2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ilk 2 gün hasta bezi taktım bende çıkacağım zaman normal pede geçmiştim ama ilk gün yoğun bi kanama olmuştu bendr
Her insanda farklı oluyor demek ki canım. Benim hatta hiç olmadı kanamam hemşire baktı,karnıma bastırdı Kanama olmaması iyi bişey değil dedi. Sonrasında biraz gelmeye başladı.

Her insanda farklı oluyor demek ki canım. Benim hatta hiç olmadı kanamam hemşire baktı,karnıma bastırdı Kanama olmaması iyi bişey değil dedi. Sonrasında biraz gelmeye başladı.
Benimde ilk gelmemiş doktor gelip karnıma oyle bi bastırdı ki ondan sonra geldi hatta yürüyüşe başladıktan sonra tuvalete gittim tam tuvalette bi kan parçası düştü içimden şok oldum kan pıhtılaşmış boyle bez bi anda ağırlaştı düşünce baktım kan parçası

Normal doğumda da isterler canım cunku her türlü aynı oluyordur kanaman
Arkadaş depend aldı sadece o yeterli olmuştu diye hatırlıyorum onun için ama yine de emin olmak istedim teşekkür ederim kuzum. Yengemde hasta bezi varmış doğumdan kalan. Ondan alırım birkaç tane ve depend alırım 1 paket. İhtiyaç durumuna göre kullanılır sanırım

2 ya da 3 tane hasta bezi anca kullaniyosn canım sonra normal uzun pedlere geçebilirsin varsa tanıdığında alma

2 ya da 3 tane hasta bezi anca kullaniyosn canım sonra normal uzun pedlere geçebilirsin varsa tanıdığında alma
Yengemde var kuzum birde babam yoğunbakımdan çıkınca onun için almıştık bir süre. Baya bir arttı fakat emicilik kısmı kadın erkek için ayrı oluyordu değil mı? Ben alırken öyle gibiydi diye hatırlıyorum. Yengemdekini alsam yeter sanırım

Bunuda doldurdum. Böyle böyle yırtcam inşallah almaktan cimrilikte sınır tanımıyorum. Konu bebeğim olunca herşeyi alıyorum hemde bütçeme göre en iyisini almaya çalışıyorum ama bu aralar konu kendim olunca acayip cimriyim

Harika gelsin bakalım şöyle bir bakarsın iyi duruyolarsa bende doldurayım hahha dediğin gibi kendime birşey alırken bi cimrilik çöktü üzerime yapamıyorum alamıyorum kendime alacağıma bebeme alırım diyorum

Normal sogumdan sonra doktorum surekli gelip karnıma bastirrak boşaltma yapti... benim tam 40 gun kanamam sürdü. 41.gun bitti.10 ay adet olmadım.emziriyordum.depend kilot kullanmıştım ilk 10gun falan sonra lohusa pedi kullandim ben.

Ay kızlar benim suyum filmlerdeki gibi gelmişti yatıyordum kalktım birden bir gelmeye başladı tutamıyorsun da tuvalete gittim hala geliyor. Dedim bunun biteceği yok hadi gidelim depend külot giydim gittim gerçekten hiç sızdırma yapmamışti doğumum normal olursa diye almıştım ama sezeryan olunca kullanamıyorsun maalesef hasta bezi kullanmıştım kanamam da çok olmuştu bu arada. Herkesin farklı oluyor yani

Yeter canım 2 3 tane anca kullaniyosn gerisi kaliyo

Benimde kanamam devam etti canım 50.gün hatta ama az az sadece ilk 2 gün yogundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…