2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 2706855
Kızlar sizce nasıl 3 kademeli Bebek büyüdükçe aşağı indirebiliyorsunuz. yorumlarınız benim için önemli
Bende bundan almayı düşünüyorum canım o kadar baktım en son buna karar verdim kademeli olduğu için ilerde düşme derdi olmayacak ilk zamanlarda da anne yani olarak kullandığımız için emzirmek için yataktan çıkmak zorunda kalmicaz canım ben mantıklı olduğunu düşünüyorum.

umarım bi sıkıntı olmamıştır ya yazık onlara
Günaydın cnm. Bende uyumak için yüzüstü yatıom. Daha sonra Genelde sağda ve sırtüstü yatıom sola bi türlü dönemiom. Zararlı mı yani
bilmiyorum ki kuzum ben acaba sıkıştı mı diye düşündğm
Eki Görüntüle 2706855
Kızlar sizce nasıl 3 kademeli Bebek büyüdükçe aşağı indirebiliyorsunuz. yorumlarınız benim için önemli
bundan arkadaşımda var aynısı. Gayet memnun şimdilik
Hiç bişey olmaz canım ben yüzüstü gibi yapıp bacağımın altına şişman bİ yastık koyuyorum cok rahat oluyor karnın da boşluk da oluşturuyor oyle dene yuzustü uyumayı seviyorsan
Normalde yastık koyuyorum ama dün yastık bulamadım kuzum evde değilim öyle direk yüz üstü yatıverdm

Hem şık görünüyor hem kaliteli duruyor. inşAllah memnun kalırız.

Multivitamin almıyorsun o zaman demi
Hayır canım yoğurt peynir ve süt tüketiyorum doktorum her zaman ilk bunlardan al vitamini yeterli gelmezse yapay vitamine geçeriz demişti şükür yeterli geldi bana ama 2 gündür atamadım evi toparlamaktan halsizlik var bugün bende

Canım yazdım sana doruk tıp merkezi 350 tl birde sonomar var orayı da beğeniyorlar oda 300 sanırım

İşyerimizi taşıyoruz bu yüzden kaçırdığım cevap vermediğim mesajlar var ise kusura bakmayın gözümden kaçan önemli birşey varsa haber verin ne oluuur bugün evdeyim dünün yorgunluğunu atıp ev işlerine bakacağım. Taşınma işimiz biraz uzun sürecek bu aralar biraz pasif kalabilirim

Canım
Bursadamısın canım bende bursadayım doruk tıp merkezi yıldırım ben ordan aldım randevu herkes cok memnun birde sobaları tavsiye ediyorlar
Yok canım daha taşınmadım ama büyük ihtimal detaylı haftama denk geliyor oraya yerleşmemiz yıldırım semtine taşınıcaz metroya yakın olacak ev

Yok canım daha taşınmadım ama büyük ihtimal detaylı haftama denk geliyor oraya yerleşmemiz yıldırım semtine taşınıcaz metroya yakın olacak ev
Ozaman senin icin en iyisi doruk tıp merkezi bende normal muayenede oraya gidiyorum dr cok iyi kemal köroglu babacan bi insan
Kapıdan ugurluyur kapıyı bile kendi acıyor detaylıyada oraya randevu aldım zafer bey var detaylı ultrasonu yapan bakalım gidince de yazarım yine memnun kalırım ins fiyatıda iyi ben cok arastrdım burda karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…