2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kolay gelsin canim

Kızlar yeni bi mağaza açılmıştı bi bakayım dedim ismini hatırlamıyorum suan 3 parcadan oluşan bebek takımına 750 lira dedi ben şok 75 mi acaba dedim yok 750 bu kadar para veren var mı cidden
Hahah kesin vardir bana da instagramdan beymen reklami cikti bebek kiyafeti bi tikliyim dedim 579 tlydi:) ooo dedim sudan ucuzmus diyip kapadim

Kızlar yeni bi mağaza açılmıştı bi bakayım dedim ismini hatırlamıyorum suan 3 parcadan oluşan bebek takımına 750 lira dedi ben şok 75 mi acaba dedim yok 750 bu kadar para veren var mı cidden
Eğer 3 parça şeye 750 tl verirsem onun kendine kendine bebeğin gelişimine göre büyümesi lazım var mıydı öyle özellikler

Markasını bilmiyorum kuzum. Ama nevresimi bile aynı

Bu markayı duydum ve park yataklar çok kullanışlı olmasına rağmen görüntülerini hiç sevmezdim bunu beğendimmmm Fiyatı ne kadarmış inşallah gelir stoklar ben beşik almıştım gerçi ama merak ettim

Biraz pahali digerlerine gore sanki, suanda stok yok ama 1300 tl yazmislar en son ama yeni modeli cikamacakmis farkli renklerle kacla gelecek bilmiyorum benim de en cok bu hosuma gitti.. bakalim ekim sonuna kadar beklicem sonra artik bakicam baska seyler ama cok kararsizim hala park yatak mi besik mi benim icin buyuk soru isareti hala

Biraz tuzlu ama güzelmiş ya ben beşik aldım annem ileride sığmayınca abinden park beşiği alırsın dedi abimde demişti istediğin zaman al diye ama görüntüsü hoşuma gitmiyor bak internetten fotosunu koyayım rengi falan herşeyi aynı abimdekinin.

Evet iste ayni durum benim icin de gecerli, kraft guzel bir marka bu da tercihlerim arasinda var ama goruntu pek hos gelmiyor bana da.. sanki cok basitmis gibi duruyor ama yaklasik 200 yorum falan okumusumdur kullanan herkes memnun nerdeyse

Evet iste ayni durum benim icin de gecerli, kraft guzel bir marka bu da tercihlerim arasinda var ama goruntu pek hos gelmiyor bana da.. sanki cok basitmis gibi duruyor ama yaklasik 200 yorum falan okumusumdur kullanan herkes memnun nerdeyse
Aynen 2. Çocuklarına da kullandı bizimkiler ne bir yıpranma var ne başka bir sorun çocuklar da sakin değil he tam fırlama. Kraft kaliteli yapıyor görsel kötü bari düz renk olsaydı bu gri falan

Benimkide ikiz bana 22 de gel dedi
Canım benim Plesanta durumu var ya emin olamadılar tek Plesanta mı çift Plesanta mı küçükken daha belli olurmuş başka doktora gittim bence çift Plesanta bak damar var ayıran dedi bazen Plesanta yapışık olabilir dedi ama perinatoloğ daha iyi bilir dedi

Aynen 2. Çocuklarına da kullandı bizimkiler ne bir yıpranma var ne başka bir sorun çocuklar da sakin değil he tam fırlama. Kraft kaliteli yapıyor görsel kötü bari düz renk olsaydı bu gri falan
Bunun baska renkleri var canim, hatta grisi benim abimde var canim, onlar 3 sene ilk bebislerinde kullandilar, o 5 yasina gelince 2. Oldu simdi o yatiyor, masallah... ama hala kararsizim neysee biraz daha arastirayim bide kasimi beklicem mecbur su yoykonun modellerini merak ediyorum

Kizlaaaaaaaaaarrr ben sanirim tekme yedim az once 2 defa hem dee hemen esimi cagirdim o da koydu elini karnina 2 defa da onu tekmeledi sipaaa ayy %100 de emin olamiyorum bebektir heralde o ama hissettim yani, esimde hissetti. Inanilmaz bir duygu buu, simdi bi daha yasayana kadar nasil beklicem

Şuan var renkleri kuzum bu yıllar önce alındı belki o zamanda varmıydı bilmiyorum ama şuan seçenek daha çok Allahtan biraz daha zaman var bence de bekle güzel modeller çıkar illaki

yaa çok şükür hissetmenize çok sevindim

Oyyy çok sevindimmm bir başladıysa devamı gelir elbett şuan düzenli tepiklemiyorlar ama olsun yine olacak annesii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…