2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eğer bu bebişse evet kuzum bende de böyle oluyor çünkü. Doktora söyledim evet bebek dedi sırt üstü daha çok hissedersin dedi ama sağ ve sola yat özellikle sol yana yatmaya çalış dedi

Kıpırtı ya da tekme ayırt edebilmem için çok erken galiba o yüzden bir hareket hissetsem bile emin olamiyorum ama bu gözle görünecek kadar belirgindi.

Hissedeceğimiz günler de gelir inşallah
Birdaha ne zaman gideceksin kuzucum?
24.haftada gel dedi
Kuzum evet 20. Haftasa vereceğim demişti doktor bana. Demekki sana 24.haftada verecek

Kıpırtı ya da tekme ayırt edebilmem için çok erken galiba o yüzden bir hareket hissetsem bile emin olamiyorum ama bu gözle görünecek kadar belirgindi.
Evet evet iyice halay çekmesi lazım içerde bizim eminmolmamız için

Daha varmış ona, tetanoz genelde bu haftalarda öneriyorlar galiba. Bende bugünlerde gideceğim. Sanırım tereddüt ediyorsun tetanoz için yanlış mı hatırlıyorum bilemedim
Yok aslında tereddüt etmiyorum kuzum ama ağrı yapıyormuşya doktor vurulma dese de vurulmasam diyordum aslında 16.haftada vuruluyor sanırım sağlık ocağı bana öyle demişti. Gittim o zaman. Bebeğin hareketlerini hissettin mi dedi hayır dedim. O zaman bi ay daha bekleyelim hissettikten sonra gel dedi. Bunun sebebi ne bilmiyorum ama

Bana da 20. Hafta civarı demişti gitmedim o yüzden hiç. Demek sana öyle dedi neye göre dedi acaba geciktirmiyim madem bende artık. Ağrı oluyor kuzum da bünyeden bünyeye değişiyor abartıldığı kadar yok diyenleri de gördüm ama şöyle diyim çok nazlı bir yapım yoktur normalde, benim1 hafta kolum ağrımıştı (ne güzel korkutuyorum ama)
Kendimi hep bunlardan korkarsam doğumda ne yapacağım diye avutuyorum ben

Bugün ultrason da doktor gösteriyordu ayaklarını. Bak dedi tam tek pozisyonu. Aslında vurdu gibi gözüktü ama ben hissetmedim tabi
Tekme bildiğin tekme işte karnın pıt diye atar o an yani ayırt edersin büyük ihtimal mesela 7 aylıkken bi ara tekme attı arkadaşım bile anladı tekme attı dimi dedi göbeğim zıplayınca

Ben 21. Haftada yaptiricam sekeri.. ayin 27sinde hatta
Şimdi internetten baktım da 24le 28 hafta arası diyor fakat internet bilgisi mi doktor bilgisi mi daha önemli dersek, doktorun 21. Haftada yapacaksa vardır bir bildiği muhakkak kuzum

Annemde bana soruyor ne kadar oldu şimdi diyor haftasını söylüyorum ben öyle anlamıyorum kaç aylık oldu sen bana öyle söyle diyo bugün tam 19+5 im kaldı 18 haftam sezeryan olacağı için yarısı gitti darısı kalan haftalara

Önceden biri bana şu kadar haftalık hamileyim deyince uyuz olurdum. Şimdi anladım niye böyle yapıyorlar ne olur düz kaç aylık olduklarını söyleseler derdim.

Önceden biri bana şu kadar haftalık hamileyim deyince uyuz olurdum. Şimdi anladım niye böyle yapıyorlar ne olur düz kaç aylık olduklarını söyleseler derdim.
Hamileyken sorarlar ayrı dert doğunca sorarlar ayrı dert. Misal benim oğlum 2015 Aralık doğumlu 5 olacak kv hayır 6 olacak küçülsün de cebime girsin diyor. Doğar doğmaz 1 yaşında oluyor o zaman diyorum

Hamileyken sorarlar ayrı dert doğunca sorarlar ayrı dert. Misal benim oğlum 2015 Aralık doğumlu 5 olacak kv hayır 6 olacak küçülsün de cebime girsin diyor. Doğar doğmaz 1 yaşında oluyor o zaman diyorum
Gel de anlat bazen başa çıkılmıyor hıı hıı diyorum gerilmiyorum

Şimdi internetten baktım da 24le 28 hafta arası diyor fakat internet bilgisi mi doktor bilgisi mi daha önemli dersek, doktorun 21. Haftada yapacaksa vardır bir bildiği muhakkak kuzum
Ayyy evet bende sizden sonra baktim oyle diyor acaba neden erken istedi benden;( ailede seker var iki tarafta da ondan olabilir.. ama bu surecte ben de doktor ne derse oyle gidiyorum mecbur cok karisik bilgi var canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…