2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
[
Bende sizi gördükçe gaza geliyorum bende yürüyeceğim bugün hava da güzel
Aynen burda da hava güzel şükür 3 derece ama bizim için gayet güzel yürümemiz lazım ya yoksa doğuma yuvarlanıp gidicem
Tartıldım 18 haftada aldığım kilo 3 ama bebek en fazla 150-200 gram suan gerisi benim boğazım

Haftalarimiz ayni bende bayadir hic kilo almamistim. Toplamda 1,5 kilo aldim son zamanda. Kilo almak istemiyorum. Bulantilardan cok yemedim ama aciliyor mide artik

Arkadaşlar beşik alırken uzun vadeli kullanmayı düşünüyorsanız korkuluğu yüksek olanlardan tercih etmek daha mantıklıymış bebek ayağa kalkmaya başlayınca düşmemesi için

Canım nifty testini ne yaptın.. Genoks bugün mail attı şükür sonuçlarım güzel hepsi düşük risk çıktı darısı sen ve nifty testinin sonucu mu bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun duam sizin le beklemek hakkaten zordu 7 8 güne çıkıyor canım bence içini ferah tut darısı başına olsun temiz sonuçlar al

Ben tartılmaya korkuyorum

Yaa valla ben dee. Geçen hafta doktorda 58 kilo çıktıktan sonra hiç tartılmadım korkumdan
Ben 58 başlangıç kilom 2 kilo almıştım 60 oldum en son tartıldığımda şu an ne kadar oldum bilmiyorum

Aynı bennnn Cansu bebeği hissedince derin bir oh çeker miyiz sence

Haha insallah o gunler gelecek her doktora gittigimde bu sefer de bir sey olmadiysa daha bir sey olmaz dimi diye esimin teyit etmesini bekleyerek gidiyorum bu konuda onaylanmaya rahatlatilmaya cok ihtiyacim var ya

Haha insallah o gunler gelecek her doktora gittigimde bu sefer de bir sey olmadiysa daha bir sey olmaz dimi diye esimin teyit etmesini bekleyerek gidiyorum bu konuda onaylanmaya rahatlatilmaya cok ihtiyacim var ya
Kesinlikle aynı düşünceler içindeyim hatta ultrasona giriyorum gözlerimi kapatıp doktoru dinliyorum bakamıyorum bile dr konuşunca rahatlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…