2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

AA ben de yaa ilkşnde dedim ki eşime doktor kız derse birdaha bakın inanmam derim dedim bunda da herkes bu defa kız olur belki dedi ben dedim yok hissediyorum bu da erkek kız çocuk reyonundan geçerken bu da mı gol değil diyorum

Kizlar tetanoz asisini yaptirdiniz mi
Ben yaptırmıcam doktora istemediğimi söyledim o da 25 senelik meslek hayatımda bir defa duydum o da seneler önceydi tetanoz vakası dedi hastane ortamk da gayet steril dedi çok istisnai bir durum olması lazım takside dogurdun ani i dogum oldu vs. O yüzden Allaha emanet ben yaptırmıcam

çok çok geçmiş olsun, inşaallah eşin de rahat atlatır sana da geçmez. Ayrıntılıyı yaparlar ya 24. haftaya kadar

Kızlar ben çok çay içmeye başladım. Okulda evde durmadan çay içesim geliyor Napıcam bilmiyorum. Demir ilacını 8. haftadan beri kullanıyorum

Ay çok gıcık yaa hayır kız çocuk kıyafetleri o kadar güzel ki insan kız istiyo annem beni hiç güzel giydirmemis o.kadar kızıyorum ki ya bi insan bu kadar mı zevksiz olur para yoktu dese tamam ama oyle bi durumda yokmuş bide tek çocuğum

Kızlar kundak almayı düşünüyor musunuz?

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-06-21-58-10-14_6d3dc977512d531ca3533488c635985d.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 40
Kizlar mrb Allah nasip ederse subat sonu sezeryana gidicem doktorum oyle soyledi aralikta oda yapimina baslasak mi acaba boya badana mobilya fln

Buna ben de baktim kullanisli midir acaba gevsek kalir mi sarmaz mi diye dusundum kullanan birinde gormedim hic cunku
Şimdi arkadaşım atti bı benzerini kullanmış çok kullanışlı diyor tavsiye etti Mart bebeği olacağı için almalısın dedi yarın almayı düşünüyorum bakalım

Şimdi arkadaşım atti bı benzerini kullanmış çok kullanışlı diyor tavsiye etti Mart bebeği olacağı için almalısın dedi yarın almayı düşünüyorum bakalım
Ben de almayi dusuneyim o zaman cok kararsizdim cunku. Bugun baktim hatta e bebek in sitesinden

Yaa ben bu ikinci doz olayını anlamadım benim ilk hamilelgimde de tek yaptılar bundada öyleymiş niye farkli
Bilmiyorum ki canım ebe ilkini yaparken 1 ay sonra ikinciye geleceksin unutma dedi tamam dedim acaba üstünden belli bir zaman geçince mi ikinciyi yapıyorlar ben hiç tetanoz aşısı olmadım bildiğim kadarıyla belki ondandır.

Oğluma bazen kız reyonundan unısex şeyler alıyorum

Çok geçmiş olsun Canım öncelikle moralini yüksek tut bende iki hafta önce pozitiftim çok şükür geçti en iyi ilacı moral Ve su iç meyveye beslenmene çok özen göster Allah’ın izniyle sende atlatırsın Canım dualarım senin ve meleğinle

ben bayağı bisey aldım dayanamadım yaa beşiği puseti portbebesi bikac parca kıyafeti derken ama yine de ihtiyaçlar bitmedi daha alsam öyle çok ihtiyaç varmış gibi geliyor ki
Ben niye bişey almıyorum yaa ne alacgmıda bilmyorm Ruhszmym ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…