2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tetanoz aşısıyla ilgili korkuları olanlar korkmayın dün sabah oldum aşıyı.hareketlerinde bir azalma yok çok şükür aynen devam

Ben bugün Dr gittim ultrason da 19+4 çıktı ama hareket hala hissetmiyorum Dr moreliimi bozdu hissetmen lazım artık felan dedi 2 gebeliğin dedi korkuyorum Bi sorun mu var ya
Benide sağlık ocağına çağırdılar bugün hemşire hissediyor musun diye sordu yok dedim. Ensiselenme bende 6. Aya girince hissettim daha erken dedi. Sizde stres yapmayın erken bence daha ondan hissetmiyor olabilirsiniz

Benim aşıdan sonra hiç kolum ağrımadı hemşirenin vurduğunu bile anlamadım, ertesi gün sanki uzerine yatarsın da uyuşur ya öyleydi o da bi kaç saat sürdü insaallah herkesin rahat geçer
Benim de hic agrimadi yaa hatta yanlis asi yaptiklarini falan dusundum

Ben bugün Dr gittim ultrason da 19+4 çıktı ama hareket hala hissetmiyorum Dr moreliimi bozdu hissetmen lazım artık felan dedi 2 gebeliğin dedi korkuyorum Bi sorun mu var ya
Bi sorun olsa doktor soylerdi bence korkma.. ben de 1 kere hissettim bi daha ne yaptiysam hissedemedim

Bi sorun olsa doktor soylerdi bence korkma.. ben de 1 kere hissettim bi daha ne yaptiysam hissedemedim
Ozaman çok evhammı yapıyoruz biz ya annelik duygusu elimizde değil ki canım sağ salim al inşlh sende kucağına

Ozaman çok evhammı yapıyoruz biz ya annelik duygusu elimizde değil ki canım sağ salim al inşlh sende kucağına
Evet yapiyoruz maalesef ben de oyleyim ama bugun gitmissin doktora bisi olsaydi muhakkak soylerdi.. benim de ctesi detaylim var onu bekliorum.. hepimiz insallah canim

Evet yapiyor muz maalesef ben de oyleyim ama bugun gitmissin doktora bisi olsaydi muhakkak soylerdi.. benim de ctesi detaylim var onu bekliorum.. hepimiz insallah canim
Hadi bakalım hayırlı güzel haberler inşallah rabbim korusun evlatlarımızı

Sen anlatırken ben yoruldum gerci gün içinde bende hiç durmuyorum sabah evi topla supur oglen cocugu parka götür 1 buçuk iki saat arkasında dolan bide bisiklet indir çıkar gelince yemek yap her gün aynı şeyler bazen kendimi çok zorluyorum farkediyorum akşama doğru bi gözüm karariyo oglen De hiç bisey yemiyorum aksam yemeğimiz 6da olduğu icin

Ay o kadar korkuyorum ki boyle bi karışıklık olcak diye eşimin kuzenine doğuma kadar erkek demişler doğduğunda kiz oldugunu öğrenmiş cok kötü yaa bendede var bi pipi resmi iki farkli doktor erkek dedi haftaya cuma ayrıntılı ultrason var bakalım ordada görürüz inşallah

Eklentiler

• IMG-20200928-WA0001.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 67
bende korkuyorum 3 farklı doktora sordum hala ayrıntılıyı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…