- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
Biberon filan aldinmi ya bende bekle bekle catladim annem almis ben aldim bikac parca baya bsyler oldu annem ablam ve ben kullaniyim diye beşik almisti 6 aya kadar kullanilan tatlis cibilikli hani sus gibi duranlar varya ablam 6 ay kullandı gecen izmire gelirken enistem arabaya yukleyip annemw getirmis annemde duruyo doğuma yakin alicam nasipse insllah nasip olur kullanmak . Evimden memnun değilim tasinmak istiyorum tasinirsak diye oda icin beklemedsyim evim 2+1 oteki odadada koltuk takimim var tasinmazsam onlari saticam zaten kullanilmiyo . 7.aydan sonra artik onlar bi gardrop bide büyüyen besik düşünüyorum. Ama daha bisey almadim baska ablam simdiden alt acma bikac citcitli badi almis yegeninekıza göre alıyorum birden doktor erkek derse
Ha bende toplanma olmuyor ya oyle bahsettigimiz gibi ben sola yatinca hani bebisin kesesini hissediyorum anlaminda demistim onu o yuzden ole bseu sormadım malesef . Bence yineds çok yatmamali ya internette boşa yazmiyodur heralde uzun sure sirt ustu yatmayin diyeCanım hiç Dr sordun mu sırtüstü yatınca toplanma oluyor die. Sen de demiştin yanılmıyorsam
Ben zaten cok yemiyorum ama hiç alakası yok ki bebegin gelişimiyle senin karnınin benimde dümdüz hala dapdar pantolonlarımı giyiyorum cok rahat bi şekilde ilkinde benim karnim 7. Ayda çıkmıştı 5 bucuk aylıktı daha dumduzdu hiç oyle dusunmeKızlar kontrole gideli 15 gün oldu ya yine endişeler başladı bir şey mi oldu diye ya daha da 15 gün sonra gitcem dayanmak zor vallaşimdi ben son bir haftadır çok yemek yiyordum iştahım yerindeydi yedikçe de insanın karnı çıkıyor aa bebeğim büyüyor karnım kocaman her şey yolunda diye geziyordum mutluydum. Sonra baktım bir haftada 2 kilo almışım böyle olmaz dedim 3 gündür tatlıyı hamur işini pilavı makarnayı kestim sağlıklı besleniyorum. Ve karnım nerdeyse dümdüz oldu ya. Ödem şişkinlik vardı o gitti bunu bilsem de karnım niye küçüldü söndü sorun var diye dertlendim. Sizin de öyle mi yemeğe göre karın boyutlarınız çok değişiyor mu.
Eşimde öyle dedi yarın gidelim dedi o çok kaptırmıştı kıza kendisini şoka uğradı 16 da gitmiştim bı hafta önden gidiyo 17 di bebekler çok erkende değilBen olsam kız diyene yarın giderdim
Civilden e bebekden falan almıştım ama etiketlerini attım olurmukiAa cok garipmis 1 ay değisim oluyo bazi yerlerde magazadan aldiyssn degistrrsin degistireblrsen cnm
Allah allah genelde doktorlar diyo ama gerci ileriki aylar icin söylüyo ama bilemedim simdiBen onu doktora sordum istedigin gibi yat ole bsey olmaz dedi bende yinede tereddutteyim
Biberon filan aldinmi ya bende bekle bekle catladim annem almis ben aldim bikac parca baya bsyler oldu annem ablam ve ben kullaniyim diye beşik almisti 6 aya kadar kullanilan tatlis cibilikli hani sus gibi duranlar varya ablam 6 ay kullandı gecen izmire gelirken enistem arabaya yukleyip annemw getirmis annemde duruyo doğuma yakin alicam nasipse insllah nasip olur kullanmak . Evimden memnun değilim tasinmak istiyorum tasinirsak diye oda icin beklemedsyim evim 2+1 oteki odadada koltuk takimim var tasinmazsam onlari saticam zaten kullanilmiyo . 7.aydan sonra artik onlar bi gardrop bide büyüyen besik düşünüyorum. Ama daha bisey almadim baska ablam simdiden alt acma bikac citcitli badi almis yegeninebide ablamda sut sagma makinasi var onuda getirecekmis . Biberon almayi düşünüyorum sen basladinmi alisverise neler aldin
canım yavaş yavaş almaya başladım. kayınvalidem ile annemde alıyor kıyafet. ekstra belki zıbın alırım atlet olarak kullanmak için birde 5li set alırım. başka kıyafet almayacağım. emzik ile biberon aldım ama umarım biberona gerek kalmaz kendi göğsümü tutar. süt sağma makinesi ihtiyacım olana kadar almayacağım. her haftasonumu çıkıyoruz eşimle.dolaşırken bir şeyler alıyoruz. birdahaki sefere tırnak makası otribebe, Uni baby şampuan alacağım. cuma günü bime gelenlerden de küvet takımını alacağımBiberon filan aldinmi ya bende bekle bekle catladim annem almis ben aldim bikac parca baya bsyler oldu annem ablam ve ben kullaniyim diye beşik almisti 6 aya kadar kullanilan tatlis cibilikli hani sus gibi duranlar varya ablam 6 ay kullandı gecen izmire gelirken enistem arabaya yukleyip annemw getirmis annemde duruyo doğuma yakin alicam nasipse insllah nasip olur kullanmak . Evimden memnun değilim tasinmak istiyorum tasinirsak diye oda icin beklemedsyim evim 2+1 oteki odadada koltuk takimim var tasinmazsam onlari saticam zaten kullanilmiyo . 7.aydan sonra artik onlar bi gardrop bide büyüyen besik düşünüyorum. Ama daha bisey almadim baska ablam simdiden alt acma bikac citcitli badi almis yegeninebide ablamda sut sagma makinasi var onuda getirecekmis . Biberon almayi düşünüyorum sen basladinmi alisverise neler aldin
Ben zaten cok yemiyorum ama hiç alakası yok ki bebegin gelişimiyle senin karnınin benimde dümdüz hala dapdar pantolonlarımı giyiyorum cok rahat bi şekilde ilkinde benim karnim 7. Ayda çıkmıştı 5 bucuk aylıktı daha dumduzdu hiç oyle dusunme
daha önce doğum yapmış anneler hangi bezleri kullandınız. Prima çok pahalı geldi açıkcası. bundan memnun kalırsam devam etmeyi düşünüyorum. trendyolda 100 tanesi 60 lira
23 ekime detayli ult.randevusu aldim.3 fotograf 1 CD verecekler cok heyecanliinsallah hayirli haberlerle döneriz hepimiz aminn
Allahim sağlıklı guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin canimcanım yavaş yavaş almaya başladım. kayınvalidem ile annemde alıyor kıyafet. ekstra belki zıbın alırım atlet olarak kullanmak için birde 5li set alırım. başka kıyafet almayacağım. emzik ile biberon aldım ama umarım biberona gerek kalmaz kendi göğsümü tutar. süt sağma makinesi ihtiyacım olana kadar almayacağım. her haftasonumu çıkıyoruz eşimle.dolaşırken bir şeyler alıyoruz. birdahaki sefere tırnak makası otribebe, Uni baby şampuan alacağım. cuma günü bime gelenlerden de küvet takımını alacağım
Bana da bir kız bir erkek dedi bakalım ben de acaba dedim :)Eşimde öyle dedi yarın gidelim dedi o çok kaptırmıştı kıza kendisini şoka uğradı 16 da gitmiştim bı hafta önden gidiyo 17 di bebekler çok erkende değil
Civilden e bebekden falan almıştım ama etiketlerini attım olurmuki
okullar açılıyormuş kızlar
Kızlar kafaya takmayın 24. Haftada ayrılıyoruz pandemide okula gitmek de sıkıntı canlı ders desen o da sıkıntı inşallah aksilik çıkmadan ayrılabilirizYa ağlıcam okuldaki 4 şube 8. Sınıf bende her gün okula giderim artık yıkıldım
Kızlar kafaya takmayın 24. Haftada ayrılıyoruz pandemide okula gitmek de sıkıntı canlı ders desen o da sıkıntı inşallah aksilik çıkmadan ayrılabiliriz
yıkamadıysan olur canım ya açıklarsın durumu. zaten onlarda e fatura sistemi var. sistemden görürlerEşimde öyle dedi yarın gidelim dedi o çok kaptırmıştı kıza kendisini şoka uğradı 16 da gitmiştim bı hafta önden gidiyo 17 di bebekler çok erkende değil
Civilden e bebekden falan almıştım ama etiketlerini attım olurmuki
Sağlıkla gelsinler inşallah, benimkiler de ikisi De kız,bı kız bi erkek bekliyorduk ama 14.haftadan Dr iki kız tahmini yapmıştı zaten:)Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı bebişlerimin ikiside erkekmis. Daha önce iki farklı doktora gittim ikiside bir kız bir erkek demişti bnde ona dayanıp kıyafet falan almıştım şuan çok şaşkınım
Anladım, rabbim korusunÖncelikle her gebelik aynı olmazz o yuzden benm yazacaklarımdan etkılenme lütfen , başta kahverengıydi sınra kırmızı oldu ama baya baya kırmızı pıhtılar fln düştü, snra onlar geçti kahveye döndü ama tekrarladı sürekli
Bu olay nasıl olacak peki ben de sınıf öğretmeniyim başlamaya cesaretim yok sınıf 38 kişi korkuyorum açıkçası benim 24. Hafta olayı aralıkta başlayacak o nasıl olacak ki ? O zmana kadar da ücretsiz izin alacağım galiba pazartesiden itibarenKızlar kafaya takmayın 24. Haftada ayrılıyoruz pandemide okula gitmek de sıkıntı canlı ders desen o da sıkıntı inşallah aksilik çıkmadan ayrılabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?