2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben fazla giremiyorum tabi yazamıyorumda ama her zaman okuyorum yazdıklarınızı bende mart annesi olucağım inşallah, sizlerden birşeylerde öğreniyorum bu sayfanın bana hep bir yararı oluyor ama eskisi gibi buraya yazılmıyor galiba.

Hadi yaa biz hemen söyledik kendi istiyodu zaten benim kardeşim niye yok diye kac yasinda seninki

Benimki şuan 3 yaşında. Aşırı sabırsız 9ay niye doğmadı derdi bide kabullenip sonra doğmayınca sıkılcağından da korktum:) zaten ciddi krizler yaşıcam kesin aşırı kıskanç. Yanıma babasını bile yaklaştırmaz

Ay evet oyle bi sorun var bizimki de diyo kardeşim ne zaman doğcak ben evde sıkılıyorum dogsaydi onla oynardık bide hastaneye bende senle gelcem diye tutturdu şimdiden kardeşi doğunca benle hastanede durcakmis

Biz de kriz yaşar mıyız bilmem baya kabullendi ve çok hevesli başından beri, ama cinsiyeti öğrenene kadar hep erkek olacak ben senin yanında o da babamın yanında yatacak diyodu bilmiyorum bu tehlike sinyali mi

Hatta kız olcak diyince yüzünü ekşitti kabullenmedi sonra alıştı tabi ismi Ela olsun diyo Ela ismi de bize çok sıcak gelmedi eşimle Zeynep daha sıcak geliyo sizce hangisi daha iyi

Biz de kriz yaşar mıyız bilmem baya kabullendi ve çok hevesli başından beri, ama cinsiyeti öğrenene kadar hep erkek olacak ben senin yanında o da babamın yanında yatacak diyodu bilmiyorum bu tehlike sinyali mi
Ay bizimki de kıskanmaz diyoduk gecen bebek icin biberon emzik aldık biberonun birinj aldi suan kullanıyo 4 bucuk yasinda bebekligi de dahil biberon kullanmadi bide
Hatta kız olcak diyince yüzünü ekşitti kabullenmedi sonra alıştı tabi ismi Ela olsun diyo Ela ismi de bize çok sıcak gelmedi eşimle Zeynep daha sıcak geliyo sizce hangisi daha iyi
Zeynep ismi o kadar çok konuluyo ki bilemedim

Ay bizimki de kıskanmaz diyoduk gecen bebek icin biberon emzik aldık biberonun birinj aldi suan kullanıyo 4 bucuk yasinda bebekligi de dahil biberon kullanmadi bide

Zeynep ismi o kadar çok konuluyo ki bilemedim
Hadi ya bizimki çok sahip çıkıyo kardeşine bakalım doğunca nasıl olcak ya çok konuluyo ama çok da güzel bi isim İnci de düşündük ama Zeynep e daha yakınız

Ikisi de guzel ama kendinizi de cocugu da kirmayin zeynep ela koyun:)

Bebegi gec hissedicem sanrm karin ve bebek arasinda plesanta var demişti ve birde karnimin duvari kalinmis derisi sanrm tam anlamadım ne zmn hissedicem acaba ya taktim kafaya

Hadi ya bizimki çok sahip çıkıyo kardeşine bakalım doğunca nasıl olcak ya çok konuluyo ama çok da güzel bi isim İnci de düşündük ama Zeynep e daha yakınız
Daha doğuma cok var canım dusunun en çok içinize hangisi sinerse onu koyun
Bizimki kesin kiskancak asla bisey aldırmiyo biz kendimiz3 alınca bile bana almadiniz diye agliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…