2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy illa ki kıskançlık olur canım tahtına ortak geliyo kolay değil
Ah bide surekli ilgi ondaydi ben tek olduğum icin bizimkilerin tek torunu esiminde babasinin ismini koyduk ilk oğluma bide erkek evladından ilk torun farkli oluyomuş galiba kendi ağzıyla söylüyo ilk sırada bizimki varmis

Bende aynısını düşünüyorum. Ben sınıfıçıyım bide 24 te ayrılıp 32 de geri dönersem yerime gelen öğretmenede Öğrencilerime de yazık olur. Ayrılmayıp devam etsem şimdi bile sınıfımda bi öğrencimin Babası pozitif çıktı çocuk geçen hafta okula gelmişti bu hafta gelmeyecek büyük risk altındayım. Ne yapacağımı bilmiyorum, karar veremiyorum.

Psikolojik olarak çok etkilendim velim arayıp pozitif çıktığını söylediğinden beri boğazım ağrıyor sanki kendimi çok halsiz hissediyorum 24 ten sonra da devam etmeyi düşünüyordum ama şu an çok kararsızım

Montessori cocuk odasi yaptiriyorum Rabbimin izniyle oglum ve kizim için L şeklinde olanlardan gönlüm duvar kağıdından ama mahvederler diye silinebilir boya ile boyatmayı düşünüyorum sizce duvar kağıdı mi boya mi???,

Bu arada 1 ay oldu görmüyorum kuzumu 2.cocuk birinci gibi değil oglumda 15gun görmesem koşardım detayli da ilk defa yüzünü göreceğiz cuma günü iple çekiyorum

Icini ferah tut canim.vitaminlerini al el yüz temizliğine mesafede cok dikkat et . ALLAHIN izniyle bisey olmaz insallah.

Kızlar 2gündür bu gruptan konuşuluyormuş ama bana hiç bildirim gelmiyordu. Mesaj grubunun bildirimleri geliyordu, bende hep oraya yazıyordum. Buraya öylesine gireyim dedim, şok oldum sayfalar dolusu mesaj var böyle olan var mı? Bildirim nasıl gelir, düzeltebiliyor muyum?

Ne kadar canım fiyatı? Dediğin tıp merkezi o civarda mı yani yıldırım semtinde mi

Allah yardım etsin zor bu süreç benimde komşum öldü bu hafta içi çok etkilendim sanki herkes virüslü gibi hissediyorum . İkinci döneme kadar çalışmayı düşünüyorum sonuçta evden çıkıp insan içine giriyorum mecbur okul yada park bence risk her yerde aynı kendimizi korumamız gerekiyor.

bende katılmak isterim :)

Şimdi geldim sağlık ocağından kan idrar verdim tetanozum vuruldu bir de çıkmadan önce bebeğin kalbini dinleyebilir miyiz dedim allahım napıyosa hemşire duyulmuyo korkmaya başladım sonra dedim ki ben hissediyorum gibi ama emin de olamıyorum hani ama eğer hissediyosam şuan sol tarafıma geçmiş sanki tam öyle dedim hemşire aleti sola getirene kadar net duymadık mı şükürler olsun demek ki hissediyormuşum o toplanmalarını geçişlerini falan Ha bu arada kiloma da bakıldı 1 kilo almışım 19 hafta boyunca şaşırdım mı hayır diğer 2 numarada da öyleydim asıl önemli olan doğurduktan sonrası benim için

Ayy 1 kilo mu ne güzel ya ben cok hızlı alıyorum saglıklı olsunda napalım veririm insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…