2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Lokman hekim elif terzide doğum yapan varmi ben bi kere gittim memnun kaldim

Maşallah ya ne güzel bende öyle sabırsızlanıyorum ki darısı benim ve bekleyenlerin başınaAyırt edilebiliyor mu canım nasıl bir his??

Maşallah ya ne güzel bende öyle sabırsızlanıyorum ki darısı benim ve bekleyenlerin başınaAyırt edilebiliyor mu canım nasıl bir his??
Amiiin canimm amiin valla resmen karnimin icinden biri disari vurdu, cok net hissettim ben de esimde... inanilmaz guzel bir hiss tarifi yok 17 gun once gormustum bebegimi haftaya ctesi kontrolum var cok iyi geldi valla

Kızlar selam aramızda öğretmen olan arkaşlar şimdi ben ikinci döneme kadar çalışmaya devam edeceğiz demi 20 haftalık oldum doğum mart 6 görünüyor izni doğum sonrasına aktarmak istiyorum doktoru ile konuşan oldu mu zorunlu ayrılma 3 hafta kala diyor değişme var mı ki

Her hangi bi değişiklik yok bende hesaplamalarıma göre ikinci dönem iki hafta daha çalışıp sonra ayrılabiliyorum. Ama şu 24 haftada idari izin olayından sonra nasıl olur bilmiyorum 32 de geri dönüp beş hafta daha çalışmak mantıklı gelmiyor bana.

Kızlar mide bulantısında başa döndüm sanki yaa baya hafiflemişti hatta geçmiş gibiydi ama iki gündür çok fena yine

Kızlar mide bulantısında başa döndüm sanki yaa baya hafiflemişti hatta geçmiş gibiydi ama iki gündür çok fena yine
Bende aynı ya ne bulantı geçti ne ağız tadım düzeldi. Hiç bir şeyi ağız tadıyla yiyemiyorum. Bazen ağlamak istiyorum. Çok sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum. Sanırım doğuma kadar böyle gidecek artık umudum kalmadı

6.ayda yavas yavas duzelmeye baslamisti ama dogumdan sonra oh be demistim cok cektim bulantidan Allah kolaylik versin.ben her aksam agladigimi bilirim

Evet doğum sonrası haziranda izin bitiyor olmadı ücretsiz ayrılırım ben geri dönersem çocukların düzeninide bozar yerimize gelen öğretmeninde düzeni bozulur benim tam ikinci dönem başı izin başlıyor ay hayırlı ile bir doğsunda sonrası bir düzene girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…