2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dr yazdım durumu söyledim. bugün gel bakalım dedi ama bugün eşimin okul açılıo mecbur gitmesi gerek yarın için randevu alsam olur mu dedim tmm dedi. İnşallah bşy cıkmaz. İlk bebek Olumca tecrübesiz Olumca bide umursamamıştım Allah korusun kötü bşy çıkmaz inşallah

Bisey cikacagini sanmiyorum canim yatma seklin s an bebegi etkilemez benim ilkinde karnim burnumdaydi doktora sordum hep ki soluma yaticam diye güldü bana netten okuyup da evham yapma dedi sola yatinca bebege akiş bi nebze artar ama bu cok cok aa bi oran uykunu al dinlen bebege daha faydali demisti

Sağda canım.sırtstü yatınca okadar belli ki sağda Bi yumruk gibi duruo. Hatta sağ kasıkta arada ağrı oluo dokununca . Ama ayağa kalktığımda karnımın hertarafı sert oluo anlamdım ki ya.
Asla kork dlye demiyorum kuzum ama kesinlikle hemen git dokununca ağrı varsa sancı derler ona top gibi olmamalı şuan anlık olur duruş kaynaklı yatış kaynaklı ama ayakta olmamalı diye biliyorum inşallah ben yanlış biliyorumdur inşallah gereksiz seni şüpheye düşürmüşümdür hiçbir şey yoktur gidince rahim ağzına da baktırır mısın onlar ultrason ile rahim ağzı ölçer

Günaydınnnnn gebişlerim , hayırlı haftalar diliyorum sizlere... Haftasonu oğluma kıyafet, emzik biberon aldım. Bebeğe kıyafet almam artık sadece battaniye vs alırım.

Allah korusun canım, tek başına gidemez misin? Dikkat et gün içinde ayakta kalma yat mümkünse yarına kdar sabret bakalım. Bende biraz hızlı döneyim kasılıyor karnım.

Allah korusun canım, tek başına gidemez misin? Dikkat et gün içinde ayakta kalma yat mümkünse yarına kdar sabret bakalım. Bende biraz hızlı döneyim kasılıyor karnım.
Şehiriçi otobüsle gidilir ama pandemi dolayısıyla kullanmıoz. Araba da kullanmak istemiyorum malum İstanbul trafiği..yatıp dinleneyim biraz da fazla yoruom sanırım kendimi.

Kuzu benim 11. Haftadan beri oyle dokturum her gittigimde acilma varmi diye bakiyodu suan 17. Haftamdan itibaren magnezyum kullaniyorm hic yok denecek kadar azaldi eskiden toop gbi oluyodu bi kac saat geçmiyordu

Kuzu benim 11. Haftadan beri oyle dokturum her gittigimde acilma varmi diye bakiyodu suan 17. Haftamdan itibaren magnezyum kullaniyorm hic yok denecek kadar azaldi eskiden toop gbi oluyodu bi kac saat geçmiyordu
Ben Bi kaç gündür hissettim. Oda sırtüstü yattığım da farkettim.sola yatınca yada sağa yatınca yok. Yarın gidicem bakalım Dr ne dicek. Hafta da 1 gitmeye başladım Dr. Çok evham yapıyorum.

Kızlar gereksiz telaşa koymak istemiyorum kimseyi ne olur hakkınızı helal edin sadece duyduğum şeyleri söylüyorum sancı vs olabilir diye belki çok normaldir ama emin olmakta fayda var diye düşünüyorum tedbir bizden takdir Allah tan

Ben Bi kaç gündür hissettim. Oda sırtüstü yattığım da farkettim.sola yatınca yada sağa yatınca yok. Yarın gidicem bakalım Dr ne dicek. Hafta da 1 gitmeye başladım Dr. Çok evham yapıyorum.
Top gibi olunca foto çekme şansın var mı karnını okşayınca o sertlik kayboluyor mu magnezyum kullanıyor musun canım çok soru sordum kusura bakma

İnşallah canım. Solda Olmuo sanırım gece uyanıp uyanıp kontrol ettim.rshim ağzı ölçümü vajinal mı ölçüm oluo.
Zaten bebis bi tarafta oluyo benim hep solda oluyodu disardan belli oluyodu nette okudugumdan ilik dus iyi geldigi yaziyodu kaslari gevsettigi icin benim kaslmami azaltiyodu

Benimde ani dönüşte topaklanıyor geri hemen dağılıyor ben ayakta da oluyor deyince uyarmak istedim ama huzursuzda oldum ya gereksiz mi telaş yaptırdım diye

Karından bakıyor rahim ağzına kuzu eğer emin olamıyorsa vajinal bakıyor ama genelde karından bakar
Vajinal muane dayanamıom çünkü canım cok tatlı heralde. Ay 2 hafta önce bu Dr başladım. 1 hafta sonra korktum bebeğim iyi mi acaba die gittim. Bu hafta sertleşme var die gidicem. 3haftada 3 kere. Normalde 13 ekimde randevum pff. İyice takıntılı oldum cıktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…