- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Dündü sanırım açtığın konuyu okudum ama nutkum tutuldu birşey yazamadim. Çok etkilendim yaşadıklarından. Canı gönülden diliyorum rabbimin sabır vermesini.. Allah birdaha böyle bir acı yaşatmasın kimseye göstermesin böylesini. Senin sınavın büyük oldu ama bebeğin cennette seni bekleyecek sana şefaatçi olacak. Bu acı unutulmaz ama inşallah tez zamanda hafifler dua edeceğim sürekli senin için.inşallah canım Allah razı olsun
insallah canım inşallah . Allah razı olsun
Çok üzüldüm geçmiş olsun rabbim sabrını versin inşallah . En doğru, en sağlıklı zamanda rabbim size sağlıklı evlatlar versin
Allah razı olsun canım, yüreğim yanıyor işte buralarda yazarak konuşarak rahatlamaya çalışıyorum, onun dışında cevremde kimseyi görmek istemiyorum. Çok yeni çünkü her şey. Dilerim Allah kimseye yaşatmaz bu ve buna benzer durumlar. Tesekkür ederim dileklerin çinDündü sanırım açtığın konuyu okudum ama nutkum tutuldu birşey yazamadim. Çok etkilendim yaşadıklarından. Canı gönülden diliyorum rabbimin sabır vermesini.. Allah birdaha böyle bir acı yaşatmasın kimseye göstermesin böylesini. Senin sınavın büyük oldu ama bebeğin cennette seni bekleyecek sana şefaatçi olacak. Bu acı unutulmaz ama inşallah tez zamanda hafifler dua edeceğim sürekli senin için.
AminnAllah razı olsun canım, yüreğim yanıyor işte buralarda yazarak konuşarak rahatlamaya çalışıyorum, onun dışında cevremde kimseyi görmek istemiyorum. Çok yeni çünkü her şey. Dilerim Allah kimseye yaşatmaz bu ve buna benzer durumlar. Tesekkür ederim dileklerin çin
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sabırlar versin bende tüp bebek tedavisiyle elde ettiğim yavrumu ocak ayında kaybetmiştim, daha küçüktü ama acısı çok büyük oluyor kimseyi görmek istemiyor insan teselli cumleleri de pek kâr etmiyor, kimse yanlış anlamasın ama 2 3 tane çocuğu olanlar üzülme dedikce beni anlamadıklarını düşünüyordum, ama emin ol geciyor Rabbimin bir sınavı bu da mükafatı da olacaktir. Insaallah yakın zamanda sağlıklı bebislerin olur tüm yaşadıklarını unutursunAllah razı olsun canım, yüreğim yanıyor işte buralarda yazarak konuşarak rahatlamaya çalışıyorum, onun dışında cevremde kimseyi görmek istemiyorum. Çok yeni çünkü her şey. Dilerim Allah kimseye yaşatmaz bu ve buna benzer durumlar. Tesekkür ederim dileklerin çin
allah sabır versin çok üzüldüm. minik kalbi daha büyük acılar çekmeden durmuş. biliyorum tesellisi yok ama acı çekmeden cennete uçmuş meleğin. allahm yerini doldursun sağlıklı evlatlar nasip etsin sana.Allah razı olsun canım, yüreğim yanıyor işte buralarda yazarak konuşarak rahatlamaya çalışıyorum, onun dışında cevremde kimseyi görmek istemiyorum. Çok yeni çünkü her şey. Dilerim Allah kimseye yaşatmaz bu ve buna benzer durumlar. Tesekkür ederim dileklerin çin
insallah canım, üzülmemek elde mi, ateş düştüğü yeri yakıyor.ancak yaşayan anlıyor bizi.Allah kimseye yasatmasın. Saol canımmmÇok geçmiş olsun canım Rabbim sabırlar versin bende tüp bebek tedavisiyle elde ettiğim yavrumu ocak ayında kaybetmiştim, daha küçüktü ama acısı çok büyük oluyor kimseyi görmek istemiyor insan teselli cumleleri de pek kâr etmiyor, kimse yanlış anlamasın ama 2 3 tane çocuğu olanlar üzülme dedikce beni anlamadıklarını düşünüyordum, ama emin ol geciyor Rabbimin bir sınavı bu da mükafatı da olacaktir. Insaallah yakın zamanda sağlıklı bebislerin olur tüm yaşadıklarını unutursun
öyle canım , melek oldu, tek tesellim bu. Allah razı olsun canım.allah sabır versin çok üzüldüm. minik kalbi daha büyük acılar çekmeden durmuş. biliyorum tesellisi yok ama acı çekmeden cennete uçmuş meleğin. allahm yerini doldursun sağlıklı evlatlar nasip etsin sana.
Of ya benim o mesajım yanlış anlaşıldı çünkü anlatmak istediğim gibi kendimi ifade edemedim açıklamıştım sonra6 deıl sankı 5 deıl mi:))
Ayy evet sonra gördum sılemedım ama msjı :)Of ya benim o mesajım yanlış anlaşıldı çünkü anlatmak istediğim gibi kendimi ifade edemedim açıklamıştım sonratabiki 5
Olsun ya ne olacak anlatım hatası olmuş suç bendeAyy evet sonra gördum sılemedım ama msjı :)
Bebik iyiymiş yaklasık 25 dl fln baktı her seyıne neredeyse brz terstı dürtu vurdu düzletti onu gösterdi yüzünü ama iyiydi ya. Görmesem de olur :)Ah şu uyku tam zamanında gelseartık bebişim keyfine göre bizim uyku düzenimizde güzel haberlerle gel inşallah
Ben hiç tahmin etmiyordum böyle uykusuz kalacağımı çok ilginç birşeymiş hamilelikama gün icindede kanepede bile uyuyup kalabiliyorum yemek yetmişsem bide gözlerim açılmıyor
Ya çok tatlıikinci daha iyi hissediliyormus tabi ama az kaldı galiba tekme hissetmemize bizimde
Canım geçen hafta oksapar heyet raporu için başka bir hastaneye gittim. Muayene zorunlu dedi, tamam dedim. Ultrasonda bebeğimin kalbinde beyaz bir noktor gördü doktor, yaklaşık 40dk inceledi detaylı ultrasona girmiş gibi. Başka bir bulgu göremedi. Ama düşüncesiz bir doktordu, yüzüme down sendromu dedi. Ben ağlaya ağlaya çıktım. Doktorum o doktora kızdı niye söyledi diye. Çünkü kendi ben gereksiz yere üzülürüm diye söylememiş bile bana.Kesinlikle önemsiz bir durum olduğunu, başka bir belirteç olmadığı için riskin olmadığını söyledi. Ama annelik işte. Günlerdir ona taktım kafamı. Detaylıya 22.hafta demişti, ben 20.haftada gitmek istedim, biran önce rahatlamak istiyorum çünkü. Bebeğim çok şükür iyi❤❤❤ Olay bu yani
Canım geçen hafta oksapar heyet raporu için başka bir hastaneye gittim. Muayene zorunlu dedi, tamam dedim. Ultrasonda bebeğimin kalbinde beyaz bir noktor gördü doktor, yaklaşık 40dk inceledi detaylı ultrasona girmiş gibi. Başka bir bulgu göremedi. Ama düşüncesiz bir doktordu, yüzüme down sendromu dedi. Ben ağlaya ağlaya çıktım. Doktorum o doktora kızdı niye söyledi diye. Çünkü kendi ben gereksiz yere üzülürüm diye söylememiş bile bana.Kesinlikle önemsiz bir durum olduğunu, başka bir belirteç olmadığı için riskin olmadığını söyledi. Ama annelik işte. Günlerdir ona taktım kafamı. Detaylıya 22.hafta demişti, ben 20.haftada gitmek istedim, biran önce rahatlamak istiyorum çünkü. Bebeğim çok şükür iyi❤❤❤ Olay bu yani
Gebelik takibi yapan doktorum tüp bebek doktorum değil işte öyle bir sıkıntı yaşıyorum.Canım ben de transferden beri kullanıyorum doğuma kadar da devam edeceksin dedi doktorum, bana da herhangi bir test yapılmadı önlem amaclı veriyoruz dedi sen bi sor istersen doktoruna
Özel bir hastane olduğu için muhtemelen kendi bünyelerinde yapılan bir test değil benden bugüne kadar hiç kan filan alınmadi hiç bir test de yapılmadı sadece ultrasonla muayene ediyorCanım günaydın. Oksaparı genetik tahlillerim sonucu başlattı. Aslında daha erken başlamamız gerekiyordu ama proluton depot vurulduğum için kan sulandırıcıya geçemiyorduk bir türlü. Doğuma kadar kullanacağım. 2 tane heterozigot genim var,o yüzden ben mecburum.Benim bildiğim kan testine bakılıyor ama vardır doktorunun bildiği. Sen yinede sor istersen. Kan pıhtılaşması var mı yok mu mutlaka bakar doktorun.
Canımm nasıl mutlu oldum anlatamam. Farklı farklı doktorlardan duymak içimi çok rahatlatıyor. Çok teşekkür ederim desteğin içinSnmmrt bu doktorun instagramda paylaştığın denk geldim. Kıyamadım üzülmene. Ankarada ki en iyi radyologlardan biri. Üzülme boş yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?