2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hahah aman benimde 2. Ama bende oyle yapıyorum ama bunda daha tedirginim ilkinde bu kadar değildim
Zaman gittikçe herşey daha kötu oluyor canım hic bir şey eskisi gibi değil ülkece psikolojimiz hiç iyi değil ondandır tedirginliğin.

Ben bi sabah kahvaltıda iciyorum 3 4 cay bardağı akşamları allahtan cay içme adetimiz yok bide ben çayı asla boş içemiyorum illa yanında bisey yemem lazım
Al benden de o kadar zaten çayla aram yok boş boş pek içemem genelde kahvaltıda içerim

Kızlar pierre cardin marka bu beşiği beğendim . 3-4 yaşa kadar kullanılabilir dediler . Hem sallanabilir hem sabitlenebilir . Yatağı , pierre cardin uyku seti dahil hepsi 1950 tl fiyat verdiler . Bunu almaya karar verdim . Birde ikea dan şifonyer alıp kıyafetlerini de ona yerleştireceğim . Ayrı oda yapmayacağım . Hayatımın en tatlı alışverişleri galiba rabbim hepimize yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bunda 3-4 yaşına kadar nasıl yatacak canım, bir zaman sonra karyolada yatırmak zor oluyor aslında

3 yaşa kdr belkı kullanabılırsın olsun fiyatı guzel güzel gunlerde kullanın

Çok geçmiş olsun sana da canım ya ne çok atlatan olmuş grupta düzgün beslenmeyle mi atlattın sadece
Çok teşekkür ederimIlaç kullanamadığım için bol su ve iyi beslenmeyle atlattım,ama vücuttan atmak uzun sürüyor,Allah hepimizi korusun

Hadi yaa cok iyi bide kızlar icin uygun kıyafetlerde var demi erkek icin güzel.bisey alacaksan hep pahali kıza bi tayt aliyosun ucuz cok sınır bozucu
Aynen demi ya istediğin kadar güzel pahalı kızda duran tayt toka gibi durmuyor neyse gelinlerimiz kızlarımız olsunn inşallah ne diyelim benim yaş da geçiyor 3.yü de yapamam
Hahaha inşallah oyle olurlar 3.ye niyetin var yani kac Yaşındasın ki bende ondan korkuyorum istemiyorum ama yaşım daha 26 3.yude yapmak istersem diye
35 yaşındayım canım 3.çok zor

Yaş 35 3. Anca rüyamda olur

Bence acıkıyor ben doğuma girerken çok açtım oğlum yanıma geldiğinde çok açtı ellerini yiyordu
Yaa kıyamam bende midem gece rahat etsin diye akam yemeğinden sonra birşey yemiyorum ertesi gün öğleni buluyor kahvaltıda epey vakit geçmiş oluyor acıkıyordur belki aman acıkmasın yavrularımız

Çok teşekkür ederimIlaç kullanamadığım için bol su ve iyi beslenmeyle atlattım,ama vücuttan atmak uzun sürüyor,Allah hepimizi korusun
Amin amin çok şükür atlatmışsın Allah hepimizi korusun şu riskli süreçte ya sağlıkla bi doğuraydık

Aa niye 40ında anne olan çok duydum hem de güzel zaman diyolar çocuk da zeki olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…