2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar 24 32 hafta arasi idari izin kullacak olan var mi bi sorum olacakti ?

Kızlar afp testi yaptıran var mı üçlü test yerine yapılıyomuş
Benim doktorum istedi 16. Haftada yaptırdım. Eger sizde yaptirdiysaniz referans aralığını yazar mısınız. Benim (0- ile 8) arasında yazıyordu deger 25 çıktı. Internette baktığımda 0 ile 150 arasında normal görünüyor. Sizde kac yazıyor acaba???

Son düzenleme:
Kız aşı olduktan sonra onca işi nasıl yaptın ben nerdeyse hiç kullanmamıştım o kolumu acıyacak diye ki dokunsam acıyodu
Sorma valla söylene söylene yaptım aşıyı unutup kafama göre plan yaptım davet ettikten sonra iş işten geçmişti mahvetti beni kolum

Sorma valla söylene söylene yaptım aşıyı unutup kafama göre plan yaptım davet ettikten sonra iş işten geçmişti mahvetti beni kolum
Öyle valla kuzum benim annemler vardı o hafta tüm işi kadıncağız yaptı baya bi rahatsız etmişti ağrısı neyse üstesinden gelmişsin maşallah sana

Benim aşıdan sonra hiç kolum ağrımadı hemşirenin vurduğunu bile anlamadım, ertesi gün sanki uzerine yatarsın da uyuşur ya öyleydi o da bi kaç saat sürdü insaallah herkesin rahat geçer

Ben bugün Dr gittim ultrason da 19+4 çıktı ama hareket hala hissetmiyorum Dr moreliimi bozdu hissetmen lazım artık felan dedi 2 gebeliğin dedi korkuyorum Bi sorun mu var ya

Ben bugün Dr gittim ultrason da 19+4 çıktı ama hareket hala hissetmiyorum Dr moreliimi bozdu hissetmen lazım artık felan dedi 2 gebeliğin dedi korkuyorum Bi sorun mu var ya
Kilon nasıl canım belki ondan hissedemiyorsundur. endişelenme doktora da gitmişsin bir sıkıntı olsa söylerdi

Kilon nasıl canım belki ondan hissedemiyorsundur. endişelenme doktora da gitmişsin bir sıkıntı olsa söylerdi
Zayıfım 55kiloyum gelişimi iyi dedi ama hissetmen lazım alla alla felan dedi insanı üzüyorlar ya,

Yarın alıcam sonucumu cok merak ediyorum stres yaptım inşallah iyi çıkmıştır Siz doktorla konuştunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…