Kızlar bebeğimin suyu 16.haftada yani geçen hafta az denildi bol su iç dedi doktorum. Yarın da devlet hastanesine gidicem inşallah suyu normale dönmüştur
Cinsiyeti de öğrenemedim daha dua edin kızlar
Geçmiş olsun canım banada 17 haftada suyu az dedi doktorum her sabah bir bardak havuç suyu Ve günde 6 litre su Ve deveci armutu yedim hergün bir hafta sonra suyum artmıştı Ve şakın üzülüp sıtrese girme birde istirhat da çok önemli
Kızlar bebeğimin suyu 16.haftada yani geçen hafta az denildi bol su iç dedi doktorum. Yarın da devlet hastanesine gidicem inşallah suyu normale dönmüştur
Kızlar selam aramızda öğretmen olan arkaşlar şimdi ben ikinci döneme kadar çalışmaya devam edeceğiz demi 20 haftalık oldum doğum mart 6 görünüyor izni doğum sonrasına aktarmak istiyorum doktoru ile konuşan oldu mu zorunlu ayrılma 3 hafta kala diyor değişme var mı ki
Canım benim şimdi 21 haftalık 24te idari izne ayrılıyorum ben 32de de doğum iznine ayrılıcam sanırım mayısta bitiyo izin sonrasında da raporla bitiricem dönemi yazın da başlayacam. Eylülde ücretsiz izne ayrılıcam
Montessori cocuk odasi yaptiriyorum Rabbimin izniyle oglum ve kizim için L şeklinde olanlardan gönlüm duvar kağıdından ama mahvederler diye silinebilir boya ile boyatmayı düşünüyorum sizce duvar kağıdı mi boya mi???,
Bu arada 1 ay oldu görmüyorum kuzumu 2.cocuk birinci gibi değil oglumda 15gun görmesem koşardım detayli da ilk defa yüzünü göreceğiz cuma günü iple çekiyorum
Psikolojik olarak çok etkilendim velim arayıp pozitif çıktığını söylediğinden beri boğazım ağrıyor sanki kendimi çok halsiz hissediyorum 24 ten sonra da devam etmeyi düşünüyordum ama şu an çok kararsızım
Canım riskliyiz Allah korusun pozitif çıksak ilaç da kullanamayacaz riske atmaya değmez ben branşçıyım mesela günde kaç öğrenciyle temas kuruyorum mecbur sınıfım var benim gerçi öğrenciler geliyo benim sınıfa ama yine de risk her türlü var bence ayrıl
Canım benim şimdi 21 haftalık 24te idari izne ayrılıyorum ben 32de de doğum iznine ayrılıcam sanırım mayısta bitiyo izin sonrasında da raporla bitiricem dönemi yazın da başlayacam. Eylülde ücretsiz izne ayrılıcam
Geceleri yatarken zorlaniyorum kizlar sadece sola ve saga yatabiliyorum sanki bebek skisiyormus gbi hissediyorm sabahta kollarm uyusmus bi sekilde uyaniyorum ne tavsiye edersinz?
Geceleri yatarken zorlaniyorum kizlar sadece sola ve saga yatabiliyorum sanki bebek skisiyormus gbi hissediyorm sabahta kollarm uyusmus bi sekilde uyaniyorum ne tavsiye edersinz?
Ben de cok dertliyim bacaklarim agriyarak uyaniyorum, saga sola yatinca hep kiviriyorum bacaklarimi ki en sevdigim sirt ustu ve bacaklarimi uzatarak yatmaydi yastik falan koyuyorum ama yine de olmadi bende.. artik dogurunca bi sirt ustu yatarim insallah
Ben de cok dertliyim bacaklarim agriyarak uyaniyorum, saga sola yatinca hep kiviriyorum bacaklarimi ki en sevdigim sirt ustu ve bacaklarimi uzatarak yatmaydi yastik falan koyuyorum ama yine de olmadi bende.. artik dogurunca bi sirt ustu yatarim insallah