2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeğimin suyu 16.haftada yani geçen hafta az denildi bol su iç dedi doktorum. Yarın da devlet hastanesine gidicem inşallah suyu normale dönmüştur
Cinsiyeti de öğrenemedim daha dua edin kızlar
Bunun için havuç suyunun iyi geldiğini okumuştum.sıkıp sıkıp için bence

Geçmiş olsun canım banada 17 haftada suyu az dedi doktorum her sabah bir bardak havuç suyu Ve günde 6 litre su Ve deveci armutu yedim hergün bir hafta sonra suyum artmıştı Ve şakın üzülüp sıtrese girme birde istirhat da çok önemli

Kızlar bebeğimin suyu 16.haftada yani geçen hafta az denildi bol su iç dedi doktorum. Yarın da devlet hastanesine gidicem inşallah suyu normale dönmüştur
Cinsiyeti de öğrenemedim daha dua edin kızlar
Havuc suyu cok iyi geliyor demislerdi, havuc suyu icseydin.. insallah iyidir sagliklidir bebisin

Canım benim şimdi 21 haftalık 24te idari izne ayrılıyorum ben 32de de doğum iznine ayrılıcam sanırım mayısta bitiyo izin sonrasında da raporla bitiricem dönemi yazın da başlayacam. Eylülde ücretsiz izne ayrılıcam

Benim de yarın ayrıntılı ultrason hayırlısıyla görelim inşallah bebişlerimizi

Canım riskliyiz Allah korusun pozitif çıksak ilaç da kullanamayacaz riske atmaya değmez ben branşçıyım mesela günde kaç öğrenciyle temas kuruyorum mecbur sınıfım var benim gerçi öğrenciler geliyo benim sınıfa ama yine de risk her türlü var bence ayrıl

Şimdi bu idari izni uzaktan eğitim verenler için geçerli mi ki bir sormak gerekir.

Merhaba,
İdari izin 24-32 haftaları arasi mi?

Geceleri yatarken zorlaniyorum kizlar sadece sola ve saga yatabiliyorum sanki bebek skisiyormus gbi hissediyorm sabahta kollarm uyusmus bi sekilde uyaniyorum ne tavsiye edersinz?

Geceleri yatarken zorlaniyorum kizlar sadece sola ve saga yatabiliyorum sanki bebek skisiyormus gbi hissediyorm sabahta kollarm uyusmus bi sekilde uyaniyorum ne tavsiye edersinz?
Ben de cok dertliyim bacaklarim agriyarak uyaniyorum, saga sola yatinca hep kiviriyorum bacaklarimi ki en sevdigim sirt ustu ve bacaklarimi uzatarak yatmaydi yastik falan koyuyorum ama yine de olmadi bende.. artik dogurunca bi sirt ustu yatarim insallah

Ben u şeklindeki yastıklardan aldım bacaklarımın arasına koyduğumda hafif yanla sırtüstü gibi bir şekilde yatıyorum çok rahat ettim

Ben de soluma yatmaya calisiyorum ama arada saga da dönüyorum. Bacaklarım çok ağrıyor kilolu olduğum için sanırım

benmde kalcam agriyodu kalsiyum hapi almaya baslaynca azaldi baya.
Ben u şeklindeki yastıklardan aldım bacaklarımın arasına koyduğumda hafif yanla sırtüstü gibi bir şekilde yatıyorum çok rahat ettim
Bende emzirme yastigi var acaba onumu koysam bacak arama?
Ben de soluma yatmaya calisiyorum ama arada saga da dönüyorum. Bacaklarım çok ağrıyor kilolu olduğum için sanırım
Cnm kilodan degildir benmde surekli agrilarm oluyor kalsiyum magnezyum azligindandir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…