Ay aynı ben bende eşime gösterdim tek çizgi mı olsun dediAynen gerçekten sabırsızım dayanamadım daha fazlaama dediğin gibi erken öğrenince insan daha çok tedirgin oluyor korkuyor. Benimde aşırı silikti eşim kan testi verdikten sonra gördü idrar testimi ee hani 2. Çizgisi neresinde bunun dedi

iyi bak iyi ikinci çizgi var deyince anladı
 iyi bak iyi ikinci çizgi var deyince anladı 

şey kese kaçıncı haftada görünüyormuş unuttum ben daha doktora gitmedim ama internetteki hesaba göre 4+2 görünüyorum şuan
 şey kese kaçıncı haftada görünüyormuş unuttum ben daha doktora gitmedim ama internetteki hesaba göre 4+2 görünüyorum şuan  

.
.

İnşallah bende görebilirim, haklısın sanırım daha erken o zaman ben hiiiç pazartesi görürüm diye umut bağlamıyım
 İnşallah bende görebilirim, haklısın sanırım daha erken o zaman ben hiiiç pazartesi görürüm diye umut bağlamıyım 

belki beta yükselir bilmiyorum ki ama sıkışık gitmek görünmesi açısından daha iyiymiş sen yine de sıkışık git inşallah görürsün.
 belki beta yükselir bilmiyorum ki ama sıkışık gitmek görünmesi açısından daha iyiymiş sen yine de sıkışık git inşallah görürsün.