2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ya yüz üstü yatmamak gerek ben yatamıyorum artık zaten bi de bol su iç dedi doktorum rahat hareket etmesi için

Hani hamilelikte uyku çok olurdu. Benim niye hiç uykum yok. Eşim benden çok uyuyor

Ben kızıma hamileyken hep uyudum hiç bölük pörçük uyuduğumu hatırlamıyorum. Şimdi oğlumla uyumuyoruz. gece 3 te bir uyanıyorum sağa dön sola dön tekrar uyamam 6 yı buluyor zaten 7 de uyanıyorum iş vakti

Kızlar tahlilerinizi yorumladı mı doktorlarınız;? Ben de yeni gönderdim doktoruma gün içinde dönüş yapar ama b12 im ekstra vitamin almama rağmen düşüşte, tsh ım 1.77 den 2 lere çıkmış korktum bundan

bende sabah 7 buçuk 8 gibi uyanıyorum. Gece uyuyamıyorum. Normalde 11-12 de kalkardım hamile değilken
Birde muayene ücreti alıyorlar 125 tl en az o yüzden sordum. Ben devlet hastanesini bir araştracağım
yok canım demediler bize öyle bişey. İçinde aldılarsa bilmiyorum
çok pahalı değil mi ya. Marka mı bu çakra

Tsh 2 çok yüksek sayılmaz yine de sınırın içinde canım, doktor bakar tabi de bence sorun değil

Ena fiyatı da cıkmıs pardon Evet cok yumusak bı kuması var ılk aylarında daha özenlı olayım dedım :) ama tabı brz tuzlu cok bır sey almayacagm ıcın verdım gitti

Ena fiyatı da cıkmıs pardon Evet cok yumusak bı kuması var ılk aylarında daha özenlı olayım dedım :) ama tabı brz tuzlu cok bır sey almayacagm ıcın verdım gitti
Hakketen çok pahalı ama güle güle hayırlı günlerde giysin minnoş sağlıcakla inşallah

Evet sepette de baya indirim yaptı, ama cok az sey var malesef suan güle güle giysin prenses

Neyse bulantı olmasın da uyumayak
Dediğin gibi herkeste farklı oluyor ya. Hemencecik geçse önümüzdeki zamanda.
seninde çok çişin geliyor mu. Gına geldi artık wc ye gitmekten
Sorma tam kişisine sordun surekli disari cikamiyorumya gezmeye valla sabaha kadar 15 kere gidiyorumdur cildiricam

kızlar beşik konusunda çok kararsızım. en başta park yatak diyordum kimse beğenmedi. eşimde naylon bu dedi. büyüyen beşiklere baktık haftasonumu 3 kapılı dolabıyla beraber 4 ve 5 civarıydı fiyatlar. çok beğendim. cicili bicili şeyleri görünce park yataktan bende soğudum açıkcası. ama şu an taşınacağız taşınma masrafı abonelikler falan baya masraflı olacak. kararsız kaldım borçlanmak istemiyorum. acaba en başta ilk 6 ay için sepet beşiklerden alsam sonra elimiz bollaşınca mı oda yapsam

Sorma tam kişisine sordun surekli disari cikamiyorumya gezmeye valla sabaha kadar 15 kere gidiyorumdur cildiricam
Çok sinir bozucu özellikle gece olan. Ne zamana kadar böyle olacak acaba

Bende de mantar cikti doktor fitil verdi 6 gun sadece 3 gun kullanabildm. Ama gecmedi. Bunu dogal yollarla nasil halledebilirm canimi skiyo bu durum beyaz akinti ve yanma yapiyo. Hamileym diye ilac kullanmak istemiyorm
Sirkeli su icebilirsin bol.bol su içmen lazm cnm birde sebamedin yikama jelleri var o bolge icin haftada 2 kez onunla yikayablrsin hamileliktede oluyordu sanrm yine alirsan alirken sor bana doktor onermisti yillar once enfeksiyon ve kotu koku olduğunda ph i o bolgeyle uyumluymus cunku iyi temizlermis sonra banyoda dus jeli filan degirme sakin sirf sade su ile temizle . Insallah gecer cnm ic camasiri pamuklu giy ve her yikamada ütüle

Ya o park beşiklere anne yanlarına baktım ben de chıcco nun fln ama gercekten cok kalıtesız duruuorlar fiyatlarına göre vazgectım, arkdsım sepet beşik verecek o daha mantıklı geldi ama bu yatak konusu harbıden zırıltılıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…