İşyerimizi taşıyoruz bu yüzden kaçırdığım cevap vermediğim mesajlar var ise kusura bakmayın gözümden kaçan önemli birşey varsa haber verin ne oluuur bugün evdeyim dünün yorgunluğunu atıp ev işlerine bakacağım. Taşınma işimiz biraz uzun sürecek bu aralar biraz pasif kalabilirim
Kızlar yeni bi mağaza açılmıştı bi bakayım dedim ismini hatırlamıyorum suan 3 parcadan oluşan bebek takımına 750 lira dedi ben şok 75 mi acaba dedim yok 750 bu kadar para veren var mı cidden
Kızlar yeni bi mağaza açılmıştı bi bakayım dedim ismini hatırlamıyorum suan 3 parcadan oluşan bebek takımına 750 lira dedi ben şok 75 mi acaba dedim yok 750 bu kadar para veren var mı cidden
Benimkine daha çok var canım ikiz olduğu için bana 19 haftaya girince gel bakalım dedi normalde 20 24 te bakılıyor sanırım iki defa bakacak 19 da 22 de
Selam kizlar tam tipini begendigim bir tane park yatak buldum derken onunda stoklarini bulamadim( ekim sonrasi gelecek diyor firma ama insalah tabi.. bi de hic duymadigim bir marka aslinda ama tipi ve ozellikleri hosuma gitti hem park yatak hem anne yani mesela, hem de diger park yataklar gibi durmuyor, daha sert yatak gibi duruyor.. siz daha once duydunuz mu bu markayi?
Bu markayı duydum ve park yataklar çok kullanışlı olmasına rağmen görüntülerini hiç sevmezdim bunu beğendimmmm Fiyatı ne kadarmış inşallah gelir stoklar ben beşik almıştım gerçi ama merak ettim
Bu markayı duydum ve park yataklar çok kullanışlı olmasına rağmen görüntülerini hiç sevmezdim bunu beğendimmmm Fiyatı ne kadarmış inşallah gelir stoklar ben beşik almıştım gerçi ama merak ettim
Biraz pahali digerlerine gore sanki, suanda stok yok ama 1300 tl yazmislar en son ama yeni modeli cikamacakmis farkli renklerle kacla gelecek bilmiyorum benim de en cok bu hosuma gitti.. bakalim ekim sonuna kadar beklicem sonra artik bakicam baska seyler ama cok kararsizim hala park yatak mi besik mi benim icin buyuk soru isareti hala
Biraz pahali digerlerine gore sanki, suanda stok yok ama 1300 tl yazmislar en son ama yeni modeli cikamacakmis farkli renklerle kacla gelecek bilmiyorum benim de en cok bu hosuma gitti.. bakalim ekim sonuna kadar beklicem sonra artik bakicam baska seyler ama cok kararsizim hala park yatak mi besik mi benim icin buyuk soru isareti hala
Biraz tuzlu ama güzelmiş ya ben beşik aldım annem ileride sığmayınca abinden park beşiği alırsın dedi abimde demişti istediğin zaman al diye ama görüntüsü hoşuma gitmiyor bak internetten fotosunu koyayım rengi falan herşeyi aynı abimdekinin.
Biraz tuzlu ama güzelmiş ya ben beşik aldım annem ileride sığmayınca abinden park beşiği alırsın dedi abimde demişti istediğin zaman al diye ama görüntüsü hoşuma gitmiyor bak internetten fotosunu koyayım rengi falan herşeyi aynı abimdekinin.Eki Görüntüle 2706961
Evet iste ayni durum benim icin de gecerli, kraft guzel bir marka bu da tercihlerim arasinda var ama goruntu pek hos gelmiyor bana da.. sanki cok basitmis gibi duruyor ama yaklasik 200 yorum falan okumusumdur kullanan herkes memnun nerdeyse
Evet iste ayni durum benim icin de gecerli, kraft guzel bir marka bu da tercihlerim arasinda var ama goruntu pek hos gelmiyor bana da.. sanki cok basitmis gibi duruyor ama yaklasik 200 yorum falan okumusumdur kullanan herkes memnun nerdeyse
Aynen 2. Çocuklarına da kullandı bizimkiler ne bir yıpranma var ne başka bir sorun çocuklar da sakin değil he tam fırlama. Kraft kaliteli yapıyor görsel kötü bari düz renk olsaydı bu gri falan
10 Dakikada Blenderla Harika Çiğköftem 10 Dakikada Blenderla Harika Çiğköftem - Nefis Yemek Tarifleri
Ben soğan sarımsak koymadim tiksiniyorum . Çok güzel oldu bugün canım çekince on dk da hazır ,mesajınızı okuyunca yazıyım istedim sizin grupta değilim ama
Canım benim Plesanta durumu var ya emin olamadılar tek Plesanta mı çift Plesanta mı küçükken daha belli olurmuş başka doktora gittim bence çift Plesanta bak damar var ayıran dedi bazen Plesanta yapışık olabilir dedi ama perinatoloğ daha iyi bilir dedi
Aynen 2. Çocuklarına da kullandı bizimkiler ne bir yıpranma var ne başka bir sorun çocuklar da sakin değil he tam fırlama. Kraft kaliteli yapıyor görsel kötü bari düz renk olsaydı bu gri falan
Bunun baska renkleri var canim, hatta grisi benim abimde var canim, onlar 3 sene ilk bebislerinde kullandilar, o 5 yasina gelince 2. Oldu simdi o yatiyor, masallah... ama hala kararsizim neysee biraz daha arastirayim bide kasimi beklicem mecbur su yoykonun modellerini merak ediyorum
Kizlaaaaaaaaaarrr ben sanirim tekme yedim az once 2 defa hem dee hemen esimi cagirdim o da koydu elini karnina 2 defa da onu tekmeledi sipaaa ayy %100 de emin olamiyorum bebektir heralde o ama hissettim yani, esimde hissetti. Inanilmaz bir duygu buu, simdi bi daha yasayana kadar nasil beklicem
Bunun baska renkleri var canim, hatta grisi benim abimde var canim, onlar 3 sene ilk bebislerinde kullandilar, o 5 yasina gelince 2. Oldu simdi o yatiyor, masallah... ama hala kararsizim neysee biraz daha arastirayim bide kasimi beklicem mecbur su yoykonun modellerini merak ediyorum
Şuan var renkleri kuzum bu yıllar önce alındı belki o zamanda varmıydı bilmiyorum ama şuan seçenek daha çok Allahtan biraz daha zaman var bence de bekle güzel modeller çıkar illaki
Kizlaaaaaaaaaarrr ben sanirim tekme yedim az once 2 defa hem dee hemen esimi cagirdim o da koydu elini karnina 2 defa da onu tekmeledi sipaaa ayy %100 de emin olamiyorum bebektir heralde o ama hissettim yani, esimde hissetti. Inanilmaz bir duygu buu, simdi bi daha yasayana kadar nasil beklicem