2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler kızlar covid oldum ne olur dua edin moralım cok kötü
Çok geçmiş olsun,ben de oldum atlattım çok şükür,çok şu içmelisiniz çünkü şu virüsün ciğerlerde kalmasına engel oluyormuş,bir de portakal limon suyu,ayrıca kemik suyu da içmiştim kuvvetlenmek için,üzülmeyin inşallah en kısa sürede siz de atlatirsiniz

Bende ilk hamileliğimde oldum o zaman okulda olmussundur dedi ben hiç hatırlamıyorum ama olduğumu o zamanda tek doz yapmışlardı

Hadi yaa cok iyi bide kızlar icin uygun kıyafetlerde var demi erkek icin güzel.bisey alacaksan hep pahali kıza bi tayt aliyosun ucuz cok sınır bozucu
Aynen demi ya istediğin kadar güzel pahalı kızda duran tayt toka gibi durmuyor neyse gelinlerimiz kızlarımız olsunn inşallah ne diyelim benim yaş da geçiyor 3.yü de yapamam

Aynen demi ya istediğin kadar güzel pahalı kızda duran tayt toka gibi durmuyor neyse gelinlerimiz kızlarımız olsunn inşallah ne diyelim benim yaş da geçiyor 3.yü de yapamam
Benim de gözüm hep kız kiyafetlerinde zaten mağazaların erkek bebek kısmı minnacık kız bebek kısmı maşallah kocaman bakıyorum valla bende kız reyonuna sonra eşim bebeğe şikayet ediyor annen sana kiz kıyafeti bakıyor diye senin yaş kaç oldu ki doğurursun belki 3. Yu de ☺☺

Ben dün oğluşlarıma kıyafet alayım dedim bi kaç dükkan gezdim hiç bişey bulamadım hep dandik incecik şeyler kız kıyafetlerine baktım okadar güzel şeyler vardıki neden erkek bebekleride düşünmüyorlar bide her şey ne kadar pahalı ya iki zıbın ıki takım iki alt pijama iki muslin örtü 250 TL verdik çıktık ve daha alıncak birsürü şey var

Kesinlikle çok haklisin bende mağazalardan hiç bişey bulamıyorum genel de internetten aldım. Hiç öyle tatlı minnoş şeyler yok olanlari da aralardan zorla buluyoruz.

Covid olan arkadaşlar çok geçmiş olsun inşallah kolaylıkla atlatırsınız canım sana da geçmiş olsun bu süreçte ilaç verdiler mi nasıl geçti hastalık

Çok geçmiş olsun sana da canım ya ne çok atlatan olmuş grupta düzgün beslenmeyle mi atlattın sadece

Hahaha inşallah oyle olurlar 3.ye niyetin var yani kac Yaşındasın ki bende ondan korkuyorum istemiyorum ama yaşım daha 26 3.yude yapmak istersem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…