2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy evet bende sizden sonra baktim oyle diyor acaba neden erken istedi benden;( ailede seker var iki tarafta da ondan olabilir.. ama bu surecte ben de doktor ne derse oyle gidiyorum mecbur cok karisik bilgi var canim
Aile hikayesi gebenin yaşı kilo alma hızı belki bunlarda etkendir tarih vermesinde kuzum. Dediğin gibi bilgiler çok karmaşık diğer doktorlardan çok çok tezat şeyler olmadıkça bende doktora uyuyorum genelde sorgulamıyorum kararlarını

Kızlar bebeğin hareketlerinden bahsetmişsiniz bu sabah sırt üstü yatarken hareketlerini yine hissetmeye başladım eşim elini karnıma koydu defalarca vurdu bebişimiz babasına öyle hareketlendi ki kızım bi dur Allah aşkına dedim eşim bile şaşırdı hareketlerine bi oraya vuruyo bi buraya ilkinde bu şekilde hissetmiyodum bu haftalarda ya ikinci olduğu için ya da bu kız çok yaramaz olacak

Canım ben de transferden beri kullanıyorum doğuma kadar da devam edeceksin dedi doktorum, bana da herhangi bir test yapılmadı önlem amaclı veriyoruz dedi sen bi sor istersen doktoruna

Bende bu sabah birkaç tekme yedim prensesimden . Oy o minnoş ayaklarını ellerini yerim ben onun ya . İlk defa bu kadar güçlü hissettim hareketini. maşallah yavrularımıza . Rabbim nazarlardan korusun inşallah . Sağlıkla gelsin miniklerimiz

Aynen ben de oyle dusunuyorum canim, sonucta tup bebek tedavisinin en basindan beri birlikteyiz.. vardir bir bildigi

Amin inşallah canım benim çok güzel gerçekten ya maşallah yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…