2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar decavit verdi doktor bugun içtim ve hamileliğin başına döndüm resmen mide bulantısından süründürdü. Bu ilacı kullanan var mı

Bebegi gec hissedicem sanrm karin ve bebek arasinda plesanta var demişti ve birde karnimin duvari kalinmis derisi sanrm tam anlamadım ne zmn hissedicem acaba ya taktim kafaya
Ay canim bizde yarin 20. Haftaya giris yapacagiz ama bende tik yok ben de hissetmiyorum henuz.. takmamaya calis cok

Burası neden sessiz diye soruyor herkes de özel gruptan konuşuluyor gibi. Ordan foto burdan sohbet denmişti ama öyle olamadı sanırım. Ben özel gruba girmedim çok fazla takip edebileceğimi düşünmedim. Ama her şey oraya döndüyse buraya yazmanın da pek anlamı yok gibi yani benim buraya yazmak içimden gelmiyor pek. Neyse hepimiz hayırlı bir gebelik süreci geçiririz inşallah.

Ozel grup mu acildi haberim yoktu

Daha doğuma cok var canım dusunun en çok içinize hangisi sinerse onu koyun
Bizimki kesin kiskancak asla bisey aldırmiyo biz kendimiz3 alınca bile bana almadiniz diye agliyo
Zamanla alışır canım bebek ve kardeş videoları izlet özenir belki kaç yaşındaydı

Selam Kızlar perşembe kontrolüm vardı 21 cm 360 gr olmuş ablalarına el salladı resmen ultrasonda doktora gidene kadar bende net hissetmiyordum ertesi sabah hareketleriyle uyandım esas benim için bomba haber ssvd yani sezaryen sonrası normal doğuma müsait görünüyorsun ve ben herşey normal giderse seni rahatça doğurturum dedi tabi ben dumur oldum hiç böyle birşey beklemiyordum rahat rahat sezaryenimi olup doğurmayı düşünüyordum herşeyin hayırlısı dedim bakalım. Karnım hala Çıkmadı sayılır doktor iç karnın çok geniş dedi. Hareketleri hissetmiyorum dediğimde de sen ikiz hareketine alışık olduğundan bu hafif geliyordur hareketten saymıyorsundur hissedersin yakında dedi. Kızlara hamileliğimde gebelik zehirlenmesi yaşamıştım. Onun için 30. Haftaya kadar coraspin e devam dedi ve hergün 1 büyük bardak süt verdi. 26 Ekim’de de ayrıntılı ultrasonum var. Heyecanla onu bekliyorum. Normal doğuranlar korkulacak birşey mi?

Ya kızlar bi kaç şey sormuştum araya kaynıyor benim için çok önemli planlarım değişti çünkü
Bursa'ya taşınıcaz allah kısmet ederse detaylım orda yapılacak doktor önerisi istiyorum bir de detaylı fiyatları?

istanbuldayım 650 dedihastane

Merhaba, sanırım amniyon sıvısından ayrılmadığı için değeri yüksek çıktı o gün pek hareket ettiremedik çok şükür şuan her şer yolunda sizin değeriniz nedir?
Nazal kemik ölçümünüz 3 çıkmıştı amniyosentez yaptırdık sonuç bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…