2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın. Dün biraz yorulmuştum o yüzden uyurken rahat edemedim. İstemeden de olsa sürekli yarı yüz üstü yattım sizce bebeğim sıkışmış mıdır yaa rahatsız olmuş mudur? Şuan vicdanım çok rahatsız

Gunaydin canim, zannetmiyorum.. genelde 24. Haftaya kadar istediginiz gibi yatabilirsiniz diyorlar. Ben de yanlarim yatiyorum ama kendimi yari yuzustu buluyorum geceleri ya da sirt ustu, kimbilir ne zaman donmusumdur..zaten karnimiz iyice buyuyunce yatirmiyormua bebek..

Eveeet benimki çok yakın hem de perşembe sanıyodum salıymış hastaneden hatırlatma için aramasalar kaçıracaktım seninki ne zaman canım
Benimkine daha çok var canım ikiz olduğu için bana 19 haftaya girince gel bakalım dedi normalde 20 24 te bakılıyor sanırım iki defa bakacak 19 da 22 de

Selam kizlar tam tipini begendigim bir tane park yatak buldum derken onunda stoklarini bulamadim( ekim sonrasi gelecek diyor firma ama insalah tabi.. bi de hic duymadigim bir marka aslinda ama tipi ve ozellikleri hosuma gitti hem park yatak hem anne yani mesela, hem de diger park yataklar gibi durmuyor, daha sert yatak gibi duruyor.. siz daha once duydunuz mu bu markayi?

Eklentiler

• A5B09DA8-BCDC-4FE9-80E3-B85ADFE727DE.webp
    18 KB · Görüntüleme: 57
Günaydın cnm. Bende uyumak için yüzüstü yatıom. Daha sonra Genelde sağda ve sırtüstü yatıom sola bi türlü dönemiom. Zararlı mı yani

Hayırlısı olsun, üstünden kaç yıl da geçmiş yaparsın bence:) sancı ve doğum kısmı çok farklı gerçekten korkulacak diyemem ama mucize bir tecrübe

Sonomarda yaptırıyor herkes genelde. Randevuları baya dolu 2 3 hafta önceden randevu almak gerekiyor. Ücretini sormadım ama çok pahalı değildi sanırım. Benim dokrorum da orayı tavsiye etti. 22. Haftamda yaptırıcam ben.

Kızlar sizce nasıl 3 kademeli Bebek büyüdükçe aşağı indirebiliyorsunuz. yorumlarınız benim için önemli

Hiç bişey olmaz canım ben yüzüstü gibi yapıp bacağımın altına şişman bİ yastık koyuyorum cok rahat oluyor karnın da boşluk da oluşturuyor oyle dene yuzustü uyumayı seviyorsan

Eki Görüntüle 2706855
Kızlar sizce nasıl 3 kademeli Bebek büyüdükçe aşağı indirebiliyorsunuz. yorumlarınız benim için önemli
Anne yanı olarak kullanılabilir olması güzel bence bebeği de rahat görürsünüz süslemelerine de bayıldım ancak ahşap kalitesi ve montajının kolay olması da önemli kullanan birisinin yorumunu bulursanız belki daha iyi karar verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…