Ayyy ne diyorsun inanilmazdi, esimde ben de yarim saatten fazla kendimize gelemedik cok sukur gercekten Allahim saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri de gostersin
Ayyy ne diyorsun inanilmazdi, esimde ben de yarim saatten fazla kendimize gelemedik cok sukur gercekten Allahim saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri de gostersin ❤❤
Kizlaaaaaaaaaarrr ben sanirim tekme yedim az once 2 defa hem dee hemen esimi cagirdim o da koydu elini karnina 2 defa da onu tekmeledi sipaaa ayy %100 de emin olamiyorum bebektir heralde o ama hissettim yani, esimde hissetti. Inanilmaz bir duygu buu, simdi bi daha yasayana kadar nasil beklicem
Amiiin canimm amiin valla resmen karnimin icinden biri disari vurdu, cok net hissettim ben de esimde... inanilmaz guzel bir hiss tarifi yok 17 gun once gormustum bebegimi haftaya ctesi kontrolum var cok iyi geldi valla
Kızlar selam aramızda öğretmen olan arkaşlar şimdi ben ikinci döneme kadar çalışmaya devam edeceğiz demi 20 haftalık oldum doğum mart 6 görünüyor izni doğum sonrasına aktarmak istiyorum doktoru ile konuşan oldu mu zorunlu ayrılma 3 hafta kala diyor değişme var mı ki
Kızlar selam aramızda öğretmen olan arkaşlar şimdi ben ikinci döneme kadar çalışmaya devam edeceğiz demi 20 haftalık oldum doğum mart 6 görünüyor izni doğum sonrasına aktarmak istiyorum doktoru ile konuşan oldu mu zorunlu ayrılma 3 hafta kala diyor değişme var mı ki
Her hangi bi değişiklik yok bende hesaplamalarıma göre ikinci dönem iki hafta daha çalışıp sonra ayrılabiliyorum. Ama şu 24 haftada idari izin olayından sonra nasıl olur bilmiyorum 32 de geri dönüp beş hafta daha çalışmak mantıklı gelmiyor bana.
Bende aynı ya ne bulantı geçti ne ağız tadım düzeldi. Hiç bir şeyi ağız tadıyla yiyemiyorum. Bazen ağlamak istiyorum. Çok sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum. Sanırım doğuma kadar böyle gidecek artık umudum kalmadı
Bende aynı ya ne bulantı geçti ne ağız tadım düzeldi. Hiç bir şeyi ağız tadıyla yiyemiyorum. Bazen ağlamak istiyorum. Çok sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum. Sanırım doğuma kadar böyle gidecek artık umudum kalmadı
Her hangi bi değişiklik yok bende hesaplamalarıma göre ikinci dönem iki hafta daha çalışıp sonra ayrılabiliyorum. Ama şu 24 haftada idari izin tolayından sonra nasıl olur bilmiyorum 32 de geri dönüp beş hafta daha çalışmak mantıklı gelmiyor bana.
Evet doğum sonrası haziranda izin bitiyor olmadı ücretsiz ayrılırım ben geri dönersem çocukların düzeninide bozar yerimize gelen öğretmeninde düzeni bozulur benim tam ikinci dönem başı izin başlıyor ay hayırlı ile bir doğsunda sonrası bir düzene girer