2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yine adet olacağın zaman gibi olmuş bence ama kulağa da çok kötü geliyor göğüs acıması çok fena. Keşke bir çözümü olsa kontrolün ne zamandı

2bucugunu gecti canim seninki kaç yaşında aman dikkat et benimkide yattığım an üstümde zıplamak istiyor surekli karnımı kolluyorum

2bucugunu gecti canim seninki kaç yaşında aman dikkat et benimkide yattığım an üstümde zıplamak istiyor surekli karnımı kolluyorum
Ocakta 5 olcak senin ki yine kucuk bizimki laf anlicak yasta ama bilerek yapmadı elinde olmayan bisey benim cok aşırı dikkat etmem gerekiyo cok aşırı hareketli cok cok fazla

Yarın şeker yüklemesine çağırdı dr bebeğim biraz daha büyümüş 700 gr olmuşuz cok sukur gelişimi cok iyi dedi haftasına gore şekerde iyi çıkar insallah 28 haftada kan uyusmazlıgı ignesi yapılcakmis

Kızlar moralim çok bozuk.
24+0 doktor kontrolümüz vardı. Bebeğim 1 hafta kadar önde görünüyor. Öyle fazla bir kilo artmışım yok. Şeker yüklemesi yapmayacaktı. Bi hesaplama yaptı ona gore şeker yüklemesi istedi. Diyet istedi sıfır şeker, meyve 1 ogun sadece dedi. Hadi bu neyse fazla takilmadim. Yaptırırım sorun değil.
Asıl sorunumuz ayrintilida kalpte beyaz nokta yani kalp kasında kireçleme görüldü. 4 hafta önce yapılmıştı. Bugün baktı kaybolmamış. Doktor ben takıntılıyım, minör bir bulgu ama yine de risk var fetal yapılmalı dedi. Down riski %3 dedi.
Sonuç bizim için hiç birşey değiştirmeyecek. Sadece önümüzü görücez. Ve yapılacak ise yarın yaptirmamiz gerekiyormus.
Kızlar bana güzel şeyler yazın siz olsanız ne yapardınız fetal testi yaptırır mısınız?
Çok bunaldım sinirden ağlıyorum, çok mutsuzum

Sonuc degismeyecekse senin icin ben yaptirirdim, eger oyle bisi varsa da cocuguma nasil yaklasacagimi ogrenmek icin zamanim olurdu.. arastirirdim okurdum.. ya da belki oyle bisi olmayacak rahatlar onume bakardim.. yaptirmazsan ne olacak? Onumuzdeki 4 ay acaba diyeceksin, tam boyle guzel hayaller kuracaksin, mutlulugun zirve olacak sonra bianda seytan girecek hayaline tekrar moralin bozulacak.. ben olsam bu ikilemi yasamazdim arkadasim.. bu sekilde olup da hic bisi cikmayan bir suru kadin var bu arada.. kotu dusunme, testini yaptir dua et.. temiz cikacaktir

Öncelıkle ıcını ferah tut; ben de yaptırırdım önumu görmek adına kuzenıme bu bebegun burun kemıgı yok demıslerdi ayrıntılı da , 4 ay hep akıllarında kaldı.. sonucta saglıklı bı bebek dunyaya geldi ama 4 ay brz zulum oldu fetal dna sdece kan testı o yuzden yaptırırdım

Ben de aklımda soru işareti kalmasındansa yaptırırdım. Sonuç senin için değişmeyecekse bile olumlu ya da olumsuz neyle karşılaşacağını bilmen sonrası için daha iyi olur. Çevremizden de duyuyoruz, forumda da okuyoruz herzaman bu testlerin kontrollerin de %100 kesinliği yok.

Haklisin canım, çok teşekkür ederim. Çok güzel anlatmışsın. Yarın sabah 10 buçukta vericem kan yaptiricam fetal dna testini.

Yazdıklarınızı okudum ve yarın sabah 10 buçuğa randevu aldım testi yaptırmak için. 4 ay zulüm olacak bana. Yaptırırım önümü görürüm en azından. Çok teşekkür ederim desteğin için

Çok teşekkür ederim desteğin için. Bu testi yaptırmadan ne doktor ne ben rahat edemeyeceğiz. Her kontrolde beni bunaltacak. Yarın 10 buçuğa randevu aldım testi yaptırıyorum.

Bugünde ben yaptırdım şeker yüklemesi. Sizin bebeğinde maşallahı var bizde 850 gr olmuşuz Dr şaşırdı ama sizinkini duyunca olabiliyor demekki. Benimde aynı hafta kan uyuşmazlığı iğnem var.

Bugünde ben yaptırdım şeker yüklemesi. Sizin bebeğinde maşallahı var bizde 850 gr olmuşuz Dr şaşırdı ama sizinkini duyunca olabiliyor demekki. Benimde aynı hafta kan uyuşmazlığı iğnem var.
Gözün aydın canım gayet guzel gelişimi masallah saglıkla kavuşalım insallah bende aldım eczaneden yarın sabah yapılacak oda iyi çıkar insallah

Hiç üzülmeyin benim arkadaşıma da kalpte beyazlık var dedi ve doğuma kadar geçmedi o nokta. Ama şuan hiç birşeyi yok 3 aylık oldu bile. İçim rahat etsin derseniz yaptırın doğuma kadar bunun stresi olmaz en azından.

Kuzum benim bebegimde 757 gr olmuş. Baya endişelendi doktor. Şeker yüklemesi yaptirmayacakti 757 yi görünce şeker yüklemesi istedi aynı zamanda diyete de başla dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…