2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Oh iyi yapmışsın.
Şimdi artık alışveriş kısmına geçebilirsin :)

Ben ultrasyona gitmedim dna testin de öğrendim du ün şükür nifty testim temiz çıktı hoca cinsiyet kız demişler dedi benim sonucunda bben göremedim hocaya dediler ultrasyonda da gitmeyince inanasım gelmiyor dogrudur oğlum vardı saglıklı kızım olur İnşallsh ı testler beklemek çok stresli yaa şükür kuş gibi hafifledim dua ya devam artık alışverişe ufak ufak başlasam mı ultrasyon için 2 hafta sonra gel dedi bakalım

Bende bazanin altina koyuyorum ne aldiysam hurclara ya da battal boy cop posetlerine koydum

bende hiç baza yok ya, o yüzden çocuk odasına alacağım dolap büyük olmalı sanırım, bezi osu busu derken istifleme hali bitmiyor gibi

sam&co diye bir marka canım kids living etc. diye bir site var orada satılıyor

Yok kuzum normal rapor veriyolar ama heyet raporu vermiyorlar tek hekimden en fazla 40 gün ben ztn 20 güne yakın almıştım riskim vardı diye 20 günluk kaldı onu kullanınca napcm hiç bilmiyorum
Ben hiç kalmadı sandım. 20 gün onu bi al kullan belki riskin geçecek şimdiki gibi olmayacak ve heyete gerek duymayacaksın doktorlar heyeti son olarak veriyorlar. Geçen sene benim de riskli durumum vardı. Önce normal rapor verdi doktorum sonra heyet sonra da zaten yasal izin hakkım başlamıştı. Şimdiden bunu düşünüp bir de bunu stres faktörü yapma.

Aynen kuzum öyle yapcm inslh 20 gune iyileşirm de ise başlarm en kotu aralıktan snra yıllık iznimi kullancam napim bebiste bende iyi olalım da

Aynen kuzum öyle yapcm inslh 20 gune iyileşirm de ise başlarm en kotu aralıktan snra yıllık iznimi kullancam napim bebiste bende iyi olalım da
İstirahat etmen gerekirkn şu pandemi dönemi heyet de heyet diye diretmen üç doktor gezmen bana garip geldi açıkçası. Doktor gerekli gördüğünde heyet raporu da verir gerçekten, bunu hasta olarak senin söylemene bile gerek yok ki. Sen istirahatine bakmalısın.

Eşim işi gereği sürekli yanımda değil rapor işlerine o kosturuo en azından heyet alırsak rahatlarsın dedi kendi doktorum da en fazla 4 gün rapor verebilirim dedi bende onun için dün doktor doktor gezdim yoksa agrim varken uğraşmak bana da zor geliyo neyse bakalm inslh hallederim önemli olan sağlığımızın iyi olması

Geçmiş olsun canım, çok şükür daha hiç kusmam olmadı. Ama koku hassasiyeti benim de devam ediyor hala.

Geceleri ben de çok acıkıyorum ya sürekli yemek sepetine gidiyor elim yoğurt süt falan daha da acıktırıyor beni. açken de hiç uyuyamıyorum bakalım nasıl olucak
Yemedim dün gece çok mücadele ettim kendimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…