2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

daha önce doğum yapmış anneler hangi bezleri kullandınız. Prima çok pahalı geldi açıkcası. bundan memnun kalırsam devam etmeyi düşünüyorum. trendyolda 100 tanesi 60 lira
Sleepy, Molfix ikisinden de memnun kaldım ben

Saraçoglu havuc suyunu oneriyordu netten bakarsini

Valla sanki müdür bana sabret ilk dönemi kapat hocam okulun düzeni bozulmasın diyecek gibi bir hisse kapıldım ama hadi hayırlısı ☺
Canım öyle bişey demeye hakkı yok dese bile kabul etme bu senin hakkın net söyle hocam idari iznim var kullanıcam diye net gitmeyince işi yokuşa sürerler

Hmm yarı yolda bırakmaktansa idareyle konuşup o şekilde yapabilirsin canım 12sinde başlar heralde şimdiden konuş bence

kızlar 24. hafta başlangıcı mı bitişi mi acaba izin tarihi

Canım portakal suyu çekti taze sıkılmış off manava gittik yoktu esimde nerden buliyim gece gece desi ilkkez aserdim sanrm evde mandalina vardi esimin aklina geldi onu sık dedi koca bi bardak yetevek kdr varmis onu iciyorum simdi sıktım ama internetten baktım hamile aseren 7 24 mamav varmis ismide hamile aseren manav komedi ama uzak biraz

marketlerde de orijinale çok yakın portakal suları oluyor onlara bakabilirsiniz

Hani hamilelikte uyku çok olurdu. Benim niye hiç uykum yok. Eşim benden çok uyuyor
Benim ilk 3 ay baya uykum cok oldu oglen bile uyudugum oldu hic oglen uyuyan biri değilimdir gevede erkenden uykum geliyodu yorgunlukta oluyodu bide son 3 ay diyolar bendede mide bulantisi olmadi cok hafif bazen toplasan 10 gun onddada kusacak kdr diil herkesde degisik degisik şeyler oluyorya bu hamilelikte ablam 9 ay kustu mesela surskli tansiyonu düşüyordu hergun hastanedeydi

Kızlar sizde de sarı renkli akıntı oluyor mu? Daha önce su gibi akıntı vardı idrar testinde enfeksiyon çıktı. Donaxyl kullandım. 3 gün önce tekrar idrar testi yapıldı enfeksiyon yokmuş artık. Ama bu sarı akıntı sürekli geliyor.

daha önce doğum yapmış anneler hangi bezleri kullandınız. Prima çok pahalı geldi açıkcası. bundan memnun kalırsam devam etmeyi düşünüyorum. trendyolda 100 tanesi 60 lira
Benm ogluma prima pisik yapmisti birakana kdr molfix kullandik bence alma neyin iyi gelcegini bilmiyorsun alirsin elind kalabilr pisik yapablir bence bez olayi en son ki is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…