2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa ben bu doktorun videolarını takip ediyordum hatta bu beyaz noktayla ilgili videosu var mı diye aramıştım, bulamamıştım. Çok teşekkür ederim canım. Benimde tek nokta. Ve başka bulgu yok çok şükür. Birde detaylıda güzel şeyler söylerse doktor , tamam. Dert etmem birdaha

Canım bende gebeliğin başından beridir aklıma takılan her soruda bu doktorun videolarıyla içimi rahatlattım . Merak ettiklerimi öğrendim . Çok faydalı videoları var . Ben ınstagramdan takip ediyorum . Haftada 1-2 gün canlı yayında gebelerin sorularını cevaplıyor. Bende bu beyaz noktayı oraya gelen sorulardan öğrenmiştim ve her defasında önemli olmadığını , düzeleceğini söylüyordu Kağan Bey . İnşallah detaylıda güzel şeyler duyarsın canım korkma .Allah yardımcımız olsun , sağlıkla zamanında gelsin yavrularımız inşallah . Benim detaylı da 21 ekimde .21 haftalık olacağım inşallah o zaman güzel haberler duyursun rabbim

Benimde olmuştu ayağa kalkamadım kalkinca da hafif bi acı vardi Karnımda ama bisey olmadi ben anlamadim bu krampları yaa ilk hamilelikte hamileliğin sonlarina dogru kramplar başlamıştı oda bacagimda oluyodu sadece

Bende ikincide naz yaparım ilkte yapmadım dedim ama naz yapcak durumda degilim çocuk insani yoruyo her gün 1 bucuk 2 saat parka götür peşinde gez gel yemek yap karnını doyur uyut allahtan tek şansım uyku duzenini olusturdum 8 buçukta yataga gidiyoruz 9 9 bucuk gibi uyumuş oluyo

Benim annemde diyo ama ben inanmıyorum 12 haftalık bi bebegin oynamasını nasıl anlayabilirsin imkansız ben suan bile emin olamıyorum

kızlar anneler hep aynı. benim annemle kayınvalimde başımın etini yedi. oynamıyo mu. seyirmiyo mu. benim ki şu kadarlıkken böyle yapıyordu. hayır yani kaç yıl geçmiş nerden hatırlıyorsun kaçıncı haftada ne yaptığını. birde şu kadar haftalık oldu diyince ben haftadan anlamam kaç aylık diyor kv hani oynuyordu

28 e kadar net hıssedemeyebılırmısız bebegın pozısyonuna baglı olarak da gun ıcınde de hıssedemeyebılırmısız bu haftalarda cok da takılmamak lazım oynaamadı dıye panık yapmamak gerekıyormus ama anneler dısında herkes panık snrm

Bence onların 3 aylık dediği 23 24 Hafta oğlum 5 yasinda valla ben hatirlamiyorum ne zaman oynamıştı 20lerde ama tam zamanini bilmiyorum annem beni hatirlicak nasıl olcak o acaba bide ilk ve tek çocuğum hadi.ikincide erken hissedildi desem

23 24 haftalıkken yapiyolar kızlar tetanoz aşısını ve malesef kolda cok ağrı yapiyo K KurkmantoluS

Kizlar iyi aksamlar, yaklasik 7 yildir falan bel fitigim var artik alistim kendisine ama bugun temizlik yaptik esimle, birimiz supurduk digerimiz sildi falan derken bianda belime bicak saplanir gibi agri saplandi, en basta yasadigim agriyla birebir ayni bacagima vuruyor, bacagim uyustu.. egilemiyorum, kalkamiyorum valla cok canim sıkıldı, umarim gecer

Gecmıs olsun yorma kendini ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…