2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kesin olmamız gerekiyor. Ama bu durumu yaşayanlar vardı doktor yazmış

Eklentiler

• Screenshot_20201022-073210_Instagram.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 85
Bana 23 24 haftalarda gel demişti ara canım bebek icin de bi risk oluşturmuyo ben ilk hamileliğimde yaptırdım bi sıkıntı çıkmadı
Tmm cnm 24.haftamda gideyim dedim. Çoğu arkadaş siz gibi 23-24 dedi. Geç kalır diye korktum. Demek ki geç olmuyormuş

2 li testte gittiğimde 13+5 dim kıza benzetti kesin diyemem dedi pazartesi günü gittim yine kız dedi yüz üstü duruyordu bebiş sırt üstü dönünce gördük bacak arasını tam şok olduk görmeseydi hala kız diyecekti

Kesin olmamız gerekiyor. Ama bu durumu yaşayanlar vardı doktor yazmış
Benimde yavaşladı 2 gün falan çok az hissettim ama aşıya yormamıştım iş yerimizi taşıyoruz gün içinde çok aktifim o sebepten olmuş olabilir diye düşünmüştüm. Aşı olduktan sonraki gün ailem yemeğe gelmişti o günkü koşturmanın etkisi falan sanmıştım Hatta eşime de aşı olduğum gün sabah yerinde duramıyordu şimdi hiç oynamıyor demistim

Kizlar mrb suan 19+3 uz beni henuz saglik ocagindaki ebe aramadi asi icin unutmus olablir mi acaba

Kız aşı olduktan sonra onca işi nasıl yaptın ben nerdeyse hiç kullanmamıştım o kolumu acıyacak diye ki dokunsam acıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…