Uykusuzluga o kadar alıştım ki oğlum sabah hep 7 buçukta kalkiyo bizim hafta sonumuz felan yok her gün aynı saat aksamda ben 1de felan yatiyorum gecede surekli tuvalete kalk kramp giriyo ona kalk uyku ne unuttm oglumun bebekligi cok rahattı hiç ağlamazdı inşallah buda oyle olur
Kızlar göğüs ucumun çevresinde boyle kucuk kucuk sertlikler olmuş sanki içinde minik minik toplar var gibi ve inanılmaz aciyo sadece tek göğsümde var boyle bisey yasayan var mi
Makyaj yapmaya alışınca kendini makyajsız çok bakımsız görüyorsun hele de göz makyajı yani Allahtan ben alışmadım ama yakın arkadaşlarım yüzünü yıkar ve yapar
Kızlar göğüs ucumun çevresinde boyle kucuk kucuk sertlikler olmuş sanki içinde minik minik toplar var gibi ve inanılmaz aciyo sadece tek göğsümde var boyle bisey yasayan var mi
Makyaj yapmaya alışınca kendini makyajsız çok bakımsız görüyorsun hele de göz makyajı yani Allahtan ben alışmadım ama yakın arkadaşlarım yüzünü yıkar ve yapar
Ben gece uyuyamıyordum mide yanmasından dolayı. gaviskon şurup aldım sağlık ocağında tavsiye ettiler valla dünya varmış kaç gündür rahat bi uykum oldu çok şükür
Mide tarafina baskı yapınca yapRr dedi doktorum kontrol de bi çaresine bakar insallah analik zor bide benim digeride kucuk bir sure hunili gezicem sanirimmm