2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim wp grubuydu doğuma yakın yapmıştık herkes doğurunca bebeğini atmıştı aldıklarımızı paylaşmıştık ama sonra grupta dağılmalar oldu kavgalar çıktı
Haa yok canım wp demiyorum ben

Ben katılırım serocum

O zaman da kesin kafaya takacak bişeyler bulurduk. Her gün görünce niye şurası şöyle burası böyle diyr
hahaha çok doğru valla. Annelik delilik derdi kuzenim, niye böyle diyor diye şaşırırdım. Delilikmiş gerçekten, sağ salim sağlıkla kucağımıza bir alsak..

hahaha çok doğru valla. Annelik delilik derdi kuzenim, niye böyle diyor diye şaşırırdım. Delilikmiş gerçekten, sağ salim sağlıkla kucağımıza bir alsak..
İnşallah bebekim inşallah

Evet cok zor ama moralini bozma simdiden belki de gececek hic bisi cikmayacak, ne zaman detayliya gireceksin?

Evet cok zor ama moralini bozma simdiden belki de gececek hic bisi cikmayacak, ne zaman detayliya gireceksin?
İnşallah canım inşallah doktorum detaylı için daha var onu sen düşünme, randevunu ben ayarlayacağım dedi. Ama bir an önce girmek istiyorum artık. Yarın doktoruma yine gideceğim, söyleyeceğim erken istiyorum ben diye.

Bence de o zaman sen dusunme. Erken girmek istemeni anliyorum ama bi zamani vardir muhakkak.. en dogru zaman neyse o zaman gir canim..

Canım bence organ gelişimi vs dikkate alındığı için 20. Haftadan baslatiyorlar detayliyi Allah gönlüne ferahlık bebeğine de sağlık versin canım

Bence de o zaman sen dusunme. Erken girmek istemeni anliyorum ama bi zamani vardir muhakkak.. en dogru zaman neyse o zaman gir canim..
Evet daha 17.haftamız zamanı var canım. Ama mutlu mutlu beklemek varken, soru işaretleriyle beklemek beni çok yıpratıyor. Sabrın sonu selametmiş. Sabredicem

Canım bence organ gelişimi vs dikkate alındığı için 20. Haftadan baslatiyorlar detayliyi Allah gönlüne ferahlık bebeğine de sağlık versin canım
Evet canım haklısın. Doktorda o yuzden beklememi istiyor. Ama beklemek çok zormuş. Sabretmekten başka çare yok. Amin canımm

Evet daha 17.haftamız zamanı var canım. Ama mutlu mutlu beklemek varken, soru işaretleriyle beklemek beni çok yıpratıyor. Sabrın sonu selametmiş. Sabredicem
Cok haklisin ama sonu guzel olsun da bekleriz.. mesela ben de hala hissedemiyorum.. onu takacak gibi oluyorum sonra diyorum ki yapmaa.. beklicez mecbur..

Benimki de gül hastalığı gebelikte uzun sürmesi de sıkıntıymış kadın dogumcum da iyileşmen önemli dedi oyüzden biraz sönsün diye bi hafta sadece lekelerin üzerine süreceğim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…