Ben bi sabah kahvaltıda iciyorum 3 4 cay bardağı akşamları allahtan cay içme adetimiz yok bide ben çayı asla boş içemiyorum illa yanında bisey yemem lazım
Kızlar pierre cardin marka bu beşiği beğendim . 3-4 yaşa kadar kullanılabilir dediler . Hem sallanabilir hem sabitlenebilir . Yatağı , pierre cardin uyku seti dahil hepsi 1950 tl fiyat verdiler . Bunu almaya karar verdim . Birde ikea dan şifonyer alıp kıyafetlerini de ona yerleştireceğim . Ayrı oda yapmayacağım . Hayatımın en tatlı alışverişleri galiba rabbim hepimize yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 2716917
Kızlar pierre cardin marka bu beşiği beğendim . 3-4 yaşa kadar kullanılabilir dediler . Hem sallanabilir hem sabitlenebilir . Yatağı , pierre cardin uyku seti dahil hepsi 1950 tl fiyat verdiler . Bunu almaya karar verdim . Birde ikea dan şifonyer alıp kıyafetlerini de ona yerleştireceğim . Ayrı oda yapmayacağım . Hayatımın en tatlı alışverişleri galiba rabbim hepimize yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 2716917
Aynen demi ya istediğin kadar güzel pahalı kızda duran tayt toka gibi durmuyor neyse gelinlerimiz kızlarımız olsunn inşallah ne diyelim benim yaş da geçiyor 3.yü de yapamam
Benim de gözüm hep kız kiyafetlerinde zaten mağazaların erkek bebek kısmı minnacık kız bebek kısmı maşallah kocaman bakıyorum valla bende kız reyonuna sonra eşim bebeğe şikayet ediyor annen sana kiz kıyafeti bakıyor diye senin yaş kaç oldu ki doğurursun belki 3. Yu de ☺☺
Yaa kıyamam bende midem gece rahat etsin diye akam yemeğinden sonra birşey yemiyorum ertesi gün öğleni buluyor kahvaltıda epey vakit geçmiş oluyor acıkıyordur belki aman acıkmasın yavrularımız
Aynen demi ya istediğin kadar güzel pahalı kızda duran tayt toka gibi durmuyor neyse gelinlerimiz kızlarımız olsunn inşallah ne diyelim benim yaş da geçiyor 3.yü de yapamam