2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar depend tarzı emici külotlar sizce gerekli mi? su gelince hastaneye gidene kadar kullanışlı oluyormuş diyorlarr

kızlar depend tarzı emici külotlar sizce gerekli mi? su gelince hastaneye gidene kadar kullanışlı oluyormuş diyorlarr
Bende işe yaradığını duydum canım almayı düşünüyorum bir paket en azından doğum sonrası kanama yoğun olursa güven verir.

Doğumdan sonra kullancaksin zaten al dursun külot tarzı değildi gerci hastanenin istediği ben sezeryan olmuştum ameliyattayken istemişler hasta bakıcı takmıştı ameliyattan çıkınca değiştirdi bi kaç tane 8 saat icin de

istedikleri ne tarzdı

hiç suyum gelmedi bilemiyorum. normal ped yarasa almam bende. 10 lu paket 40 lira depend in
Su olayına gelirsekte oyle kova kova bi su gelmiyo ben tuvalete girdim tam çıkarken boyle bi su aktı belki yarim bardak ancadir doktor çiş olsa tutabilirsin ama suyu tutamazsın demişti aklında bulunsun 2 kere boyle olunca hastaneye gittik ama suyun var dediler sancim çıkınca yatış yaptılar ki bende hic bi his yoktu sanciya dair sabah bi baktılar suyum bitmiş tuvalete gittikçe aktı heralde gece bende o.korkuyla farketmedim daha gelen gideni

youtube da birkaç video izledim. yok birinin suyu marketin ortasında foş diye boşalmışta herkes ona bakmışta
birininde suyu beyaz halısının üstüne boşalmış heryer batmış.

youtube da birkaç video izledim. yok birinin suyu marketin ortasında foş diye boşalmışta herkes ona bakmışta
birininde suyu beyaz halısının üstüne boşalmış heryer batmış.
Ay bilmiyorum bazı şeyleri o kadar çok abartiyolar ki bir ilk ilişki bide doğum senelerce kafamıza oyle bi işlemişler ki yok ilk ilişkiden sonra cok kanaması olanlar banada oyle bi anlattılar o kadar korkmuşum ki evlendik 1 ay ilişkiye giremedim korkudan doktora gittim 2 kez o yüzden abartılara inanma

içimi rahatlat arkadaşım doğumdan çok korkuyorum

içimi rahatlat arkadaşım doğumdan çok korkuyorum
Normal doğumu bilmiyorum ama sezeryandan sonra yok 20 gün kendime gelemedim olaylarıda yalan ben 2 gün hastanede kaldım eve geldim gayet ayakta gezdim 5 gün annem kaldi çıkınca çalıştığı icin sonra hep kendim yaptim her şeyimi sadece oturup kalkarken yatarken öksürürken aci oluyo ama ne kadar çok yürürsen hastanede o kadar çabuk ayağa kalkiyosun

Kanamanın çok olma ihtimalinden dolayı hasta bezine ihtiyaç olabiliyor. Ben çocuk bezine benzer olanından almıştım. Hastanedende verdiler o yüzden bi tane kendimden kullandım. Öyle çok kanamam da olmadı hastaneden çıkarken koteksin uzun olanından kullandım yeterli oldu. Sezeryan oldum bu arada.

Evet ilk 2 gün hasta bezi taktım bende çıkacağım zaman normal pede geçmiştim ama ilk gün yoğun bi kanama olmuştu bendr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…