Ben de dalan roxy almıstım canım bi süre sonra lekeleri çıkarmıyo 6aydan sonra normal deterjan kullanmıştım ama doğal olduğu için çok memnundum iki paket almışım diğerini daha yeni açıcam
Park beşiğim geldi kızlar kurulumunu yaptım güzel oldu. 2 tanede nevresim sipariş ettim. Yorgan yastığı hazırdı zaten. Nevresimleride gelsin size tam fotoğraf atarım
Park beşiğim geldi kızlar kurulumunu yaptım güzel oldu. 2 tanede nevresim sipariş ettim. Yorgan yastığı hazırdı zaten. Nevresimleride gelsin size tam fotoğraf atarım
Zaten büyüdüklerinde mutlaka degistircez benim oglumun simdi 3 kapaklı dolabi var kıyafetleri de sıgiyo onun tek.kisilik nevresimleri battaniyesi hep dolapta bi tarafta oyuncak sepeti var bebek puseti var yetiyo yani
Kızlar nasılsınız 21+0 dayım. 2 gündür akşama doğru aşırı çatı ağrım oluyor. Biraz fazla ayakta kaldım iki gündür. Bacak arasındaki ve kalçamdaki kemikler içten sızlıyor. Yürürken sancıyor. Kızlarda da olmuştu aslında ama daha sonlara doğru diye hatırlıyorum birde ikizdi hep ona yormuştum. Dün akşam ağrıdan uyuyamayacaktım sonra bacağımın arasına yastık koyunca rahatladım bugün kızları bile yatıramadan yattım yatağa yine ağrıdan uyuyunca geçiyor Allahtan. Varmı böyle olan sabah detaylı ultrasonum var sonra da kendi doktoruma gideceğim bakalım ne diyecek.
Benimde popuma kramp giriyo gibi oluyo diyorum kendi.kendime popoya kramp girer mi ya diye dediğin gibi tam kemiklerde bi ağrı oluyo yorulunca oluyo sanirim
bende öyleydim aldım gitti kafamdan derdi. kime sorduysam mobilya alma dediler.burda da bir konu var. çoğu kişi park yatak demiş. beğendim ben. en son halini atarım. daha yatağı gelmedi
bende öyleydim aldım gitti kafamdan derdi. kime sorduysam mobilya alma dediler.burda da bir konu var. çoğu kişi park yatak demiş. beğendim ben. en son halini atarım. daha yatağı gelmedi
kızlaaar bu haftalarda kasık-bel ağrısı çeken var mı ya adet görcek gibi hafif hafif ağrılar giriyor hiç yoktu böyle bişey kaç haftadır bir de bu sabah akıntım geldi biraz var mı sizde de yoksa üşüttüm mü acaba :/
kızlaaar bu haftalarda kasık-bel ağrısı çeken var mı ya adet görcek gibi hafif hafif ağrılar giriyor hiç yoktu böyle bişey kaç haftadır bir de bu sabah akıntım geldi biraz var mı sizde de yoksa üşüttüm mü acaba :/
aynen dinlenince geçen türden ama biraz ayakta durunca ya da sandalyede sabit oturunca da ağrıyan türden :/ bel ağrısı da cabası... akıntım benim de kokusuz beyaz aman ne bileyim dedim çocuğun suyu mu patladı acaba 1 hafta 10 gündür yoktu çünkü hiç akıntım. insan neden aklına hep en kötüsünü getiriyor of
Zaten büyüdüklerinde mutlaka degistircez benim oglumun simdi 3 kapaklı dolabi var kıyafetleri de sıgiyo onun tek.kisilik nevresimleri battaniyesi hep dolapta bi tarafta oyuncak sepeti var bebek puseti var yetiyo yani