Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı bebişlerimin ikiside erkekmis. Daha önce iki farklı doktora gittim ikiside bir kız bir erkek demişti bnde ona dayanıp kıyafet falan almıştım şuan çok şaşkınım
Yok bu başka üçüncü doktor emin ya ikisininde pipisini gösterdi bariz belli erkek . Diğer iki doktor kızdan emindiler erkeksen emin değillerdi nasıl oluyo anlamadım valla
Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı bebişlerimin ikiside erkekmis. Daha önce iki farklı doktora gittim ikiside bir kız bir erkek demişti bnde ona dayanıp kıyafet falan almıştım şuan çok şaşkınım
Ay şaşılacak şey tabi ona göre insan kendini ayarlıyor. Benim arkadaşım 6. aydan sonra meğer erkekmis dediler sizinki o kadar geç değil en azından. Dr bana da bacak arasını görmediği için kemik yapısından kız dedi bir de detaylı da bir de erkek dermiş benin de 3-5 birşey alasım vardı almayayım o Zaman.
Yok bu başka üçüncü doktor emin ya ikisininde pipisini gösterdi bariz belli erkek . Diğer iki doktor kızdan emindiler erkeksen emin değillerdi nasıl oluyo anlamadım valla
Canım çok gecmiş olsun Allah ahirette kavuştursun yavrunlaçok üzüldüm, şimdiki bebeğini inşallah sağlıkla alırsın kucağınaben de 2 defa kanama gecirdim onun dışında hep kahve lekem oluyo sizin hep kırmızı kanama mıydı? Benim de bi kürtajım var rabbim korusun yavrularımızı
Öncelikle her gebelik aynı olmazz o yuzden benm yazacaklarımdan etkılenme lütfen , başta kahverengıydi sınra kırmızı oldu ama baya baya kırmızı pıhtılar fln düştü, snra onlar geçti kahveye döndü ama tekrarladı sürekli