Bende bundan almayı düşünüyorum canım o kadar baktım en son buna karar verdim kademeli olduğu için ilerde düşme derdi olmayacak ilk zamanlarda da anne yani olarak kullandığımız için emzirmek için yataktan çıkmak zorunda kalmicaz canım ben mantıklı olduğunu düşünüyorum.
Gunaydin canim, zannetmiyorum.. genelde 24. Haftaya kadar istediginiz gibi yatabilirsiniz diyorlar. Ben de yanlarim yatiyorum ama kendimi yari yuzustu buluyorum geceleri ya da sirt ustu, kimbilir ne zaman donmusumdur..zaten karnimiz iyice buyuyunce yatirmiyormua bebek..
Hiç bişey olmaz canım ben yüzüstü gibi yapıp bacağımın altına şişman bİ yastık koyuyorum cok rahat oluyor karnın da boşluk da oluşturuyor oyle dene yuzustü uyumayı seviyorsan
Bende bundan almayı düşünüyorum canım o kadar baktım en son buna karar verdim kademeli olduğu için ilerde düşme derdi olmayacak ilk zamanlarda da anne yani olarak kullandığımız için emzirmek için yataktan çıkmak zorunda kalmicaz canım ben mantıklı olduğunu düşünüyorum.
Hayır canım yoğurt peynir ve süt tüketiyorum doktorum her zaman ilk bunlardan al vitamini yeterli gelmezse yapay vitamine geçeriz demişti şükür yeterli geldi bana ama 2 gündür atamadım evi toparlamaktan halsizlik var bugün bende
Bebegi gec hissedicem sanrm karin ve bebek arasinda plesanta var demişti ve birde karnimin duvari kalinmis derisi sanrm tam anlamadım ne zmn hissedicem acaba ya taktim kafaya
Ya kızlar bi kaç şey sormuştum araya kaynıyor benim için çok önemli planlarım değişti çünkü
Bursa'ya taşınıcaz allah kısmet ederse detaylım orda yapılacak doktor önerisi istiyorum bir de detaylı fiyatları?
İşyerimizi taşıyoruz bu yüzden kaçırdığım cevap vermediğim mesajlar var ise kusura bakmayın gözümden kaçan önemli birşey varsa haber verin ne oluuur bugün evdeyim dünün yorgunluğunu atıp ev işlerine bakacağım. Taşınma işimiz biraz uzun sürecek bu aralar biraz pasif kalabilirim
Ozaman senin icin en iyisi doruk tıp merkezi bende normal muayenede oraya gidiyorum dr cok iyi kemal köroglu babacan bi insan
Kapıdan ugurluyur kapıyı bile kendi acıyor detaylıyada oraya randevu aldım zafer bey var detaylı ultrasonu yapan bakalım gidince de yazarım yine memnun kalırım ins fiyatıda iyi ben cok arastrdım burda karar verdim