2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende çok korkuyorum oğlum kesin kiskancak biberonun birini aldi bile biri benim buri kardeşimin diye
Benim daha çok nasıl bakıcam uykusuz kalkıcam ya bu da gazlı olursa düşünceleri beynimde kıskanma elbet olacak babalara çok iş düşecek o zaman da

Benim daha çok nasıl bakıcam uykusuz kalkıcam ya bu da gazlı olursa düşünceleri beynimde kıskanma elbet olacak babalara çok iş düşecek o zaman da
Uykusuzluga o kadar alıştım ki oğlum sabah hep 7 buçukta kalkiyo bizim hafta sonumuz felan yok her gün aynı saat aksamda ben 1de felan yatiyorum gecede surekli tuvalete kalk kramp giriyo ona kalk uyku ne unuttm oglumun bebekligi cok rahattı hiç ağlamazdı inşallah buda oyle olur

Kızlar göğüs ucumun çevresinde boyle kucuk kucuk sertlikler olmuş sanki içinde minik minik toplar var gibi ve inanılmaz aciyo sadece tek göğsümde var boyle bisey yasayan var mi

5 dakikami almiyo makyaj yapmak elin alışınca cekiyosun her gün yap alisirsin
Makyaj yapmaya alışınca kendini makyajsız çok bakımsız görüyorsun hele de göz makyajı yani Allahtan ben alışmadım ama yakın arkadaşlarım yüzünü yıkar ve yapar

Ne zaman geçecek acaba hepimizin ortak derdi midemi yakacak hiç bisey yemedim dün yine yandı ac mi duruyum napiyim ki

Mide tarafina baskı yapınca yapRr dedi doktorum kontrol de bi çaresine bakar insallah analik zor bide benim digeride kucuk bir sure hunili gezicem sanirimmm

Kızlar 21. Haftdayım yrıntılı ultrason için doktora randevu aldım. Çocuk kardıyolojisine gönderdi acaba sıkıntımı var anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…