- 27 Kasım 2018
- 3.793
- 4.181
- 133
Şaka gibisiniz kızlarAynen demi ya istediğin kadar güzel pahalı kızda duran tayt toka gibi durmuyorneyse gelinlerimiz kızlarımız olsunn inşallah ne diyelim benim yaş da geçiyor 3.yü de yapamam
35 yaşındayım canım 3.çok zor
Benim çoçuklar acıktıgında tık tık vuruyolar. Açken ki hareketiyle tokkenki hareketi bide sevdikleri bişeyi yediğimde yaptıkları hareket çok farklı bilmiyom bana mı öyle geliyo ama takip ediyor bi kaç haftadır öyle denk geldi hepYaa kıyamambende midem gece rahat etsin diye akam yemeğinden sonra birşey yemiyorum ertesi gün öğleni buluyor kahvaltıda epey vakit geçmiş oluyor acıkıyordur belki aman acıkmasın yavrularımız
HaklisinizDeniz in yanına sesli harf ile başlayan bir isim koyun telaffuzu daha güzel olur beni. Oğlum deniz ali mesela
Yaa kıyamambende midem gece rahat etsin diye akam yemeğinden sonra birşey yemiyorum ertesi gün öğleni buluyor kahvaltıda epey vakit geçmiş oluyor acıkıyordur belki aman acıkmasın yavrularımız
Bebekten bebeğe değişir kuzum kimi bebek çok kolay büyür cesaret edersin arka arkaya doğurursun kimi bebek gazlı olur uyumaz filan gözün korkar. Benim ilk oğlum çok uysal şu an ama bebekliğinde aşırı gazlıydı beslenme reddi vardı o ara 10 yıl yaşlandımŞaka gibisiniz kızlarbende 35im hatta 36 olcam ilk bebeğim olcak inşallah siz böyle deyince korkuom çok mu zor oluo ileri yaşta anne olmak
Aa neyi varmış 35 in gayette gençsin doğurursun canım yaş olarak sıkıntı değil bence ☺☺Yaş 353. Anca rüyamda olur
Aynı dert bizde de vardı 2 isim olsun dedim ama ikinciyi bulamadık hiç bişey yakıştıramadım bende vazgeçtim artık sadece deniz olacak ☺☺Kısmet olursa bizim de oğlumuz Deniz olacak ama eşim yanına da bir isim koyalım diyor,karar veremedik,Deniz Berk olabilir mi acaba
Tatlı birşey yiyince çok hareketli oluyor oni bende farkettim birde sabahları demek ki acıkıyorlarBenim çoçuklar acıktıgında tık tık vuruyolar. Açken ki hareketiyle tokkenki hareketi bide sevdikleri bişeyi yediğimde yaptıkları hareket çok farklı bilmiyom bana mı öyle geliyo ama takip ediyor bi kaç haftadır öyle denk geldi hep
Herhalde büyük ihtimal bizim de sadece Deniz olacak gibi duruyorAynı dert bizde de vardı 2 isim olsun dedim ama ikinciyi bulamadık hiç bişey yakıştıramadım bende vazgeçtim artık sadece deniz olacak ☺☺
Hiç bilmiyorum bide ilkin verdiği acemilikti şimdi daha bilincliyim ilkte ameliyathaneye girince korkmaya başlamıştım şimdi hamile kaldığımdan beri tedirginlik korku bana bisey olursa çocuklarım napar yada ikisine yetisebilcek miyim buyuk oğluma haksizlik eder miyim vaktinden çalar miyim ah dusuncelerZaman gittikçe herşey daha kötu oluyor canım hic bir şey eskisi gibi değil ülkece psikolojimiz hiç iyi değil ondandır tedirginliğin.
Bende kahvaltiyla cok seviyorum kahvaltımi hep cok iyi yaparım ama bi bardak içiyorum sonrası keyif çayıAl benden de o kadar zaten çayla aram yok boş boş pek içemem genelde kahvaltıda içerim
Ay şimdi 35te yeni evleniyorlarAynen demi ya istediğin kadar güzel pahalı kızda duran tayt toka gibi durmuyorneyse gelinlerimiz kızlarımız olsunn inşallah ne diyelim benim yaş da geçiyor 3.yü de yapamam
35 yaşındayım canım 3.çok zor
Bence deniz tek başına daha güzel ben iki isim hiç sevmiyorum ama eşim ilk cocukta babasının ismini istediği icin iki isim koyduk ve babasının ismini hiç kullanmıyoruz şimdide ben babamın ismini koycam iki isim olcak yine kullanmicaz ama ben tek çocuğum şahsen eşim ilkte koymasaydı koymazdım bende şimdiKısmet olursa bizim de oğlumuz Deniz olacak ama eşim yanına da bir isim koyalım diyor,karar veremedik,Deniz Berk olabilir mi acaba
Beşik güzel ama 3 4 yaşına kadar yatamaz bence canım oglumu 2 bucuk yasinda normal tek kişilik bazaya geçirdim ben odasını ayırıp 2 yasına kadsr cok rahat yatar ama güle gule kullanın almadıysan eğer ikeanin besikleride cok guzelEki Görüntüle 2716917
Kızlar pierre cardin marka bu beşiği beğendim . 3-4 yaşa kadar kullanılabilir dediler . Hem sallanabilir hem sabitlenebilir . Yatağı , pierre cardin uyku seti dahil hepsi 1950 tl fiyat verdiler . Bunu almaya karar verdim . Birde ikea dan şifonyer alıp kıyafetlerini de ona yerleştireceğim . Ayrı oda yapmayacağım . Hayatımın en tatlı alışverişleri galibarabbim hepimize yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet haklısın canım ben başıma ne geleceğini bilmediğim için rahatim şuanda yaparım yaa diyorumHiç bilmiyorum bide ilkin verdiği acemilikti şimdi daha bilincliyim ilkte ameliyathaneye girince korkmaya başlamıştım şimdi hamile kaldığımdan beri tedirginlik korku bana bisey olursa çocuklarım napar yada ikisine yetisebilcek miyim buyuk oğluma haksizlik eder miyim vaktinden çalar miyim ah dusunceler
Ileri yaşlara gelince anlarız zor mu kolay miŞaka gibisiniz kızlarbende 35im hatta 36 olcam ilk bebeğim olcak inşallah siz böyle deyince korkuom çok mu zor oluo ileri yaşta anne olmak
Bende yapacağımdan eminim ama bu sürede kendimi yıpratırım kesin arkadaşımın bebeği var ya sen her zaman nasıl bakimlisin diyo her zaman makyajımı yaparım saçımı yaparım ojemi sürerim evimde hep topludur temizdir oglumu her gün parka götürürüm ee dinlenmiyorum hiç dedim oğlum kucukken uyudugunda işlerimi hallediyodum mesela o bebegi uyuyunca uyuyormuş ben yapamıyorum cok cok kotu ve yorgun olunca anca kendime yetebilirim inşallah kendime vakit ayirabilirim oğlumu 8 buçuk 9 Arası uyutuyorum oturuyoruz eşimle film izliyoruz ikinci olunca malesef olamıcak bunlar bundan korkuyorum meselaEvet haklısın canım ben başıma ne geleceğini bilmediğim için rahatim şuanda yaparım yaa diyorumbakalım gorecez zamanla ☺☺
24 ve 28. Hafta arasında yapiyolar canım bende 1 ay sonra gitcemMerhaba hanımlar şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor acaba bilgisi olan var mı pazartesi detaylı ultrason yapılacak 22+2 oluyor üniversite hastanesinde bu tarihlerde bakalım dediler
Ben 24-28 Hafta arasında yapılıyor diye biliyorum hatta en son kontrolde 22+1 dim yapmadı doktorum 1 ay sonra gel dedi.Merhaba hanımlar şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor acaba bilgisi olan var mı pazartesi detaylı ultrason yapılacak 22+2 oluyor üniversite hastanesinde bu tarihlerde bakalım dediler
Kendine vakit ayırmaya özen gosteriyormussun bence ikinciden sonra da bir yolunu bulursun sende öyle bir ışık gördüm ben ☺☺ söylediklerini çocuksuz biri olarak şu halimle yapamıyorum cunku benBende yapacağımdan eminim ama bu sürede kendimi yıpratırım kesin arkadaşımın bebeği var ya sen her zaman nasıl bakimlisin diyo her zaman makyajımı yaparım saçımı yaparım ojemi sürerim evimde hep topludur temizdir oglumu her gün parka götürürüm ee dinlenmiyorum hiç dedim oğlum kucukken uyudugunda işlerimi hallediyodum mesela o bebegi uyuyunca uyuyormuş ben yapamıyorum cok cok kotu ve yorgun olunca anca kendime yetebilirim inşallah kendime vakit ayirabilirim oğlumu 8 buçuk 9 Arası uyutuyorum oturuyoruz eşimle film izliyoruz ikinci olunca malesef olamıcak bunlar bundan korkuyorum meselaay içimi dökmüş gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?