2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım eğer odayı sonra yapacaksan bile bence sepet beşik park yatak yerine büyüyen karyola olan beşikten al odan müsaitse. Sonra takımı alırsın olmaz mı. Hem iki masraf olmaz. Hemde sepet beşikler 6 aya kadar çok kısa bi süre. Onlarda en az 500 lira

aynen öyle şimdi yeni eve sığacak mı sığmayacak mı bilemiyoru. 2 hafta içinde geçeceğiz. yatağın yanına sığarsa dediğin gibi bir şey yapayım. büyüyen yataklar çok hoşuma gitti. sallananlarıda var. depolama alanlarıda var. ilk aylar için yeterli olur dediğin gibi

Kuzum iki hafta sonra gideceğiz dediğin yeni eve mi çarşıya mı

Olablr odanin acelesi yok cidden hem tasincakmissnz bende tasinmak istiyorum ya evden hic memnun degilim bi kurtulsaydım darisi bana . Kolay gelsin cok yorms kendini taşınmak çok ugrastirci ve zorbir is

Ben de günde 2 kez 4 mg zofer kullanıyorum doktorum önerdi, hamileler üzerinde hiçbir ilaç test edilmediği için parol dahi alırken çok gerekmedikçe kullanma der doktorlar, nedense bu bulantı ilaçları bu forumlarda inanılmaz abartılıyor ... Gözlemlenen hiçbir zararı yok bu ilaçların ama nedense kemoterapi sonrası d önerildiği için herkes telaşlanıyor ...

Banada sürekli ay hamile olduğumu söyledim kalbi durdu söylemedim bişey olmadı ay kimseye söyleme diye diye bende söyledim yakınlarıma öğrendiğim zaman strese girdim acaba bişey mi olacak diye ne kadar anlayışsız insanlar var iyilik yaptıklarını sanıyorlar

Canim benim ikinci yani bazı zamanlar çok hissettim ben o nedenle hissedemeyince endiselendim
bi sonraki muayene ne zaman canım
Kaç haftalıksın canım

Olablr odanin acelesi yok cidden hem tasincakmissnz bende tasinmak istiyorum ya evden hic memnun degilim bi kurtulsaydım darisi bana . Kolay gelsin cok yorms kendini taşınmak çok ugrastirci ve zorbir is
düşünüyorsan bebek doğmadan, iyice ağırlaşmadan taşın bence

Ben öylelerine enerji vampirleri diyorum canım kendi enerjileri olmadığı gibi başkalarınınkini de emiyolar boşver sen

Kizlarrr cok net hareket hissedemiyorum 2gundur endişelenmeli miyim
Ben de dün akşam ve bugün öğleye kadar hissetmedim . Öğle yemeğinden sonra biraz da yürüyüş yaptım işyerinin bahçesinde . Şimdi yavaş yavaş başladı çok şükür . Sabah doktora gidecektim hatta vazgeçtim .bu zamanlarda ara ara hissedicez sanırım . Bikaç yerde de öyle okumuştum

herkes öyle diyor canım ama bir gün baya belirgin olan bir göbek öteki gün hiç yok gibi olunca endişe ediyorum işte analık
Yok canım tereddüt etme hiç alakası yok bebegin sağlığıyla senin karnının büyüklüğü ya da bebegin kilosu benim karnıma baksan çocuk 2 kilo anca doğar derdin ilkinde ama masallah 3750 doğdu o an yediğin bisey şişkinlik yapmıştır ödem vardır ondan karnın sismistır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…