2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şaka gibisiniz kızlar bende 35im hatta 36 olcam ilk bebeğim olcak inşallah siz böyle deyince korkuom çok mu zor oluo ileri yaşta anne olmak

Yaa kıyamam bende midem gece rahat etsin diye akam yemeğinden sonra birşey yemiyorum ertesi gün öğleni buluyor kahvaltıda epey vakit geçmiş oluyor acıkıyordur belki aman acıkmasın yavrularımız
Benim çoçuklar acıktıgında tık tık vuruyolar. Açken ki hareketiyle tokkenki hareketi bide sevdikleri bişeyi yediğimde yaptıkları hareket çok farklı bilmiyom bana mı öyle geliyo ama takip ediyor bi kaç haftadır öyle denk geldi hep

Yaa kıyamam bende midem gece rahat etsin diye akam yemeğinden sonra birşey yemiyorum ertesi gün öğleni buluyor kahvaltıda epey vakit geçmiş oluyor acıkıyordur belki aman acıkmasın yavrularımız

Şaka gibisiniz kızlar bende 35im hatta 36 olcam ilk bebeğim olcak inşallah siz böyle deyince korkuom çok mu zor oluo ileri yaşta anne olmak
Bebekten bebeğe değişir kuzum kimi bebek çok kolay büyür cesaret edersin arka arkaya doğurursun kimi bebek gazlı olur uyumaz filan gözün korkar. Benim ilk oğlum çok uysal şu an ama bebekliğinde aşırı gazlıydı beslenme reddi vardı o ara 10 yıl yaşlandım

Kısmet olursa bizim de oğlumuz Deniz olacak ama eşim yanına da bir isim koyalım diyor,karar veremedik,Deniz Berk olabilir mi acaba
Aynı dert bizde de vardı 2 isim olsun dedim ama ikinciyi bulamadık hiç bişey yakıştıramadım bende vazgeçtim artık sadece deniz olacak ☺☺

Tatlı birşey yiyince çok hareketli oluyor oni bende farkettim birde sabahları demek ki acıkıyorlar

Zaman gittikçe herşey daha kötu oluyor canım hic bir şey eskisi gibi değil ülkece psikolojimiz hiç iyi değil ondandır tedirginliğin.
Hiç bilmiyorum bide ilkin verdiği acemilikti şimdi daha bilincliyim ilkte ameliyathaneye girince korkmaya başlamıştım şimdi hamile kaldığımdan beri tedirginlik korku bana bisey olursa çocuklarım napar yada ikisine yetisebilcek miyim buyuk oğluma haksizlik eder miyim vaktinden çalar miyim ah dusunceler

Al benden de o kadar zaten çayla aram yok boş boş pek içemem genelde kahvaltıda içerim
Bende kahvaltiyla cok seviyorum kahvaltımi hep cok iyi yaparım ama bi bardak içiyorum sonrası keyif çayı türk kahvesini cok seviyodum ondanda tiksindim cok üzgünüm

Ay şimdi 35te yeni evleniyorlar hemen 1 sene arayla doğurabilirsin bence

Kısmet olursa bizim de oğlumuz Deniz olacak ama eşim yanına da bir isim koyalım diyor,karar veremedik,Deniz Berk olabilir mi acaba
Bence deniz tek başına daha güzel ben iki isim hiç sevmiyorum ama eşim ilk cocukta babasının ismini istediği icin iki isim koyduk ve babasının ismini hiç kullanmıyoruz şimdide ben babamın ismini koycam iki isim olcak yine kullanmicaz ama ben tek çocuğum şahsen eşim ilkte koymasaydı koymazdım bende şimdi

Beşik güzel ama 3 4 yaşına kadar yatamaz bence canım oglumu 2 bucuk yasinda normal tek kişilik bazaya geçirdim ben odasını ayırıp 2 yasına kadsr cok rahat yatar ama güle gule kullanın almadıysan eğer ikeanin besikleride cok guzel

Evet haklısın canım ben başıma ne geleceğini bilmediğim için rahatim şuanda yaparım yaa diyorum bakalım gorecez zamanla ☺☺

Ileri yaşlara gelince anlarız zor mu kolay mi ya ben hep genç anne olmayı hayal etmiştim 40li yaşlarıma geldiğimde aa annesi misiniz desinler yanlarında genç duruyum istedim cok sukur erken anne oldum ama erken yaşlanmam inşallah

Merhaba hanımlar şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor acaba bilgisi olan var mı pazartesi detaylı ultrason yapılacak 22+2 oluyor üniversite hastanesinde bu tarihlerde bakalım dediler

Evet haklısın canım ben başıma ne geleceğini bilmediğim için rahatim şuanda yaparım yaa diyorum bakalım gorecez zamanla ☺☺
Bende yapacağımdan eminim ama bu sürede kendimi yıpratırım kesin arkadaşımın bebeği var ya sen her zaman nasıl bakimlisin diyo her zaman makyajımı yaparım saçımı yaparım ojemi sürerim evimde hep topludur temizdir oglumu her gün parka götürürüm ee dinlenmiyorum hiç dedim oğlum kucukken uyudugunda işlerimi hallediyodum mesela o bebegi uyuyunca uyuyormuş ben yapamıyorum cok cok kotu ve yorgun olunca anca kendime yetebilirim inşallah kendime vakit ayirabilirim oğlumu 8 buçuk 9 Arası uyutuyorum oturuyoruz eşimle film izliyoruz ikinci olunca malesef olamıcak bunlar bundan korkuyorum mesela ay içimi dökmüş gibi oldu

Merhaba hanımlar şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor acaba bilgisi olan var mı pazartesi detaylı ultrason yapılacak 22+2 oluyor üniversite hastanesinde bu tarihlerde bakalım dediler
Ben 24-28 Hafta arasında yapılıyor diye biliyorum hatta en son kontrolde 22+1 dim yapmadı doktorum 1 ay sonra gel dedi.

Kendine vakit ayırmaya özen gosteriyormussun bence ikinciden sonra da bir yolunu bulursun sende öyle bir ışık gördüm ben ☺☺ söylediklerini çocuksuz biri olarak şu halimle yapamıyorum cunku ben en başta haliyle bocalarsın belki ama zamanla oturur bence düzenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…