2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aman kuzum çok dikkat edin kendinize ya beliniz kitleniverir yanınızda kimse olmaz allah korusun çok zor ben yaşamadım ama bel ağrısı çeken anneme birebir şahit oldum gece vakti hastaneye iğneye gittiğimizi bilirim geçmiş olsun Marsade
Bu arada kızlar malesef kötü bir haberim var eşim korona pozitif çıktı bugün büyük ihtimalle bende koronayım bugün nezle gibi oldum yarın banada test yapılcak çok korkuyorum yalvarıyorum bana dua edin
Ne oluyor böyle bi nazar mı çöktü topluca üzerimize ya çok geçmiş olsun inşallah çok çabuk ve en hafif şekilde atlatırsın.. temennim hiç pozitif çıkmamandan yana tabiki dua edeceğim

Çok geçmiş olsun, hamileyken de daha da zor. çok dikkatli ol canım
Aynen oyle canim, mahvetti sabahtan beri beni, kanepeden kalkarken esim yardim ediyo o derece
Geçmiş olsun ani hareketler yapma sicak du torbasi koysaydin beline sirtina gecmis olsun cnm
Valla yapmiyorum nasil oldugunu da anlamadim sicak tutuyorum insalah gecer, sagol canim

Bu arada kızlar malesef kötü bir haberim var eşim korona pozitif çıktı bugün büyük ihtimalle bende koronayım bugün nezle gibi oldum yarın banada test yapılcak çok korkuyorum yalvarıyorum bana dua edin
Ahhh Allah korusun canim.. insallah olmamissindir, olduysan da hafif gecirenlerden olursun

Valla sorma canim ogleden beri ne haldeyim bilmiyorum kanepeden kalkamiyorum esim yardim ediyo, uzandim gecsin diye bekliyorum

Magnezyum takviyesi alıyor musunuz kızlar. Yada vitamininiz içinde vr mı? Benimkinde var sanıyordum yokmuş. Kasıklarıma kramp girmesi ondan mı acaba

Ben bebeğim kıpırdadığı zaman hiç kıpırdamıyordum ki durmasın diye. Genelde duruyordu çünkü yada çok kısa kıpraşıyordu. Az önce baya uzun uzun hareket etti bende karnımı açtım görür müyüm diye. Ay resmen gördüm hareketini karnım dalgalanıyordu o gezdikçe meğer dışarıdan belli oluyormuşş. Elimle hafif hafif bastırdım sonra o noktaya doğru hareket etti resmen oynadık yaa denk mi geldi bilmiyorum ama bu kadar tesadüf olamaz nereye dokunsam o taraf kıpırdadı

Magnezyum takviyesi alıyor musunuz kızlar. Yada vitamininiz içinde vr mı? Benimkinde var sanıyordum yokmuş. Kasıklarıma kramp girmesi ondan mı acaba
Benim vitaminimin içinde var ama yetersiz geliyor sanırım çünkü kamplarla ve kalça kemiği ağrısı ile uğraşıyorum son zamanlarda.

Cnım bnm dr 12. Haftadabıraktırdı oksaparı isterden elimde 6/7 kutu var göndereblirim

Hahaha aynısını dün annem de bana dedi valla. Ne kadarlık oldu dedi 16 haftayı geçti dedim. kızım ben öle anlamam ki 4 ay oldu mu dio canım anam yaa

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun benim doktorumun 6 tane hamile covid pozitif hastası olmuş hepsi de çok hafif atlatmış genelde kolay geçiyormuş hamilelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…