2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende enfeksiyon yok bendede oluyor arada hamileliktrn o normal

Bende enfeksiyon yok bendede oluyor arada hamileliktrn o normal
Bende de mantar cikti doktor fitil verdi 6 gun sadece 3 gun kullanabildm. Ama gecmedi. Bunu dogal yollarla nasil halledebilirm canimi skiyo bu durum beyaz akinti ve yanma yapiyo. Hamileym diye ilac kullanmak istemiyorm

Bende de mantar cikti doktor fitil verdi 6 gun sadece 3 gun kullanabildm. Ama gecmedi. Bunu dogal yollarla nasil halledebilirm canimi skiyo bu durum beyaz akinti ve yanma yapiyo. Hamileym diye ilac kullanmak istemiyorm
Bende de vardı ben bol suyla atlattım

Gerçi bendeki enfeksiyondu sendeki mantarmış. Sirkeli su ile silmeyi öneriyorlar ama ben hiç denemedim belki zararlıdır bu dönemde araştır istersen

Benm ogluma prima pisik yapmisti birakana kdr molfix kullandik bence alma neyin iyi gelcegini bilmiyorsun alirsin elind kalabilr pisik yapablir bence bez olayi en son ki is
Bir tane mecbur alınıp konulacak. Dediğin gibi deneme yanılma olayı var. Ben çok duydum ne bezler aldık en son bime geçtik iyi geldi diyen. Herhalde az almak lazım ilk aşamada

Neyse bulantı olmasın da uyumayak
Dediğin gibi herkeste farklı oluyor ya. Hemencecik geçse önümüzdeki zamanda.
seninde çok çişin geliyor mu. Gına geldi artık wc ye gitmekten

Bende oluyor canım. Enfeksiyon da var bende. Ama ondan kaynaklı mı gebelikte olması normal mi bilmiyorum

daha önce doğum yapmış anneler hangi bezleri kullandınız. Prima çok pahalı geldi açıkcası. bundan memnun kalırsam devam etmeyi düşünüyorum. trendyolda 100 tanesi 60 lira

Bebeğin cilt yapısıda etkiliyor canım. Aldığın marka güzel ben her bezi kullandım kızımda prima, molfix, sleepy sıkıntı yaşamadım. Hatta sleepy ıslak mendili ve bezi tolu alıyordum kargoyla geliyordu.

Mrb kızlar bı tahmin yapar mısınız

Eklentiler

• IMG_20200930_115032.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 22
Benimde 15 kasımda idari izin, 13 kasımda dilekçemi vereceğim 16 kasım p.tesiden itibren ayrılırım inşallah
Canım hamilelik takvimin doğru mu benim doğum senden 10 gün önce görünüyor bende 16 kasımda idari izinliyim diye hesapladım da yanlış mı hesapladım acaba

Kızlar günaydın bayadır giremedim. Detaylı USG yaptıran varmı? Yada fiyat araştıran ??

Canım hamilelik takvimin doğru mu benim doğum senden 10 gün önce görünüyor bende 16 kasımda idari izinliyim diye hesapladım da yanlış mı hesapladım acaba

sorma canım 2 kez düzenledim takvimi sonrada uğraşmadım. 18. haftdyım şu anda doktora hesaplattım ne zaman 24. haftada olacağımı o da 15 kasımdan itibaren idari izin alacağımı söyledi.

Kızlar ben baya baya tekme yiyorum ya elim karnımdayken pıt diye elime vuruyo irkiliyorum
Ben tekme tarzı hissetmiyorum ama gün içinde hareketlendiğini hissediyorum. Eğer öne doğru eğik oturursam rahatsız oluyor . Dün gece tam yüzüstü değilde biraz çarpraz yatınca yine pıt pıt hareketlendi yavrucak nasıl sıkışıyor kim bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…