2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım Allah razı olsun
Dündü sanırım açtığın konuyu okudum ama nutkum tutuldu birşey yazamadim. Çok etkilendim yaşadıklarından. Canı gönülden diliyorum rabbimin sabır vermesini.. Allah birdaha böyle bir acı yaşatmasın kimseye göstermesin böylesini. Senin sınavın büyük oldu ama bebeğin cennette seni bekleyecek sana şefaatçi olacak. Bu acı unutulmaz ama inşallah tez zamanda hafifler dua edeceğim sürekli senin için.

Allah razı olsun canım, yüreğim yanıyor işte buralarda yazarak konuşarak rahatlamaya çalışıyorum, onun dışında cevremde kimseyi görmek istemiyorum. Çok yeni çünkü her şey. Dilerim Allah kimseye yaşatmaz bu ve buna benzer durumlar. Tesekkür ederim dileklerin çin

Aminn Ah ah. Gerçekten zor ama bunun da üzerinden geleceksin kimseleri görmek istememek en iyisi bir sürü soru ile karşılaşırsın daha çok üzülürsün..
Rica ederim ne demek

Çok geçmiş olsun canım Rabbim sabırlar versin bende tüp bebek tedavisiyle elde ettiğim yavrumu ocak ayında kaybetmiştim, daha küçüktü ama acısı çok büyük oluyor kimseyi görmek istemiyor insan teselli cumleleri de pek kâr etmiyor, kimse yanlış anlamasın ama 2 3 tane çocuğu olanlar üzülme dedikce beni anlamadıklarını düşünüyordum, ama emin ol geciyor Rabbimin bir sınavı bu da mükafatı da olacaktir. Insaallah yakın zamanda sağlıklı bebislerin olur tüm yaşadıklarını unutursun

allah sabır versin çok üzüldüm. minik kalbi daha büyük acılar çekmeden durmuş. biliyorum tesellisi yok ama acı çekmeden cennete uçmuş meleğin. allahm yerini doldursun sağlıklı evlatlar nasip etsin sana.

insallah canım, üzülmemek elde mi, ateş düştüğü yeri yakıyor.ancak yaşayan anlıyor bizi.Allah kimseye yasatmasın. Saol canımmm

öyle canım , melek oldu, tek tesellim bu. Allah razı olsun canım.

Bebik iyiymiş yaklasık 25 dl fln baktı her seyıne neredeyse brz terstı dürtu vurdu düzletti onu gösterdi yüzünü ama iyiydi ya. Görmesem de olur :)

Eklentiler

• Screenshot_20201010_080057_com.instagram.android.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 48

Canım ben de transferden beri kullanıyorum doğuma kadar da devam edeceksin dedi doktorum, bana da herhangi bir test yapılmadı önlem amaclı veriyoruz dedi sen bi sor istersen doktoruna
Gebelik takibi yapan doktorum tüp bebek doktorum değil işte öyle bir sıkıntı yaşıyorum.
Tüp bebek doktorum biz transfere kadar sizinle çalışıyoruz gerisi gideceğiniz kadın doğum doktoruna ait dedi.
Kadın doğum doktorumda 2 düşük olursa yapılır kan pihtilasmasi için test dedi ama Allah korusun 2 düşük yaptıktan sonra çok geç

Özel bir hastane olduğu için muhtemelen kendi bünyelerinde yapılan bir test değil benden bugüne kadar hiç kan filan alınmadi hiç bir test de yapılmadı sadece ultrasonla muayene ediyor
Sordum tabi kan pihtilasmasi var mı yok mu bilmiyorum bakılmayacak mi dedim ama 2 düşükten sonra bakılıyor dedi 16 haftaya kadar kullanın sonra bırakırız dedi

Snmmrt bu doktorun instagramda paylaştığın denk geldim. Kıyamadım üzülmene. Ankarada ki en iyi radyologlardan biri. Üzülme boş yere
Canımm nasıl mutlu oldum anlatamam. Farklı farklı doktorlardan duymak içimi çok rahatlatıyor. Çok teşekkür ederim desteğin için ❤❤❤

14+1 im iki kere uzun süre sola yatınca gece orada sertlik hissettim dönünce yavaş yavaş kayboldu. Dün gece de sırt üstü uyumuşum karnımı baya itti elimizle hissettik hatta sonra yana döndüm geçti yavaşça . Siz bu haftalarda hissediyormuydunuz normalmidir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…