Benimde söylüyorda soruyo sormak istediğin bişey varmı diye yok diyorum
Doktora ekstra sormak istediğim birşey varsa ben telefonuma not alıyorum oraya gidince de soruyorum yada kontrole girmeden bunları soracağım bana unutursam hatırlat diyorum eşime

Bol bol süt içersen geçecektir canım

Canım ben sormadan doğum en geç 11 mart olur dedi ikiz gebelikte 37.haftada alıyoruz dedi. Ben daha çok çocuğa yarayacak gıdaları soruyorum yemem gerekenleri yememem gerekenleri vitamin ekstra gerek mi diyorum.

Maden suyu da iyi geliyor kramplara, çabuk geçer inşallah

Canım 3-6 ay bedeni büyük ihtimal yaza giydiremezsin ucuza alayım derken daha çok zarar edersin.

Ben de alıyorum ya olur ki niye olmasın 3-6 da aldım 6-9 da. üstünde büyük sevmiyorum zaten hem de yaz olunca tek kat giydirilir inşallah

Aaa kesin mi yani yanılma payı yok mu canım şuan kaç haftalık sınız , benim de tek Kendi Dr de erkek dedi başka Dr gitmedim. Acaba yanılma olur mu die düşünüom

aa süpriz mi yapmış minişler annelerine:) hangi doktora inansan acaba ya detaylı ultrasonu bekle bari orada kesin netleşir

Aa çok şaşırdım ya ben nedense çünkü ayrı ayrı doktorlar aynı tahminde bulunmuştu.
Şaşırttı minikler annelerini desene hayırlısı olsun kuzum inşallah

Inşallah geçer canım
Ben dogum yaptığım gün başladım krem kullanmaya ama bi faydasını görmedim yinede

O yüzden dikkatimi çekti uyarmak istedim ben de canım top gibi bir yere toplanıyor sa ve bu arka arkaya oluyorsa ben kasılma diye biliyorum belki magnezyum takviyesi gerekir
Sırt üstü yattığımda yazmis sırt üstü yatınca bebeğe oksijen az gidiyo belki ondanda olabilir

Aa çok şaşırdım ya ben nedense çünkü ayrı ayrı doktorlar aynı tahminde bulunmuştu.
Şaşırttı minikler annelerini desene hayırlısı olsun kuzum inşallah
İnşallah iki farklı doktorda aynı şeyi söyleyince insan değişmez diye bekliyor ya doktora yuz kere sordum eminmisiniz diye ikisininde pipisini gösterdi

Canım ben sormadan doğum en geç 11 mart olur dedi ikiz gebelikte 37.haftada alıyoruz dedi. Ben daha çok çocuğa yarayacak gıdaları soruyorum yemem gerekenleri yememem gerekenleri vitamin ekstra gerek mi diyorum.
Vitamine ne cevap verdi doktorun ? Ben kullanmıyorum da şu anda ama içim içimi de yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…