2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen öyle canım, benim hepsi kız ilki Cook rahat sadece ekşi, baharatlı, tuzlu şeyler isterdim bunda cinsiyet aynı sıkıntı çok yine de çok şükür Bin şükür
Canım hepsi kız derken kaç çocuk senin

Bizim geçen sene gruptan var hala da konuşuruz

Tetanoz çocuğu da mı korumak amaçlı yapılıyomuş bunu bilmiyodum

Aynen canım ben de oldum ağrısı aşırı değil birkaç gün rahatsızlık veriyo sonraki günler de dokununca ağrıyodu geçti gitti

Tetanoz çocuğu da mı korumak amaçlı yapılıyomuş bunu bilmiyodum
Canım ben Kağan Kocatepeyi dinledim kordonu kestigin alette tetonoz mikrobu varsa bebek yeni doğan tetenozu oluyormuş ve ölümcül olabilir dedi, ama hastanelerde böyle birşey söz konusu degil bu tarz vakalara da rastlanmıyor ama hastaneye yetisemediniz evde aracta dogum yapmak zorunda kaldınız ve steril olmayan birseyle kordon kesilirse diye oneriyoruz dedi

Ben grup kullanicisi olarak asiri zayifim nasil birsey oldugunu bilmemekle birlikte yine gizliligimi koruyarak katilabilirim:) eger bu sorun yaratmayacaksa tabi

Kızlar günaydın . Sizi biraz uzaktan takip ettim yazamadım ne zamandır. Tüm gelişmelerden haberim var benim biraz moralim bozuk. Bebeğimin kalbinde sol tarafta beyaz bir nokta gördü doktor doktor çok önemsiz dedi, hiç korkmuyor başka hiçbir belirteç olmadığı için ama içim içimi yiyor benim 2li test çok iyi çıkınca, 3lü ve 4lü test bile istememişti. Hala istemiyor, birşey çıkmaz detaylı ultrasonu bekleyelim diyor. Tüm kemik ölçümlerini yaptı normal, burun normal, böbrek büyüklüğü normal, beyin baş büyüklüğü falan herşey iyi, ama o nokta yıktı beni var mı duyan yada yaşayan bu durumu?

Ben grup kullanicisi olarak asiri zayifim nasil birsey oldugunu bilmemekle birlikte yine gizliligimi koruyarak katilabilirim:) eger bu sorun yaratmayacaksa tabi
Bebişim burdaki mesajlaşma bölümü varya ordan bahsediyorum ordaki mesajlar herkese açık değil ya rahatlıkla aldıklarımızı paylaşırız diye yani

Nokta dediğin nasıl bşey canım. Kalpte delik olur onun gibi mi. Doktor önemsememiş sende sakin olsana

Nokta dediğin nasıl bşey canım. Kalpte delik olur onun gibi mi. Doktor önemsememiş sende sakin olsana
Beyaz nokta şeklinde bişey var. Bazıları parlaklıkta diyormuş ona. Doktor bence kalsiyum birikmesi dedi. Down sendromu şüphesi olabiliyormuş canım. Korkutmadan söyledi

Beyaz nokta şeklinde bişey var. Bazıları parlaklıkta diyormuş ona. Doktor bence kalsiyum birikmesi dedi. Down sendromu şüphesi olabiliyormuş canım. Korkutmadan söyledi
İçini ferah tut sen kuzum.
çok zordur ama böyle sıkıntılı olduğunu söyleyip sağlıklı dünyaya gelen o kadar çok bebiş var ki. Senin ki de zaten ihtimalin en küçüğü

İçini ferah tut sen kuzum.
çok zordur ama böyle sıkıntılı olduğunu söyleyip sağlıklı dünyaya gelen o kadar çok bebiş var ki. Senin ki de zaten ihtimalin en küçüğü
İnşallah dediğin gibidir kuzum. Evet beklemek çok zor geliyor bana. Keşke bir cihaz olsa, içine girip görüp gelsek bebeğimizi rahatlasak...keşke..

İnşallah dediğin gibidir kuzum. Evet beklemek çok zor geliyor bana. Keşke bir cihaz olsa, içine girip görüp gelsek bebeğimizi rahatlasak...keşke..
O zaman da kesin kafaya takacak bişeyler bulurduk. Her gün görünce niye şurası şöyle burası böyle diyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…