2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu arada ben sırt üstü yattıkça hareket hissediyorum. Yan yattığımda falan hissetmiyorum. Acaba bu hissettiğim bebek değil mi. Hani hep yan yatınca sola yatınca falan deniyorya

Ben de bugün sırt üstü yatarken aniden karnımın tek tarafında yumru gibi bir tepe ve sertlik oldu dokundum bir süre kaldı sonra karnim normale döndü bugun 16. Haftam başladi acaba ben de bebeğimi mi hissettim ki?

Kv dene selamimi soyle benim bebis de erkek yarin 19 haftalik olacak ama bende de tik yoook daha hic hissetmedim ben de benim doktorum da 20den sonra hissedersin demisti m, rahat ol canim

Hemen 20. hafta 6 aylık sayılmaz ki canım. 20 sonrası 5 aylık sayılır hatta 22. hafta tam 5 aylık oluyor. 38 de tam 9 ay oluyor işte zaten hamileliğe de 9ay10 gün derler 40 haftaya tamamlanıyor:)

Hemen 20. hafta 6 aylık sayılmaz ki canım. 20 sonrası 5 aylık sayılır hatta 22. hafta tam 5 aylık oluyor. 38 de tam 9 ay oluyor işte zaten hamileliğe de 9ay10 gün derler 40 haftaya tamamlanıyor:)
Az once subat annelerinde buna denk geldim ben de, boyle bi hesap varmis... valla cok zor bu hafta ay hesabi

Eklentiler

• 93E00774-5942-4ADD-946F-ADEBB0452CA1.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 80
20 hafta 5ay oluyor cnm 6 ay 24.haftada senin 19 yani 4 ay 3 haftaliksin diye biliyorum aramizda 2 hafta var ben 4 ay 1 haftaligim

Yok kuzum bende öyle saymadım senin gibi saydım da seroya 5 aylıkken verdi ya ilaçları bana da 6 da gel dedi acaba 5 bitiminde mi çağırdı 6 bitiminde mi diye tereddüte düştüm. Sanırım 24 haftalıkken gideceğim bana serodan 1 ay sonra verecek demekki kasımda gel dediğine göre

20 hafta 5ay oluyor cnm 6 ay 24.haftada senin 19 yani 4 ay 3 haftaliksin diye biliyorum aramizda 2 hafta var ben 4 ay 1 haftaligim
Ben kendimi yanlış anlattım heralde kuzum 20 hafta 5 aylık oluyor biliyorum, sormak istediğim başka birşeydi benim

Benim ilk hissedişim kıpırtı gibi olmuştu. Genelde kayma gibi tarif ediyorlar ama ben öyle hissetmedim. Birsey resmen kıpırdıyordu.

6ya nasıl giriyon kuzu daha 20.haftaya girmeyecek misin sen

Eğer bu bebişse evet kuzum bende de böyle oluyor çünkü. Doktora söyledim evet bebek dedi sırt üstü daha çok hissedersin dedi ama sağ ve sola yat özellikle sol yana yatmaya çalış dedi

Tekme atsa ayırt edebilirim değil mi? Yanı kıpırdanma sandığım şeyler tekme olabilir mi
Hafiften içten zıplama oluyor o tekme kuzum ilerledikçe daha iyi ayırt edersin bazen benim canımı yakıyordu hatta kafasının nerde olduğunu ayırt edebiliyordum mideme doğruydu mesela doktorda o zamn bakında midemde olduğunu söylemişti nefes aldırmıyordu

Bugün ultrason da doktor gösteriyordu ayaklarını. Bak dedi tam tek pozisyonu. Aslında vurdu gibi gözüktü ama ben hissetmedim tabi

Ya çok heyecanlandım sen böyle anlatırken.
O zaman ben şuan tekme yiyorsam bile anlamıyorum sadece geziniyor gibi oluyor çünkü Maşallah size de

6ya nasıl giriyon kuzu daha 20.haftaya girmeyecek misin sen
Şu mesajla bi düzeltme geçeyim anlatmak istediğim şeyi anlatamadım 20. Haftamızda 5 aylık sayılıyoruz ya. 20 bitince de artık önümüzdeki aydan gün alıyoruz 6. Ayı doldurmaya başlıyoruz ya hani. Onu anlatmak istemiştim 5. Ay biter bitmez 6 olmuyoruz tabiki. Asıl sormak istediğim de doktorun sana 5 aylıkken ilaç vermiş acaba bana da doldu dolu 5 aylıkken mi verecekti de ben mi yanlış anladım diye merak etmiştim. Sonra düşününce kasımda gel demişti demekki bana 6. Ayda verecek 24 haftalıkken kendi sorumun cevabını buldum ama bir karmaşaya sebep oldum ahahdh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…