• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Annemle babam ayakta sallamaya alistirdilar cocugu smdi sallanmadan uyumuyor en istemedigim sey basima geldi. Sallamayin dedikce de uyumuyor sende oyle buyudub diyorlar. Yapmam dediklerimin hepsi yapildi cocuguma😃
Ben de bu çocuğumu sallamam dedim ama gazlı bebekse maalesef sallamadan uyumuyor ve sallıyorum su an deli gibi 😁
Kizlar bugun bebegimin ensesinde kulak arkasina gelecek yerde nohut buyuklugnde beze hissettim iki taraftada var normalmi sizce?
Genelde enfeksiyon durumlarında şişer orası

Kizlr mrb bugun kalca ult. Cekildi norml cikti hersey karninada bakti organlara fln hersy cok guzel sukur sadece cok gazli dedi okdr dikkt ediyorm usuymuyorm meme emmiyor zaten emzikte emmiyor oglumda cok gazliydi genetik mi acaba bu kdr gaz

Kizlr mrb bugun kalca ult. Cekildi norml cikti hersey karninada bakti organlara fln hersy cok guzel sukur sadece cok gazli dedi okdr dikkt ediyorm usuymuyorm meme emmiyor zaten emzikte emmiyor oglumda cok gazliydi genetik mi acaba bu kdr gaz
Canim gazi olmayan bebek varmi ki😃 hareketlendikce gaz olayida azalicak.

Herşeye bakıyorlar mı çok sevindim inşallah bizimde bakarlar. Maşallah bebişe♥️

Kizlar sünnet yaptiranlara soruyorum hangi yöntemle yaptırdınız dikişli mi yoksa klipsli mi doktor hangisini önerdi size
Ben sormadım, sünnet esnasında da emzirdiğim için pek bakmadım ama eşimin anlattığına göre klips gibi bişey takıp üstte kalan deriyi kesmiş ama dikiş de var derinin etrafında, bu hangi yöntem oluyor acaba, klipsli de olsa dikiş atılmıyor mu ki 🤔

Geceleri her ağladığında meme veriyor musunuz. Biz saat başı uyanıyoruz her uyandığında meme veriyorum. Böyle olunca da ben uykuya tekrar dönemiyorum uykum kaçıyor gündüz de uyuyamıyorum ne yapacağım şaşırdım
Eger meme almadan uyuyabılıosa vermıorum karnının ac olmadıgından emınsem ama bu surecte bızım deıl onların uykuları 😂😂😂 bız uykuyu kaybettık maelsef
Gazsız cocuk yok ki herkese aynu seyı söyluyorlar .. bı de KOLİK ..
Kızlar bu mastite hangi bölüm bakar kadın doğum doktoru mu bakar
Canm genel cerrahı.. metehan nasıllngörusemıyoruz:(

Ya evet görüşemiyoruz hiç kuzum nasıl birseyin içine düştük biz böyle :KK45::KK45::KK45: çok şükür iyi metehan seninki nasıl sen nasılsın
Burayı okuyırum aslında ama cok aktıf olamıyorum.. bızım Metehan da iyi, arada ağlama zırlama krızleri olsa da cok sukur saglıgı iyi onlar da olacak :) ben de iyiyim annem bız de o yuzden daha iiyim o gıdınxe bıraz dagılıyorım kendıme vakıt ayıramıyorum ama o burdayken gun ıcınde dınlenebılıyorum evın ıslerını halledebılıyorım dısarı cıkıyorum markete kdr :) ruh saglıgımı böyle koruyorum 🤩😂

Burayı okuyırum aslında ama cok aktıf olamıyorum.. bızım Metehan da iyi, arada ağlama zırlama krızleri olsa da cok sukur saglıgı iyi onlar da olacak :) ben de iyiyim annem bız de o yuzden daha iiyim o gıdınxe bıraz dagılıyorım kendıme vakıt ayıramıyorum ama o burdayken gun ıcınde dınlenebılıyorum evın ıslerını halledebılıyorım dısarı cıkıyorum markete kdr :) ruh saglıgımı böyle koruyorum 🤩😂
Vay canına markete mı gittin 😍 ben yalnız dışarı adım atmadım henüz durum vahim 😅😅 annen gelince ne güzel rahat ediyorsundur benim ki hala göremedi bile sürekli bi aksilik çıktı yine gidecektik yasaklar geldi bayram sonunu bekleyeceğiz gibi görünüyor neyse sağlık olsun da bekleyelim artık 🤷‍♀️

Kizlar bugun doktor ust bingildagi dar dedi baya kapanmaya yakin bu durumla karsilasan varmi kafa buyumesini takip edicez kafa buyuyosa sıkınti yok dedi eger buyumuyosa dusunmek soylemek bile istemiyorm 😔😔😔

Kalça ultrasonu içşn ne yapmamız gerekiyor? Devlette mi özelde mi çektirdiniz?

Kizlar bugun doktor ust bingildagi dar dedi baya kapanmaya yakin bu durumla karsilasan varmi kafa buyumesini takip edicez kafa buyuyosa sıkınti yok dedi eger buyumuyosa dusunmek soylemek bile istemiyorm 😔😔😔
Canım sıkma canını, takip edilecekmiş işte. Daha şimdiden kötüsünü düşünme.

Vay canına markete mı gittin 😍 ben yalnız dışarı adım atmadım henüz durum vahim 😅😅 annen gelince ne güzel rahat ediyorsundur benim ki hala göremedi bile sürekli bi aksilik çıktı yine gidecektik yasaklar geldi bayram sonunu bekleyeceğiz gibi görünüyor neyse sağlık olsun da bekleyelim artık 🤷‍♀️
Ben 10 günlükken arabasına bindirip tek başıma bebekle dışarı çıktım kendi annemlere geldim. 😂2 hafta kv kaldı. Kv kalmasaydı annem kalacaktı ama illa ısrar etmiş bakacam ben diye kv kaldı. Annemde arada geldi gitti. Şimdş toparlandığım içşn ve ramazan olduğu için yanımda kalmıyor ama istediğim an yanıma geliyor bebeği filan yıkıyoruz.

Kalça ultrasonu içşn ne yapmamız gerekiyor? Devlette mi özelde mi çektirdiniz?
Doktor istem yapıyor, ultrason içinde randevu alınıyor ama genelde hemen çekiyorlar. Yenidoğanları bekletmiyorlar pek.

Özelde olursa ya çocuk doktoruna giriş yapılıp istem yapılacak, ya da hastanenin ayrı bir tarifesi varsa direk kalça ultrasonu istemi ile yapılacak. Devlette ise çocuk doktorunun istemi ile radyoloji bölümünden sora veya randevu alarak çekilecek

Son düzenleme:
40 gününden sonra çekiliyor. Devlet özel fark etmez rutin bir tarama bu. 1. Ay kontrolünde doktor söyleyecektir
Canım doktoru zaten söyledi 1 aylık olunca kalça ultrasonu çektireceksiniz dedi, ama nasıl yaptıracağız, direkt mi gideceğiz yoksa randevu filan mı alacağız?

Eger meme almadan uyuyabılıosa vermıorum karnının ac olmadıgından emınsem ama bu surecte bızım deıl onların uykuları 😂😂😂 bız uykuyu kaybettık maelsef

Gazsız cocuk yok ki herkese aynu seyı söyluyorlar .. bı de KOLİK ..

Canm genel cerrahı.. metehan nasıllngörusemıyoruz:(
Orasi oyle bende duymadm gazsiz benm cocugm diye 🤭 3. Aya kdr sabredicz napalim

Back
X