2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Erkek belli benmde 3 ayrı doktor erkek dedi fotoda var net

Eklentiler

• DEDFDA25-F265-492A-A20F-9140E14B6A74.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 19
  • C20AF0E5-0660-4A4F-AF9B-A2451D429921.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 19
Bende de var pipi resmî ama bende hala endişeliyim yanlışsa ya değilse kordonsa falan diye

Ben bugün Dr gittim ultrason da 19+4 çıktı ama hareket hala hissetmiyorum Dr moreliimi bozdu hissetmen lazım artık felan dedi 2 gebeliğin dedi korkuyorum Bi sorun mu var ya
Canım bence hissediyorsundur ama ayırt edemiyor olabilirsin. Benimde ikinci gebelik ve 53 kiloyum çok az hissediyorum damar atması gibi hafif bişey.

Ayrıntılı ultrasona girdiyse damarlara bile bakıyorlar pipi var mı yok mu görürlerdi bence ayrintiliya girmemiş o

Canım bence hissediyorsundur ama ayırt edemiyor olabilirsin. Benimde ikinci gebelik ve 53 kiloyum çok az hissediyorum damar atması gibi hafif bişey.
Ozaman. Normal demek ki Dr beni boşu boşuna korkuttu

Doktoruma da uğrayacaktım bugün birkaç sezeryanı varmış gelmeyecekmiş whatsapptan raporun fotosunu atıcam 24. Hafta raporu da yazdıramadım o yüzden neyse 2 hafta sonra yine gelip yazdırırım
Merhaba,

Bu 24. Hafta raporu özel sektör içinde geçerli mi aceba? Bilginiz var mı..

Doktoruma da uğrayacaktım bugün birkaç sezeryanı varmış gelmeyecekmiş whatsapptan raporun fotosunu atıcam 24. Hafta raporu da yazdıramadım o yüzden neyse 2 hafta sonra yine gelip yazdırırım
Sizdemi kamuda çalışıyorsunuz bu genelgenin doğruluğu nedir acaba bende kamudayım inşlh doğrudur

Ozaman. Normal demek ki Dr beni boşu boşuna korkuttu
Cnm bnm Dr 20den sonra hissedersin dedi. Herkesin değişir yani. Bnm arkadsım ilk kızında 22 de hissetmiş sonra kini 16 mı 17 mi dedi. Mesela başka bi arkadsım ilk gebeliğiydi 18de hissetmiş. Kişiden kişiye değişir takma kafana

Ayrıntılı ultrasona girdiyse damarlara bile bakıyorlar pipi var mı yok mu görürlerdi bence ayrintiliya girmemiş o
Bilmiyorum valla canım o kadarını banada cok sacma geldi doğuma kadar hiç mi belli olmaz hadi kucukken anlaşılmaz ama 30. Haftalarda daha yanlış soylenir mi bilemedim

Doğru . Pandemi döneminde 24-32 hafta arası Gebeler idari izinli sayılacak . Ben de alacağım . Zamanını bekliyorum .
Ay vallahi bizim için çok iyi olacak evimizde dinleniriz inşallah iş yerindeki müdürüm sıkıntı yapmaz bu. Konuda işverenler genelde surat yaapr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…