2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doktora gidince sor canım arkadaşın dediği gibi magnezyum eksikliği olabilir sırt üstü yattığında oluyo diyosan yatma oyle oksijen az gidiyo cunku bebeğe

Doktora gidince sor canım arkadaşın dediği gibi magnezyum eksikliği olabilir sırt üstü yattığında oluyo diyosan yatma oyle oksijen az gidiyo cunku bebeğe
Canım genelde sol tarafa yatıyorum ama gece ister istemez sırtüstü yatmış oluyorum. Yarın için randevu almıstım ama iptal edicem zaten 13 ekimde normal randevum var.

Canım 3-6 ay bedeni büyük ihtimal yaza giydiremezsin ucuza alayım derken daha çok zarar edersin.

İri bir bebek olmazsa giyer diye düşünüyorum.. Ben 6-9 ay almayı düşünüyorum, 3-6 ay belki sıkar.Birkaç zıbın, askılı tulum güzel olur.Herşey çok pahalı kızıma aldığım markanın emziği, biberonu uçmuş resmen bizde başka markaya yöneldik. Olurda emzik kullanırsa 6 ayda değişiyor malum

İyi günler kızlar bugün doktor randevumuz vardı bebeğimin suyu az dedi haftaya tekrar gel bakalım dedi daha önce bu yüzden bebeğimi kaybettim 2 ay tekrar hamile kaldım şimdi tekrar bu sorun var bilgisi olan etrafında yaşayan birileri lütfen yardım edin

Geçmiş olsun canım havuç suyu öneriyorlardı sanırım.

İyi günlerde kullanın. Çok kıyafet alma tarafı değilim, aldıklarım yeter zaten yaz gelecek zıbın şort yeter oğluşuma.2. çocuk olunca ilkinden ister istemez kalıyor birşeyler yatak çarşaf, havlu vs

Kizlar yazlik bebek kıyafetlerde indirim var seneye yazin nasipse bebislerimiz 3 6aylik olucak baya baya indirimler var yazlik alin derim ben cok tatlis bi takim aldim alt ust

Her ihtimale karşı 6-9 ay al canım olur da bebeğin tombiş, iri yapılı, boyu uzun olur elinde kalmasın.

Alayım ozaman arkadasım da dedi reflü yatagı al die. Battaniyeler güzel gibi geldi patik mama önlüğü 5li zıbın bunlar ilgimi çekti. Biberon almayım ucuz etin suyu misali olmasın.

Biberonda akıtmayan, kolik için olanı öneririm canım gaz yutuyor çoğu bebek. İnşallah sütümüz bol olurda ihtiyaç olmaz.
Reflü yatağı çok şart mı dersen bence değil, yatağı eğik pozisyona da getirebiliyorsun. yatağın aaş kısmının en altına yüksek birşey koyarsın. zaten açılı oluyor. Benim kızımda reflü vardı ben bu tarz kullandım.

Su ne kadar içiyorsun günde

Havuc suyu bebegin anne karnindaki suyunu arttiriyormus canim havuc suyu ic doktora gidene kadar

Geçmiş olsun canım dikkat et bol bol su iç hiç bi bilgim yok inşallah sağlıkla kucağına alirsin

Kızlar kontrole gideli 15 gün oldu ya yine endişeler başladı bir şey mi oldu diye ya daha da 15 gün sonra gitcem dayanmak zor valla şimdi ben son bir haftadır çok yemek yiyordum iştahım yerindeydi yedikçe de insanın karnı çıkıyor aa bebeğim büyüyor karnım kocaman her şey yolunda diye geziyordum mutluydum. Sonra baktım bir haftada 2 kilo almışım böyle olmaz dedim 3 gündür tatlıyı hamur işini pilavı makarnayı kestim sağlıklı besleniyorum. Ve karnım nerdeyse dümdüz oldu ya. Ödem şişkinlik vardı o gitti bunu bilsem de karnım niye küçüldü söndü sorun var diye dertlendim. Sizin de öyle mi yemeğe göre karın boyutlarınız çok değişiyor mu.

değişiyor tabi tabi hiç hamile değilmişim gibi oluyor. inşallah hareketlerini hissedince rahatlıcaksın canım. sürekli doktora gitmek riskli şu dönemde

Başından beri kanamalıydı, her ay daha da şiddetlendi en son kese patlayınca susuz kaldı malesef, sonlandırılmak zorunda kaldı
Canım çok gecmiş olsun Allah ahirette kavuştursun yavrunlaçok üzüldüm, şimdiki bebeğini inşallah sağlıkla alırsın kucağınaben de 2 defa kanama gecirdim onun dışında hep kahve lekem oluyo sizin hep kırmızı kanama mıydı? Benim de bi kürtajım var rabbim korusun yavrularımızı

[QUOTE="Mascara, post: 65403269, member: 3 litre fazla içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…