2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
16 hafta icin 3 kg normal aslinda, ama senin basta istahin yoktu dimi birden aldin
Yaa normal mi gerçekten ay ne bileyim fazla geldi ilk zamanlarda iştahım yoktu ama buna rağmen hiç aç bırakmıyordum kendimi.Eşim düzelince ve karantinamız bitince evin yakınında sahil var oraya inip yürüyüş yapıcaz sakin saatlerde özellikle akşam yemeğinden sonra bu belki kilo alımını dengeler

Canım dün çamaşır astım ve maalesef ben de istifra ettim halbuki koku hassasiyetim azalmıştı

Benim anlamadığım şey şu normal rapor veriyor da heyet raporu mu vermiyor yoksa hiç rapor mu vermiyor? İkisi farklı şeyler.
Normal raporu veriyormuş, heyeti vermiyormuş, başka iki doktor imzası daha var ya, ondan sanırsam, ama doktor arkadaşlarına sunabileceği kocaman kanama alanı var, bundan niye kaçınıyor anlamıyorum, benimki vermişti, bence bu doktor uğraşmak istememiş, çok kızıyorum ben böyle insanları çaresiz bırakmaları haline

Normal bence canim ben ilk zamanlar hic yiyemiyosun sandim o zaman cok cok normal sahil cok soguk oluyor ya aksamlari benim sinuzitim de var yuruyemiyorum artik. Sitede yuruyoruz bizde iste, annemlere gidersek cadde de yuruyup iki insan goruyoruz bugun belki annemlere gitmezsek balik almaya gidicem o bana yuruyus olur

Birde erkek bebeklerde bulantı olmaz derlerdi
3 ay bir fiil kustum ben inanmıyorum öyle şeylere belirtilerim hepsi kızdı karnımın şekline bakıp bile kız dediler tatlı hiç yemedim desem yeridir turşu ekşi hep canım istiyor Gel gör ki erkek dedi doktor

Istirahat olduktan sonra heyet ya da normal rapor ne fark ediyor ki? Onemli olan evde dinlenebilmesi degil mi?
Bu arada arkadas Urfa demis benim gorumce de ilk cocugunu Urfada dunyaya getirmisti bebek 8 ayi gecene kadar ucretsiz izin hakki oldugu halde heyet raporu cakarak buyutmustu. Ordaki doktorlar bebek konusunda cok anlayislilar hemen rapor veriyorlar demislerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…