Canım beni de gonderdi çocuk kardiyolojiye benim doktorum bi sıkıntı yok herkesi gonderiyorum garanti olsun diye demişti cok şükür bi sıkıntı da çıkmadı kalbine daha detaylı bakıyor
Uykusuzluga o kadar alıştım ki oğlum sabah hep 7 buçukta kalkiyo bizim hafta sonumuz felan yok her gün aynı saat aksamda ben 1de felan yatiyorum gecede surekli tuvalete kalk kramp giriyo ona kalk uyku ne unuttm oglumun bebekligi cok rahattı hiç ağlamazdı inşallah buda oyle olur
Canım beni de gonderdi çocuk kardiyolojiye benim doktorum bi sıkıntı yok herkesi gonderiyorum garanti olsun diye demişti cok şükür bi sıkıntı da çıkmadı kalbine daha detaylı bakıyor
Mide tarafina baskı yapınca yapRr dedi doktorum kontrol de bi çaresine bakar insallah analik zor bide benim digeride kucuk bir sure hunili gezicem sanirimmm
Evet zor valla kac yasinda seninki benim oğlan bugun karnıma bastı yaa koltukta otururken koltuğun tepelerinde gezdigi icin surekli ayağı kaydı tek ayağıyla basti inşallah bisey olmaz hareket etti gerci kontrol ediyorum surekli
Cok hatırlamıyorum oyle ağladığını ilk günlerde vardi tabi ama çok uzun sürmedi allahtan ama emzirmekten nefret ediyodum göğüs uclarim yara olmustu 3 ay kan aka aka emzirdim
Kuzum benim göğüs ucunda toplu iğne bası kadar birşey oluşmuştu su toplamış gibiydi ve dokununca sallanıyordu kopacak gibiydi göğüs ucumdan o parça. Gün içinde bi acı hissettim baktım kopmuş kanamış ama acısı bir süre devam etti birdaha olmadı benimki böyle birşeydi
Cok hatırlamıyorum oyle ağladığını ilk günlerde vardi tabi ama çok uzun sürmedi allahtan ama emzirmekten nefret ediyodum göğüs uclarim yara olmustu 3 ay kan aka aka emzirdim
Kuzum benim göğüs ucunda toplu iğne bası kadar birşey oluşmuştu su toplamış gibiydi ve dokununca sallanıyordu kopacak gibiydi göğüs ucumdan o parça. Gün içinde bi acı hissettim baktım kopmuş kanamış ama acısı bir süre devam etti birdaha olmadı benimki böyle birşeydi
Anladım kuzum benimki de içinde yani dışında değil elini değince icinde kucuk kucuk bilyeler oynuyormuş gibi zaten bu göguslerimden çektiğim adet olcakkende cok sertlesirdi bekarken gitmiştim korkup için de taş var gibi doktor dokusu boyle dedi ama cok aciyo suan yaa kontrole kadar bekleyim bakalım sorarım
Sürdüm neler yapmadim canım ama geçmedi bebeğe ben düzgün veriyodum benim gogus ucum hiç yok 2 sene emdi hala yok mesela en son su silikon göğüs uçlarıni takılı bıraktım aksam yatarken süt akiyodu onun içinde birikiyodu oyle gecti yumuşak kaliyodu hep ucu o sayede
Kızlar Perinatologdan 23+2 olduğumda randevu almam gerekti geç mi sizce aklım çok takıldı. Okulumda izin almam sıkıntı olacaktı ara tatile denk gelsin diye böyle alabildim