2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bel fıtığı bende de var maalesef. bilirim nasıl bir şey olduğunu. okul açıkken nöbet tuttuğum günler ağlardım acıdan eve gelince. okul kapandı. süpürgeyide eşim yapıyor kalan işleri ben yapıyorum. baya baya azaldı ağrılarım. bel fıtığı çok narin bir hastalık. sürekli korucaksın kendini.

Süpermiş kuzum bizimki de erken uyuyo Allahtan 9bucuk oldu mu uyumam gerek benim diyo ama gün içinde yoruyo gerçekten oyun oynat oyala yemeğini yedir tuvaleti derken ekstra evin işi de var tabi nazlanmak bize hayal Allahtan eşim de şu an pandemiden dolayı evden ders veriyo o yardımcı oluyo öyle olmasa hepten bitiktim

Kızlar iyi akşamlar aranızda hiç ateş basması sorunu yaşayan var mı başım ve göğüs kısımlarım fena derecede yanıyor arkasından bir bakıyorum tireme üşüme geliyor doktora göre gebelik ateşi ama artık hasta hissedip korkuyorum Kaç aydır her gün olması normal mi

Sormaa benimde cok uzun zamandir sakindi, regli donemlerinde aglardim ben de agridan.. nasil oldu inan anlamadim bianda bicak saplandi sanki.. umarim en kisa zamanda gecer ve bi daha olmaz hicbirimize

Yaa bizimkide artık babası elini koyunca hissetmeye başladı, büyüyorlar

Sormaa benimde cok uzun zamandir sakindi, regli donemlerinde aglardim ben de agridan.. nasil oldu inan anlamadim bianda bicak saplandi sanki.. umarim en kisa zamanda gecer ve bi daha olmaz hicbirimize

Çok geçmiş olsun, hamileyken de daha da zor. çok dikkatli ol canım

Geçmiş olsun ani hareketler yapma sicak du torbasi koysaydin beline sirtina gecmis olsun cnm

İğne dozunuz kaçlık acaba?

Kalbinde ciddi anomali vardi kalp atım hızı gün geçtikçe düştü. Gebeliği sonlandırin dediler kime gitti isek..
Canım benim ya. Çok üzüldüm. Rabbim sabır versin. Sağlıklı evlatlar nasip etsin

23 24 haftalıkken yapiyolar kızlar tetanoz aşısını ve malesef kolda cok ağrı yapiyo K KurkmantoluS
Kuzum ben transfer olmadan yaklaşık 3 hafta önce vurulmuştum kedi ısırıp tırmaladığı için ordan biliyorum çok ağrımıştı kolum aynı gün diğer koluma da kuduz vurulmuştu ve kuduz aşılarım 3 4 doz daha belli aralıklarla iki kolumdan da devam etmişti kollarım çürümüştü birinin acısı geçmeden öbürünü vuruluyordum tam kuduz aşılarım bitmişti progestan iğnelerim başlamıştı hamileliğin 3. Ayına kadar da onları çekmiştim popomun üzerine yatamadım bitmemişti iğne acılarım ay ne söylendim heee.

Benimde olmuştu ayağa kalkamadım kalkinca da hafif bi acı vardi Karnımda ama bisey olmadi ben anlamadim bu krampları yaa ilk hamilelikte hamileliğin sonlarina dogru kramplar başlamıştı oda bacagimda oluyodu sadece
Benimde bacağıma giriyordu falan aşırı önemsemiyordum ama karnıma olunca çok korktum birdaha olursa doktoruma yazacağım hemen. Belki de vitamin eksikliğindendir arkadaşlar öyle dedi

Tekmeyi ayırt etmemek mümkün değil ama o sert tekmeler icin biraz daha zaman var
Ne kadar mesela 6. Ayda hisseder miyim ki

Sağol canım. Ben instagram kullanmıyorum ama youtube tan takip ediyordum, bu videoya hiç denk gelmemiştim. İnşallah dediği gibi olur, benüm doktorumda öyle konuştu. Allah güzel haberler almayı nasip etsin sende güzel haberlerle çıkarsın inşallah detaylıdan

insallah canım, üzülmemek elde mi, ateş düştüğü yeri yakıyor.ancak yaşayan anlıyor bizi.Allah kimseye yasatmasın. Saol canımmm
Rabbin tez vakitte yeniden nasip etsin en sagliklısini en nasiplisini anne karnına düştüğü gibi anneyiz kucağımiza almamıza gerek yok rabbim kalbini tez vakitte ferahlatsİN ALLAHumme amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…