2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen stres olmamak için yarın testi yaptıracam. Bunaldim gerçekten. Teşekkür ederim cnm

Benim de ikili teslim riskli cikmisti ve ben de fetal dna testi yaptırmıştım çok şükür temiz çıktı, merak etmeyin ins.sizin de temiz cikar

Ah canım anlamında bebeğine neler dediler sağlıklı doğdu sukur Icini ferah tut insallah sonuçların temiz cıkar

ayse vera kalp konusunda böyle yanılgılar cok oluyor cnm insallah test sonucun temiz çıkacak. Simdiye kadar gelsiminde yada tarama testinde sıkıntı cikmadiysa inşallah bu testte de kotu bir sonuç cikmayacaktir

Sakın yaptırma hiç gerek yok bak ayrıntılı da çoğu çocukta çıkıyor o tamamen para tuzağı emin olmak istemiş vs hikaye emin olsan ne olacak ki tedavisi olan şey olsa derim yaptır ama inan çok önemsiz o dediği şey

Çok teşekkür ederim desteğin için. Bu testi yaptırmadan ne doktor ne ben rahat edemeyeceğiz. Her kontrolde beni bunaltacak. Yarın 10 buçuğa randevu aldım testi yaptırıyorum.
Doktorların hastayı gereksiz yere endişeye sürükleyip para kazanma çabası olarak görüyorum bu durumu kuzu ben. Ama yine de sen bilirsin çevremde bunu yaşayan hamileliği zehir olan o o kadar çok insan var ki

Sonuç temiz çıkar inşaallah içini ferah tut

Gümüş kapakları öneriyorlar benim ilk bebeğim nasipse almayi düşünüyorum bende

İyi aksamlar hanımlar bugün detaylı ultrasona gittik ama arkası dönük olduğu için bakamadilar 2 hafta sonraya attılar randevuyu

Kızım 2 yaşında, ayrıntılida bize de kalpte parlaklık var dendi.ama ne test önerildi ne bı daha takibi yapdi.universite hastanesinde yaptırmıştım detaylı.kizimin sağlığı gayet yerinde.
Ve genelde de boyle söylenilen hiçbir bebekte bı sağlık sorunu olmuyor.

Arkadaşım sonuca kesin emin olmadan lütfen ağlama ve kesinlikle fetal DNA yaptır sadede bir tüp kanla bakılıyor bu teste ve bazı devlet hastaneleri ücretsiz yapıyor. Bence kesinlikle temiz çıkacak öyle hissediyorum ama lütfen sen moralini yüksek tut. Bebeğin büyük ihtimal sağlıklı ama senin yaşadığın stres onu daha olumsuz etkileyecek

Doktorların hastayı gereksiz yere endişeye sürükleyip para kazanma çabası olarak görüyorum bu durumu kuzu ben. Ama yine de sen bilirsin çevremde bunu yaşayan hamileliği zehir olan o o kadar çok insan var ki
Aynen cnm bende benzer dusunuyorum. Ama günüm zehir oldu resmen çok cnm sıkıldı. Eminim hiç birşey çıkmayacak. Ama yaptirmazsamda doğuma kadar buruk geçecek. Hep bir soru işareti olacak, her muayenede laf edecek. Yaptırdım bitti gitti derim Allahın izniyle

Arkadaşıma gittim biraz moralim düzelsin diye onun ilk çocuğunda da varmış, ne test önerilmiş ne bu riskten bahsedilmiş. Kocaman oldu bu sene ilkokula başladı. Yaptırıp kurtulacam, minör bulgu ama stresi fena

Canım çok sağol. Üzülme sebebim sonuç değil aslında yaşadığım bu stres. Keşke 2 li 4 lü uğraşmayıp tek bunu yaptirsaydim. Devleti bilmiyorum. Özele yonlendirildim. 3000 tl fiyat verdiler orda yaptıracam ve huzurla doğumumu bekleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…