2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İçin rahat etsin canım çok gidiyor gibi oluyor ama annenin de kafasına bir şey takılmasa dahs iyi emin ol hepimiz senin gibiyiz

Top gibi olunca foto çekme şansın var mı karnını okşayınca o sertlik kayboluyor mu magnezyum kullanıyor musun canım çok soru sordum kusura bakma
Estağfirullah Canım hiç denemedim okşyımca geçiyor mu. Foto cekmeye çalışırım. Magnezyum kullanmıyorum decavit kullanıom vitamin. Bir de demir şurubu onun dışında bşy kullanmıom.

Ben Bi kaç gündür hissettim. Oda sırtüstü yattığım da farkettim.sola yatınca yada sağa yatınca yok. Yarın gidicem bakalım Dr ne dicek. Hafta da 1 gitmeye başladım Dr. Çok evham yapıyorum.
Yani soyledigin seyleri 11. Haftamdan beri yaşıyorm sirt ustu yatmak kusmak ve kabizlik tetikliyo cok sukur bi skntim yok basta cok korkttu doktorum perinatoljiye yonlendrdi baska cok iyi bi doktora gttm gerek gormedi yolculuk faln yaptm hatta hicbi sikinti olmadi magnezyuma basladigimdan beride bazi gunler hic olmuyo sknti etme

Günaydın kizlar
Sağlık ocağında tetanoz aşısı oldum 1 ay sonra bir daha. Kalp atışını dinletti ebe ilk defa duydum ne güzel bir şeymiş unutmuşum. Haftaya pazartesi de detaylı ultrasonum var şimdiden heyecanlıyım. Bu arada toplanma olayı bende de oluyordu birde aşağıda benim kız kasıklarım da ağrı oluyor Dr rahim boyuna baktı önemli birşey değil magnezyum yazalım dedi kullanıyorum faydasını gördüm.

Estağfirullah Canım hiç denemedim okşyımca geçiyor mu. Foto cekmeye çalışırım. Magnezyum kullanmıyorum decavit kullanıom vitamin. Bir de demir şurubu onun dışında bşy kullanmıom.
Birde bol su ic dokturum bana vucutta sivi az olursada kasilma yapar demisti serum vermişti hatta o gun

Allah korusun canım ya benim de oluyor genel de doktor kontrollerinde hissediyorum hatta top gibi oluyor nerede olduğunu ayırt edebiliyorum rahatlıkla.

Kizlar 1 haftadir kanamam devam ediyor ne progestan fitil ne prolutan depot ne duphaston hiç bi sekilde ise yaramadı dün gece yine acile gittim bebeğim hala benimle ama malesef doğru düzgün yapıcı bi yanıt alamadım herkes inşallah sağ salim sağlıkla kucagina alır bebeklerini

Ben de bu sabah vuruldum :) bakalım sımdılık agrı sızı yok umarım hıc olmaz

Aynen 2 çocuk daha emzirirsin abartısız ama göğüs ucumu kavrayamadi kan oturdu hep iltihap gibi oldu sütü sagarken kanla geliyordu ayy acısı ni hissettinkarbonatlı su ile göğüs uçlarını yıkamak lazımmış 1 ay kala insALLAH işe yarar

Kızlar benim bugün kontrolüm var doktora doğum ne zmn olur diye sorsam abes mi olur daha erkenmi sormak icinne sorcagimi bilmiyorum doktorun yanına girince çok panik yapıyorum herşeyi unutuyorum kelimeler birbirine giriyor siz ne soruyorsunuz

Valla benim de bşy aklıma gelmio Dr saolsun herşeyi kendi söylüo. Tahmini doğum zamanını vs. Bebeğimi görümce unutuom dünyayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…